boza_kg 5220 Napisano juče u 13:02 Drug član, 3855 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Blaza je napisao: Ako ne uradim ništa, na kraju me čeka ovo Auh Daj bre trgni se Blažo, el bi babu il devojku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1457 Napisano juče u 13:02 (promenjeno) Drug član, 962 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Far kao i kod vecine nejkeda, prati trend koji je ruzniji od kojeg... Ali dobro, meni se cini kao fin motorić, ne znam sta mu je cena. Zvuk mu je opako dobar. Edit: sad videh 5500eur. Hm, dodati jos 1000 i koji euro i uzmes SV650... Promenio juče u 13:04 član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6168 Napisano juče u 13:06 Drug član, 2114 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan To je isti agregat kao u 450mt, 270 radilica, i stvarno se lepo čuje. Ali ne ide mi nekako uz Blažu A ko provali koja mu je cena ima bananicu 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1355 Napisano juče u 13:09 (promenjeno) prisutan, 1163 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, zoleprole je napisao: I kad sedneš na njega sa kojim delovima stopala možeš da dodirneš asfalt? Sa pola stopala, a ima načina kako se vozi motor kad si nizak, ja sam ga prihvatio. Ako je uvjet da spusti oba stopala, onda bilo koji ADV i Crosower ne dolazi u obzir, onda brale čoperica, kruzer i super, naked eventualno !! Ja generalno imam problem sa visinom, pa sam se prilagodio. U krajnjem slučaju, lagano do Benellijevog salona, sjedne, proba, ne sviđa mi se i doviđenja. Ja sam spizdio od Banja luke do Mostara da bih samo sjeo na motor.. Ovako preko foruma, mrka kapa!! To znači on sa svojom visinom mislim da ladno može. Promenio juče u 13:10 član mali_zmaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10895 Napisano juče u 13:10 Ne silazi, 2461 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, boza_kg je napisao: Auh Daj bre trgni se Blažo, el bi babu il devojku Čekam @ZEMZEM da oglasi svoj "stari" motor. Video ga uživo, lep je, samo me heble odbijaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10895 Napisano juče u 13:11 Ne silazi, 2461 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, mali_zmaj je napisao: Sa pola stopala, a ima načina kako se vozi motor kad si nizak, ja sam ga prihvatio. Meni je Aprilia Scarabeo 400 bila takva, na prstiće...pa sam je vozio. A bila dosta teža od Kawe. A ja bio mlađi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1000 Napisano juče u 13:12 BJB Maxi Scooter Club, 459 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Otkud heble na GSX-F? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1355 Napisano juče u 13:13 (promenjeno) prisutan, 1163 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Ma meni ti skuteri nikad nisu bili jasni, kao vozilo za grad, a ako nisi centar LA Lakersa, ne možeš da sjedneš na njega!! Promenio juče u 13:16 član mali_zmaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1820 Napisano juče u 13:14 Drug član, 1369 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Dodaj 1000e i kupi dobar TDM 900.Motor ima sve što ti treba.Imaš keš kredite na godinu dana i malom kamatom, pozajmiš 500-1000e od banke, kamatu i ratu ne osetiš i eto.To su dobri i pozdani motori i može da se nađe dobar primerak za oko 3000-3500e.Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1457 Napisano juče u 13:14 Drug član, 962 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ja @Blaza vidim na SV650 ... Cak i sa jeftinim auspuhom zvuci fantazija. Mnogo bolje nego V-Strom. U cemu je caka ne znam. Poslednja gen. V stroma ima iste bregaste kao SV, opet zvuk se dosta razlikuje od 5-6k obrtaja na vise strom se dere, dok SV reži sve do blokade. @N.F.S.bi morao imati odgovor. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5045 Napisano juče u 13:28 Drug član, 1078 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Gordak985 said: Ovo je sve karburacija osim VFRa koji ima heble i nije baš gradski štediša Sent from my SM-S911B using Tapatalk Da, iskreno ne znam ove druge modele maltene uopšte i kapiram da nije Blaža u fazonu karbova, aliiiii, nužda zakon menja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6168 Napisano juče u 13:28 Drug član, 2114 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Rider000 Mnogo ovo puca za moj ukus. Ali da , novi ili što noviji SV650 mi se nekako najviše sviđa od svih predloženih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10895 Napisano juče u 14:07 Ne silazi, 2461 