srbac 2474 Napisano pre 13 sati Andragog, 5057 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan https://www.polovniautomobili.com/motori/25316403/cagiva-raptor-650?&show_date=true Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja TS 71 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 93 postova Lokacija: Beograd, BBrdo Motocikl: '93. VFR750F Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza A Kawasaki Z650rs? On je nekih 8000, ali možda bude popusta nekih na sajmu? Što se tiče VFR-a, u komšiluku smo pa ako želiš da probaš organizovaćemo se lako. Doduše moj je rc36, ali imaćeš predstavu da li ti tako nešto uopšte leži... Msm na celu kategoriju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 114 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto interesantnoSent from my 2201117PG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 363 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza mislim da ako se na putu pokvari snalazis se kao i sa svakim polovnjakom. Ali mislim da je mala sansa da se to desi. Drugo, mislim da sa novim motorom imas mogucnosti da naplatis bol i muku ako je motor pod garancijom i ako bas do toga dodje.Isao sam sa zenom u Rumuniju to je preko 2000km za 4 dana. Pre ovoga sam vozio fz6 sa nepunih 100ks. Trenutno vozim oktaviju a7 1.8 tsi sa 179ks. Ko kaze da je malo ovih Vodzovih 48ks a da ga pritom nije ni vozio potpisujem da ne zna da vozi.Sent from my SM-S918B using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5853 Napisano pre 6 sati Drug član, 1439 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, Don_Kihot said: @Blaza mislim da ako se na putu pokvari snalazis se kao i sa svakim polovnjakom. Ali mislim da je mala sansa da se to desi. Drugo, mislim da sa novim motorom imas mogucnosti da naplatis bol i muku ako je motor pod garancijom i ako bas do toga dodje. Isao sam sa zenom u Rumuniju to je preko 2000km za 4 dana. Pre ovoga sam vozio fz6 sa nepunih 100ks. Trenutno vozim oktaviju a7 1.8 tsi sa 179ks. Ko kaze da je malo ovih Vodzovih 48ks a da ga pritom nije ni vozio potpisujem da ne zna da vozi. Sent from my SM-S918B using Tapatalk Ја знам како си терао фрезу, тако да ми је ово довољно. Генерално, мени је први пик био 450МТ јер сам мислио да га узмем и да ми тај мотор остане увек у гаражи за неке оф туре а да касније узмем неку путну зверку. Тј. и даље сам тог става. Али опет кад се погледа 525 стварно изгледа лепо, плус добра опрема, спреман за пут. За те 3-4 године гаранције сам миран. Половно, могу да прођем као са малом фрезом где 4 године нисам динара уложио сем основног одржавања, а могу као са литром где сам уложио близу 1.000е ванредних трошкова за 2 године. Ја искрено чекам сајам да види хоће ли ту бити шта занимљиво па смишљам даље кораке. Ко да бољу понуду да ту сам. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2474 Napisano pre 6 sati (promenjeno) Andragog, 5057 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Moj savet je, beži dalje od kredita. Moje je moje. Promenio pre 6 sati član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10904 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 2471 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @Marko05 I meni je dovoljno što je @Don_Kihot ispričao iz prve ruke. Ići ću još jednom pre sajma da ga pogledam, i ev. probam. Ovaj Trijumf što je @Juan postavio je odličan za grad, za dalji put mi je malo slabašan, čini mi se. Ali mi je nelogično da se servisi rade na 16.000 km. Ili sipaju neko specijalno ulje koje košta dosta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5853 Napisano pre 6 sati Drug član, 1439 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Blaza said: @Marko05 I meni je dovoljno što je @Don_Kihot ispričao iz prve ruke. Ići ću još jednom pre sajma da ga pogledam, i ev. probam. Ovaj Trijumf što je @Juan postavio je odličan za grad, za dalji put mi je malo slabašan, čini mi se. Ali mi je nelogično da se servisi rade na 16.000 km. Ili sipaju neko specijalno ulje koje košta dosta... За све ново сервисни интервали су сачувај Боже. Мени није јасно како је за кола интервал 30к. Тј. јасно ми је, сјебу га на старту јер им није у интересу да се возе по милион километара као голф 2, него да почне да је*е са 200-250к. Другар је узео CFa и мисли да је питао за те велике интервале сервиса. Фазон, јбг тако фабрика прописала, али ти нико не брани да сам одрадиш на 5-6.000км. Свакако нико не може знати да си заменио уље, ако се поставља питање важења гаранције. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10904 Napisano pre 5 sati Ne silazi, 2471 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Nije ni svanulo, ja nemam lajkića... Doteraš iz salona, istočiš njihovo ulje, sipaš svoje i filter. Do njihovog intervala odradiš par zamena, na kraju vratiš njihovo ulje i filter...a ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5220 Napisano pre 5 sati Drug član, 3856 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Blaza je napisao: Ali mi je nelogično da se servisi rade na 16.000 km. Ma sve je to marketing, da bi vozilo na papiru izgledalo tehnički superiorno. 