Ninja66 2858 Napisano pre 12 sati Drug član, 2766 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 41 minutes ago, Мали Ћаћа said: То само говори колико је тај В4Р мотор бољи од свих осталих на тржипту иако је 3 године стар модел. И сада би требао да се казни Дукати да би сви други били срећни. А нико не жели да уложи у развој бољег мотора! Сезона тек почела... V4R je tehnicko savrsenstvo - dokazano je. Da me ne shvate pogresno navijam za sve Dukce osim Bautiste, jace od mene. Ranije je bio adut da se motor od 45000€ takmici sa kategorijom od 25K. Mislio sam da im je ove godine Kawa doskocila sa Bimotom i realno rupama u pravilima. Ali banana. A sledece godine novi model VR4. Tek im onda nece moci nista. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 10183 Napisano pre 10 sati Drug član, 4524 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Ninja66 je napisao: V4R je tehnicko savrsenstvo - dokazano je. Da me ne shvate pogresno navijam za sve Dukce osim Bautiste, jace od mene. Ranije je bio adut da se motor od 45000€ takmici sa kategorijom od 25K. Mislio sam da im je ove godine Kawa doskocila sa Bimotom i realno rupama u pravilima. Ali banana. A sledece godine novi model VR4. Tek im onda nece moci nista. Овде разменујемо мишљења нисшта више. Таман полса дасе увердим или наљутим . То ко воли ког возача то је лична ствар и не улазим у то. Дуцати и кад је био на ивици пропасти је увек улагао у тркаче моторе и програм, док остали су само пороизводили све и свашта да напуне банковне рачуне. Е сада од кад је Ауди власник Дукатија и Дукати је кренуо тим стопама да пуни банковни рачун и још више да улаже у тркачи програм. Е сада то колико мора да кошта мотор није ствар ни Дукатија ни Бимоте ни БМБ-а. То је ствар ФИМ-е које пишу правила. Кад смо код њих морам ово да кажем да ФИМ увелико ради да се укине супербајк класа. Сви велики проивођачи се буде, а предњаче БМВ и Дукати у то бунту, само ми се чини да је ФИМ-а купила Априлију како ствари стоје. Зашто ово кажем да раде на том да угасе супербајк тркање (изговор је да су превисше брзи и да то није добор за возаче, а моје лично мишљење је да не могу да допусте да нови агрегати ГП машина од 850 буду спорије од серијске производње ), је да увелико раде да премијерна класа у овом такмичењу буде 600 суперспорт нове генерације. За 2025 годоине у Мото Америка шампионату овој класи су одобрили да се могу користити тркаче троуглове са могуићности подешавања као и споне за задње амортизере. Ово је први пут од кад је ова класа направљена да се вози у оквиру овог шампионата овако нешто дозбољено. Фабрике као Олинс и Кејтек увелико раде на новој генрацији огибљења које ће бити свима доступно, а не као ово што се сада користи у супербајк класи. ФИМ је већ одредила да БСБ, МА, ЦИВ и АСБК шампионат тестирају ново огибљење. Колико зам нови В4Р је спрман али не може да се трка док се не испоруће овлаштемин сервисима тј. док се званично не престави јавности. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...