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, andrej. je napisao: Otkud heble na GSX-F? Možda nisam dobro video. Mada, ne znam mu ni godište. pre 51 minuta, vidakn je napisao: Dodaj 1000e i kupi dobar TDM 900. Ima jedan zanimljiv Yamaha TDM 900 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha TDM 900, 2004. godište, Touring, vozilo prešlo 126000 km, Pančevo. Cena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 515 Napisano juče u 14:09 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan je li moguce da nema niko s foruma nesto odgovarajuce da ponudi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18322 Napisano juče u 14:13 Vozim motor, nisam BAJKER, 2469 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Žaksi je napisao: Samo nas ložiš,rešio si da kupiš Hajabusu novu,u inat @BokyBoy,da te ne zajebava da si naj sporiji.Kad ga pomenuh,jel živ @BokyBoy,dal preteko....žalio se da mu nije dobro.. ...samo vas posmatram...(i kašljem) A bre Blazo, digni malo tu kubikazu, sta si se stis'o...barem na 4 cilindra neka...da vidis kako je lepo... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18187 Napisano juče u 14:24 Integrisan, 5392 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma za njega je GSR stvoren 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10895 Napisano juče u 14:29 Ne silazi, 2461 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, BokyBoy je napisao: ...samo vas posmatram...(i kašljem) A bre Blazo, digni malo tu kubikazu, sta si se stis'o...barem na 4 cilindra neka...da vidis kako je lepo... Vozio sam ja i 1200 kubika, al na 2 cilindra...ne, nije gs, već hd iron... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2826 Napisano juče u 14:39 Drug član, 1389 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pišem da što pre dođemo do 100 postova. Blažo, idi probaj 525DSX, rade do 5, požuri.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3340 Napisano juče u 14:46 Drug član, 1924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Uzmes od Sare njen Kawasaki a ona taman zameni 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10895 Napisano juče u 15:23 Ne silazi, 2461 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, Gordak985 je napisao: Pišem da što pre dođemo do 100 postova. Blažo, idi probaj 525DSX, rade do 5, požuri. Sent from my SM-S911B using Tapatalk Ne mogu danas da stignem ništa da vidim. Spakovao sam kpl opremu u auto, pa ću sutra da probam da pogledam po salonima šta ima, a možda nešto i probam. Onaj cf moto je baš povoljan što je @Sharky - Alex postavio. Videću i taj 525dsx, a hoću i sv650. Bar da sednem, da vidim da li se "nalazim" na njima. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1820 Napisano juče u 15:31 Drug član, 1369 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ma lagano, uskoro će sajam, od 20-26. Marta, em je sve na popustu, em sve na jednom mestu.I banke imaju šaltere na sajmu ako treba neka informacija, bogami daju i niže kamate i povoljnije uslove kreditiranja za vreme sajma.Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2370 Napisano juče u 16:02 Drug član, 1020 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Javi se ako budeš dolazio do nas. Imam SV u salonu i to M5 model, zelena boja.Takođe ćemo prebaciti koju i o GSX 8S ... Nikad se ne zna Baci oko i na Moto Morini, imam oba da se vide, SCR može i da se proba.... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10895 Napisano juče u 16:05 Ne silazi, 2461 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam sada Suzuki sv650 u eurosumaru 7.900 evra. Pogledam Royal Enfild, uglavnom svi sa jednim cilindrom, samo Himalayan i Super meteor 650 cm3 sa 2. I cena 7.950 evra ! Mislim da ne može da se poredi sa Suzukijem, bar onim starijim. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10895 Napisano juče u 16:07 Ne silazi, 2461 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, slobasuper9 je napisao: Javi se ako budeš dolazio do nas. Gledaću sutra da dođem, samo da vidim uživo. I stariji Vstrom mi je bio "u glavi", ali uživo veliki za mene. Nemam više lajkova, hvala ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10697 Napisano juče u 16:25 Hronični Motociklopata, 7414 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dodaj još malo para na tih 2500eur i uzmi Yamahu FZ6 Fazer, to je super motorić, ima EFI, troši ko upaljač, 600ccm, 95 konjića, lepo ide, lak ko pero, solidno udoban, dokazano kvalitetna mašina, vrlo popularan model kod nas i u svetu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...