16.000 km, ili godinu dana, pa šta pre prvo dođe. A to ti je super. Platiš jednom godišnje skupi ovlašćeni, tj. što moraš zbog garancije, a u međuvremenu zameniš sam, na nekom normalnom intervalu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5853 Napisano pre 5 sati Drug član, 1439 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, Blaza said: Nije ni svanulo, ja nemam lajkića... Doteraš iz salona, istočiš njihovo ulje, sipaš svoje i filter. Do njihovog intervala odradiš par zamena, na kraju vratiš njihovo ulje i filter...a ? Па не источиш, него реално између тих 16к њихових замениш сам уље једном, двапут... Мислим да нико иоле нормалан од сервисера неће због тога да прави проблем и покреће питање гаранције. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 313 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prosle godine bio u istoj dilemi, prodao hondu, skupio nesto para (oko 3500), meni je prvi pik bio polovan strom, onda sam seo sabrao se i oduzeo. Otisao pogledao benilija 702, i qj svt650x. Odlucio se za qj. Prosle godine od maja do septembra svaki dan na posao + dnevne voznje i vikend voznje, napravio oko 8000. Servis je na 5k i kosta oko 100e. Moj kum je planirao isto kao ti ove godine da proda er5-icu i kupi drugi motor, nesto se izjalovio pa ce i ove sezone biti na kawasakiju, ali je isao i gledao nove po salonu i znam da mu je najvise za oko zapao qj srt600 sx. On ti je 5500e bez kofera, s koferima oko 6k. Niko ti nije njega predlagao, pa eto ja da ga predlozim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10904 Napisano pre 5 sati Ne silazi, 2471 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 517 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.polovniautomobili.com/motori/25920832/honda-hornet-600 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23044 Napisano pre 4 sati Integrisan, 9775 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... saljem ja drugaru upravo link do ovog srt600sx, trazi da kupi nesto takvo a on mi salje slike uz tekst. "Kupljen nov, zardjalo sve sto moze da zardja u prvih 6000km, pokrivio oba diska napred, inace ide lepo ". 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10904 Napisano pre 4 sati Ne silazi, 2471 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, Efendija Skalin je napisao: https://www.polovniautomobili.com/motori/25920832/honda-hornet-600 Ovo nije loše, mada bih ja pokušao da izbegnem karburatore. Mnogo mi je 4, sa 2 i nekako... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13544 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 7577 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Barel daje beskamatni kredit za Tracer 700! Vidi raspitaj se. Motorić je fenomenalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1005 Napisano pre 3 sati BJB Maxi Scooter Club, 460 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: AA500 Prijavi odgovor kao problematičan 9500e 2024. klot Doći će tema bar do Multistrade V4RS na stambeni kredit 1 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 79 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan 38 minutes ago, Blaza said: Ovo nije loše, mada bih ja pokušao da izbegnem karburatore. Mnogo mi je 4, sa 2 i nekako... A one braon cevi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 517 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan 38 minutes ago, Blaza said: Ovo nije loše, mada bih ja pokušao da izbegnem karburatore. Mnogo mi je 4, sa 2 i nekako... pa onda sve nesto kontam da su er6n i sv650 dva izbora koja treba pecati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13544 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 7577 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 34 minutes ago, andrej. said: 9500e 2024. klot Doći će tema bar do Multistrade V4RS na stambeni kredit Al ga nadigli. Nešto mi ostalo da je taj motor bio oko 8500. Preterano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 363 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan @Marko05 Voge je spreman za probu, aku je napunjen, samo da malo prolepsa. Ovde je servis na 5000, taman kako i ja praktikujem. Drugu je na Africi taj produzeni interval, on je pitao sta kako, rekli su mu kupi kod nas ulje i menjaj izmedju kolko oces, garancija ostaje.Sent from my SM-S918B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1820 Napisano pre 1 sat Drug član, 1372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Motomanijaci (majstori i vozači) | Uvoz iz CH | Facebook WWW.FACEBOOK.COM Uvoz iz CHFabricko stanjePrva bojaDva kljucaServisna knjiga.Motor je u besprekornom fabrickom stanju,placene sve dazbine, direktno ide na ime kupca. Moguc prevoz do kupca i izrada... Evo lutka!Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2837 Napisano pre 1 sat Drug član, 1395 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Blažo, obavezno probaj sve što se probati da. Nemoj da se ustručavaš, ti motori su registrovani da bi ih mi probali.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2837 Napisano pre 1 sat Drug član, 1395 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ... saljem ja drugaru upravo link do ovog srt600sx, trazi da kupi nesto takvo a on mi salje slike uz tekst. "Kupljen nov, zardjalo sve sto moze da zardja u prvih 6000km, pokrivio oba diska napred, inace ide lepo ". Garancija?Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...