dzolaja 89 Napisano Februar 26, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Da da ne mogu da docekam treba da se vidimo neki vikend i dogovorimo definitivno sta kako gde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Da da ne mogu da docekam treba da se vidimo neki vikend i dogovorimo definitivno sta kako gde Ima vremena,bice jos voznji do maja.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Februar 26, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Taman i nama da prodje ova frka oko sajma pa posle ce mo sve lako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam(barem josh uvek nisam dobio negativan odgovor)ono shto je 99,9% sigurno da iz Novoga Sada idemo,Johann,Ja i josh jedan momak koji je koliko me je Johann informisao vozi maxi scuter i iz Rume je.Mi to planiramo vec duze vreme,a shto se tiche Italije i to se planira ali kao veliki put krajem Augsta(madja,austrija,italija,grcka,otprilike doctorova opisana tura stim shto ja u sredu imam razgovor zakazan u vezi shengena,pa ako to dobijem pre polaska za Umag mozda bi i ja posao o'ma malo do italije) P.S Zainteresovano josh nekoliko ljudi ali oni nisu josh to potvrdili.. A kojom rutom si mislio do Umaga da idesh? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Mart 3, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice rute,do kraja marta ce mo da se dogovorimo,u svakom slucaju ja necu moci nesto mnogo da zalazim u juznu Italiju zbog nedostatka sa vremenom A i predlozi za rutu su dobrodosli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6748 Napisano Mart 4, 2009 Ne silazi, 6574 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ja sam u Toskani,ko prolazi nek javi na vreme.Tereni boli glava,o vinu i klopi da ne govorim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirkos 4 Napisano Mart 4, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Modriča-B.Luka-N.Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam veoma zagrijan za put u Umag a nagovoriću i prijatelja Hećima (doktor narodski rečeno) i Siny-ja pa vas čekamo ili u Banja Luci ili na auto-putu kod Okučana, dogovorite se pa se vidimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Mart 4, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam veoma zagrijan za put u Umag a nagovoriću i prijatelja Hećima (doktor narodski rečeno) i Siny-ja pa vas čekamo ili u Banja Luci ili na auto-putu kod Okučana, dogovorite se pa se vidimo! Kakav auto-pu preko Bosne lagano...svaka kafana nasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Mart 5, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam veoma zagrijan za put u Umag a nagovoriću i prijatelja Hećima (doktor narodski rečeno) i Siny-ja pa vas čekamo ili u Banja Luci ili na auto-putu kod Okučana, dogovorite se pa se vidimo! Kakav auto-pu preko Bosne lagano...svaka kafana nasa Naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirkos 4 Napisano Mart 5, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Modriča-B.Luka-N.Sad Prijavi odgovor kao problematičan Odlično, čujemo se oko sastanka i laganica ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Mart 6, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Mart 20, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Obnovite malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaCB 0 Napisano Mart 20, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Petrovac na mlavi Motocikl: Kawasaki Z250,Yamaha YZF600R Thundercat. Prijavi odgovor kao problematičan Pratim temu od pocetka,i veoma sam zainteresovan da podjem sa vama. Znaci racunajte na mene da idem svama,koliko nas ima do sad.Za vizu cu da vidim za neki dan,imam pasos,redovan student,i bio dosta puta u preko.Nebi trebalo da imam nekih problema oko vize. pozdrav ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirkos 4 Napisano Mart 24, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Modriča-B.Luka-N.Sad Prijavi odgovor kao problematičan Daj da vidimo koliko nas sigurno ide i kada, da se pronađemo usput, odnosno sačekamo mi koji smo bliže a i da vidimo da iznajmimo bngalove koji će biti u ponudi u aprilu (tako barem saša-umag zbori).Na bungalov sam mislio čisto da nam bude baza a okolo šatoraja.Večeras sam sa Hećimom dogovorio, nas dvojica sami bez glava porodica-žena, ako ranije ne saznaju da idemo eto i njih snama a hoću slike da postavim a nikako mi se neda, daj neko da mi kao što CG kažu pušća mejl sa instrukcijama a imam vagon slika; Modriča,Šamac, Brčko, Derventa, Doboj, Banja Luka, Novi Sad, S.Mitrovica, Šabac, Odžak, Gradačac, S.Brod, Osijek, Orašje, Jelah, Tešanj, Žepče i to od 2005. godine. Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Mart 26, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Ako da bog zdravlja i vize eto nas Prijavljivanje pocelo 1.Dzolaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 26, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Ako da bog zdravlja i vize eto nas jesi li rijesio gume? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Mart 27, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam jos,skupljam pare,posto cena nece ni da raste ni da pada kod nas,pa cu da pazarim pred put Hvala ti bar za pokusaj nabavke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano April 16, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Gume kupljene,motor spreman samo da ne zakaze pasos :-\ predao sam pre 20ak dana za novi jer mi je stari istekao a jos me niko nije zvao ??? I to sam jos kao preko neke veze da bi islo brze,da li je to normalno ili ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano April 16, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Neće te niko ni zvati, odeš i podigneš pasoš. Ja sam predao sad u ponedeljak, rekli mi da dođem za 15 dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano April 16, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan U utorak idem po njega,hvala cika Arakise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano April 16, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Gume kupljene,motor spreman samo da ne zakaze pasos :-\ Kako sam razumeo kad se izvadi novi pasos,nema mrdanja iz zemlje 6 meseci. :-\ Daj boze da sam pogresno razumeo,ispravlajjte ako gresim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano April 16, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gume kupljene,motor spreman samo da ne zakaze pasos :-\ Kako sam razumeo kad se izvadi novi pasos,nema mrdanja iz zemlje 6 meseci. :-\ Daj boze da sam pogresno razumeo,ispravlajjte ako gresim. Mare, neko te je gadno slagao Isti dan kad uzmes pasos mozes van zemlje, pod uslovom da ides tamo gde ne traze vize U protivnom moras da sacekas par dana da ti zalepe "nalepnicu" u sosku pa opet put pod noge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano April 17, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Gume kupljene,motor spreman samo da ne zakaze pasos :-\ Kako sam razumeo kad se izvadi novi pasos,nema mrdanja iz zemlje 6 meseci. :-\ Daj boze da sam pogresno razumeo,ispravlajjte ako gresim. Mare, neko te je gadno slagao Isti dan kad uzmes pasos mozes van zemlje, pod uslovom da ides tamo gde ne traze vize U protivnom moras da sacekas par dana da ti zalepe "nalepnicu" u sosku pa opet put pod noge Dobro je,hvala Sejtan-e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Maj 5, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan 30.04.2009 odem u policiju u Grockoj i pitam sta se desava sa pasosem i dokumentima koji su predati pre mesec dana a ona mi kaze zvace me :'( sta se desava,ima li neko neku vezu,kako da resim ovo u sto kracem roku,tacnije ISTOG MOMENTA :'( ima li neko nekoga da platim da mi zavsi za dan ??? a stari pasos mi je istekao inace bih ja isao sa njim ,zabole me ,al ovako :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fraising1 1 Napisano Maj 12, 2009 U prolazu, 68 postova Lokacija: SLOVENIJA Prijavi odgovor kao problematičan Eto danas sam ispratio Doktora sa soprugom iz Ljubljane do Italije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...