Jovan Ristic 5840 Napisano Februar 17 Ne silazi, 5038 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Polako sabiramo dosadašnje prijave i u etar smo pustili kalendar moto skupova za 2025. godinu: Kalendar moto skupova za 2025. godinu - BJBikers.com BJBIKERS.COM Polako teče i ova godina, a kreće sezona moto skupova. Kako biste imali pregled svih dešavanja, pred vama je kalendar moto skupova za 2025. godinu. Kako prijave budu pristizale, tako će se i kalendar dopunjavati. Molim vas, ukoliko šaljete prijave, neka to bude na info@bjbikers.com e-mail adresu. Takođe ako mogu da vas zamolim da ne šaljete samo poster, već da navedete ime kluba, mesto i datum održavanja moto skupa. Želimo vam uspešnu sezonu moto skupova i lepo druženje! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 866 Napisano Februar 17 Zainteresovan, 304 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Чини ми се да су клубови прошле године доста раније изашли са датумима, баш данас тражио по друштвеним мрежама ко је све објавио датуме... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 654 Napisano April 15 Zainteresovan, 519 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Sa aprilom nista sta bi sa Smedervom znam da je tu aprila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 681 Napisano April 15 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Biće ko pre četeres godina Pet moto skupova i to je to Savim dovoljno.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4600 Napisano April 15 motoras, 2551 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, aleksuzuki 650sv je napisao: Sa aprilom nista sta bi sa Smedervom znam da je tu aprila Na fb je bio najavljen za vikend posle Uskrsa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 6391 Napisano April 16 (promenjeno) Pana, 638 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Велики скуп је био у БГД петнаестог прошлог месеца а мањи али леп је био у Недељицама... Ево ових дана је испред РТСа , маратонски - видећу да свратим ... тако да : није да нема скупова и да се не возамо . Promenio April 16 član Jašim 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 866 Napisano April 16 Zainteresovan, 304 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Календар скупова који су у МАС-у Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1383 Napisano April 17 Drug član, 1197 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, aca-ks said: Календар скупова који су у МАС-у moze li citljivije? Hvala! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 6520 Napisano April 17 Drug član, 943 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, 3OPAH je napisao: moze li citljivije? Hvala! Zorane, evo link MAS-a KALENDAR MOTO SKUPOVA I ŽURKI ,,MOTO ASOCIJACIJE SRBIJE" - 2025 FORUM.MOTOASOCIJACIJASRBIJE.COM KALENDAR MOTO SKUPOVA I ŽURKI ,,MOTO ASOCIJACIJE SRBIJE" - 2025 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 166 Napisano April 17 (promenjeno) Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, aca-ks je napisao: Календар скупова који су у МАС-у Što mi na qur.. idu ova sektašenja sa klubovima . Ko nije član neke sekte ,njegov se skup ne pojavljuje u kalendaru . Pa sve je nakazno u ovoj državi pa i skupovi . Jebote dokle više sektašenja. Pola skupova koje ja znam i posećujem nema ovde na kalendaru ,jer eto nisu članovi MAS(sekte). Bolest je to , ne bira gde napada. Promenio April 17 član rajmax63 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2958 Napisano Jul 1 Vozac A kategorije :D, 1011 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 4. 2025. at 17:00, rajmax63 je napisao: Što mi na qur.. idu ova sektašenja sa klubovima . Ko nije član neke sekte ,njegov se skup ne pojavljuje u kalendaru . Pa sve je nakazno u ovoj državi pa i skupovi . Jebote dokle više sektašenja. Pola skupova koje ja znam i posećujem nema ovde na kalendaru ,jer eto nisu članovi MAS(sekte). Bolest je to , ne bira gde napada. Moto susreti - Kalendar moto skupova / susreta MOTOSUSRETI.COM Нема потребе за таквом реториком. Ево ти сајт са већином скупова. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 6391 Napisano Jul 1 Pana, 638 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, draki je napisao: Moto susreti - Kalendar moto skupova / susreta MOTOSUSRETI.COM Нема потребе за таквом реториком. Ево ти сајт са већином скупова. Kasniš sa odgovorom, nije obojeno u tabeli sortirano , fali info koja se salata služi , dal se plaća ulaz ili izlaz ... Draki , može to mnogo bolje ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2958 Napisano Jul 1 Vozac A kategorije :D, 1011 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Jašim je napisao: Kasniš sa odgovorom, nije obojeno u tabeli sortirano , fali info koja se salata služi , dal se plaća ulaz ili izlaz ... Draki , može to mnogo bolje ! Било некад, сад се спомиње Уђох да видим шта има овог викенда и видјех коментар, јбг реакција 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 166 Napisano Jul 1 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, draki je napisao: Moto susreti - Kalendar moto skupova / susreta MOTOSUSRETI.COM Нема потребе за таквом реториком. Ево ти сајт са већином скупова. Moja retorika je na mestu . Pola skupova koji su bili i koji će biti nema na tom sajtu. O tome ja pričam. Sve sektaške organizacije i ako nisi u MAS(sekti) nema te nigde . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2958 Napisano Jul 1 Vozac A kategorije :D, 1011 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, rajmax63 je napisao: Moja retorika je na mestu . Pola skupova koji su bili i koji će biti nema na tom sajtu. O tome ja pričam. Sve sektaške organizacije i ako nisi u MAS(sekti) nema te nigde . Зато постоји БЈБ форум да све обједини. И није лијепо што нешто или некога називаш сектом, само зато што не припадаш тој организацији. У тој "секти" има веома добрих људи који су активини и овдје на форуму. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 589 Napisano Subota u 12:08 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan U kalendaru BJB nema ni pola ovih iz MAS, gde su tek ostali... Na ovom sajtu motosusreti.com samo na brzinu što sam pogledao, ima previše netačnih informacija... Po fb grupama haos... Znači, u se i... je l'... BTW, šta je ono na MAS forumu, jedna osoba piše sve teme i postove? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 166 Napisano Subota u 19:38 (promenjeno) Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Robi je napisao: U kalendaru BJB nema ni pola ovih iz MAS, gde su tek ostali... Na ovom sajtu motosusreti.com samo na brzinu što sam pogledao, ima previše netačnih informacija... Po fb grupama haos... Znači, u se i... je l'... BTW, šta je ono na MAS forumu, jedna osoba piše sve teme i postove? MAS je inače skraćenica od : Malo Arogancije Samožive. Pravi i tačan kalendar za 2025. izaći će negde tamo u decembru 2025. Promenio Subota u 19:40 član rajmax63 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2958 Napisano Subota u 20:01 Vozac A kategorije :D, 1011 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, rajmax63 je napisao: Pravi i tačan kalendar za 2025. izaći će negde tamo u decembru 2025. Ма ја, што Жељко Самарџић каже у октобру биће у новембру Ако те неки конкретно занима питај, можда могу да извучем информацију Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...