mickeyZ 1321 Napisano pre 12 sati Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, ProMaster je napisao: 300km ali ne autoputa.. Kad kažeš ljudima 300km, svi su u fazonu, to se spička za 3h, aaaa ipak ne.... Masteru nemoj biti na kraju srca,pretpostavio sam da im je to barem poznato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10106 Napisano pre 12 sati Drug član, 1991 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, mickeyZ je napisao: Masteru nemoj biti na kraju srca,pretpostavio sam da im je to barem poznato Bolje da ja potrošim sad jednu rečenicu, nego Acika živce, malo kasnije.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1321 Napisano pre 12 sati Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ha ha,to si u pravu,sorry Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 335 Napisano pre 11 sati Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Alekre nisam prošao rutu koju planirate ali ako zatreba kakva pomoć(ne daj Bože) ostavio sam broj telefona ovde na forumu. Još bolje ako vas put nanese u Kopar ili bilo gdje na obalu javite se da platim pivo za sve one savjete koje si mi dao oko motora. Srećno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2712 Napisano pre 10 sati Drug član, 1020 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan 300km ali ne autoputa.. Kad kažeš ljudima 300km, svi su u fazonu, to se spička za 3h, aaaa ipak ne....Može i 500km u danu, al na koji način.Jel smo pre nekoliko godina vozili neku takvu dnevnu km(Srbija-Hrvatska-Slovenija-Austrija-Italija-Hrvatska-Bosna-Crna gora-Srbija).mislim da je to bilo u 5 dana.Al se sve svelo na vožnju, sa pauzama, nikakvo neko veće zadržavanje.Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2712 Napisano pre 10 sati Drug član, 1020 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Beše spavanje @ProMaster u ovim mestimaLjubljanaZeel em seePulaBlagajPoslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1269 Napisano pre 8 sati (promenjeno) Drug član, 928 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Bojim se da ne stizete na obe strane za to vreme. Bio sam na Grosu 2 puta i stvarno jeste prelepo ali mislim da Stelvio nudi vise pogotovo u paketu sa Gavia passom. Stekao sam utisak da se u Italiji vozi malo opustenije. U Austriji je previse radara i kamera. Promenio pre 8 sati član baneBP 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 134 Napisano pre 8 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Petre je napisao: Nesto jeftiiji smestaj, ako vam odgovara, a koji sam koristio (prosle i pretprosle godine bilo 40 eura sa doruckom) Kliknuo sam iz radoznalosti. Ovo je bukirano već za pola jula, 100e noćenje za 2 osobe. Villach i Velden na jezeru su jaka turistička mesta, pre bi tražio u nekom selu u planini gde manje ljudi ide, mada u julu nigde nije jeftino. Ovo i Klagenfurt je na sat vremena od Ljubljane, pa ne znam zašto bi se tamo zadržavao. Već su kolege napisale da je premalo vremena za Gross i Stelvio, pa se zaglaviš na onim italijanskim regionalnim putevima, Bolzano, Merano jezivo. Kad si na Stelviu, onda je zgodno da odeš i na CH stranu, pređeš i Bernina pas. Valfurva isto blizu, Bormio mnogi koriste za smeštaj. Gaviu je nek već pomenuo. Sa Grossa je šteta ne otići u Cortinu... Gledam sad mapu i lepo se vidi ovo što je sada obeleženo da je zatvoreno, samo tamo treba ići Promenio pre 8 sati član Kkovic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 799 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Zainteresovan, 651 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno podigli cene za taj period, ja sam tamo bio u septembru '22 i '24. Imaju objekat i u blizini Gross-a, na silasku ka jugu. Ista cena bila. E sad, dal nekom odgovara lokacija... Bilo jeftinije u Austriji i Italiji nego u Sloveniji, bar kad sam ja trazio smestaj. Promenio pre 2 sati član Petre 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10106 Napisano pre 2 sati Drug član, 1991 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Krmco je napisao: Beše spavanje @ProMaster u ovim mestima Ljubljana Zeel em see Pula Blagaj Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka Tako je i to je ono što kažeš da je na konac.. Možda bi iz ovog plana izbacio Gross. Ne zato što je loš, meni je možda i najbolji odnos lepota prirode/mogućnosti vožnje. Ali bih pre 5 dana iskoristio za Dolomite, Gross kao Gross vrlo lako može da bude i vikend vožnja, dok za ovo ipak treba 5 dana minimum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5709 Napisano pre 1 sat BJB Maxi Scooter Club, 1765 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre nema sta reći što većina već nije rekla. 5 dana Slovenija Austrija, 5 dana Dolomiti i Stelvio, to je optimalno. Dule, Stefan, Darko, Miki su apaolvirali tu stranu tako da mogu biti od velike pomoći. Napravili smo rutu za Slo i Au još za prošlu god ali nažalost vremenske prilike nisu bile naklonjene, te odosmo na drugu stranu, za Albaniju. I to nas čeka ove god sigurno, s tim sto bi u Austriji uz Gross ubacio i Nocalm Strase koji je u blizini, pa kad si već u kancelariji sto da ne. Srećno bilo i u zdravlju voziliPoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...