miki 2003 Napisano Sreda u 17:48 Drug član, 684 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ko nam je kriv kad smo se pogrešno rodili. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Teshko 31 Napisano Sreda u 21:39 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650S K3 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Gordak985 je napisao: SV650 nije za prvi motor ako mene iko pita, idealan drugi, ne i prvi. Ja se neću složiti. Odlično mi ide. Malo sam se stresirao u početku, jer ste me naplašili na forumu. Starija, jeftinija mašina, dal' ću je menjati za koju sezonu, videćemo. Prirasla mi k srcu. A imam neki čudan osećaj da sam @Lulence sreo u auto školi (zbog Burgmana) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lulence 66 Napisano Sreda u 21:58 (promenjeno) U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, Teshko je napisao: A imam neki čudan osećaj da sam @Lulence sreo u auto školi (zbog Burgmana) Ma, ne verujem, koje su sanse za to? Promenio Sreda u 22:01 član Lulence Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bencivenga 73 Napisano Sreda u 23:58 U prolazu, 14 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Vespa Primavera 125, Triumph 400 x Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Bojan_Jgd said: @Bencivenga Nije to toliko popularan model da bi se lako prodavao. Bio je jedan na oglasima sa 6500 km na satu. Kupljen kod nas, imao je vizir, odbojnike bisaga i registrovan. Baš je dugo stajao na oglasima. Cena je na kraju bila nešto preko 5.000 i ne znam za koliko je otišao (ako je otišao....nema ga za sad na oglasima). Pričam od Speed-u. Naravno to ne znači da treba da izađe iz kombinacije jer meni iskreno od svih nabrojanih motora on deluje kao pun pogodak. Dugo sam i sam vozio jedan cilindar i ja to uopšte ne vidim kao manu. I da dodam, ne vidim ni potrebu za više konja i kubika ( da ne ulazimo u tu raspravu, ovo je samo moj stav). Ali, ako bi neko birao pri kupovini polovnog, prije bi izabrao Triumph nego nekog kineza. Samo o tome pričam. igrom slučaja znam o kom motoru pričaš, mislim da nije prošao tako brzo zbog vlasnika i njegovog korišćenja istog. Mada danas se ništa lako ne prodaje, iako nam se čini, zato je pri kupovini novog motora super opcija staro za novo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1042 Napisano juče u 08:12 Drug član, 1096 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @Bencivenga Evo ga opet: Speed 400 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 649 Napisano pre 23 sati Zainteresovan, 396 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Interesantan je taj speed moped, nema sta. Poceo sam i ja gledati oglase sad . Ima ona stara - zanimljivije je voziti ''spor'' moped brzo nego ''brz'' moped sporo . 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lulence 66 Napisano pre 21 sati (promenjeno) U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan *previse sam se raspisala Promenio pre 21 sati član Lulence 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 649 Napisano pre 21 sati Zainteresovan, 396 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Malopre mi iskoci ovo na fejsu. Sta te briga sta ce drugi da pomisle/pricaju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13402 Napisano pre 21 sati Ne silazi, 7534 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Što ne kupiš R6 i vozi ga u helankama? 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 649 Napisano pre 21 sati Zainteresovan, 396 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan To nikome ne bi smetalo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2736 Napisano pre 20 sati Drug član, 1331 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam imao 18 godina skupio sam pare da Kupim MZ ETZ 251, moj prvi "dream bike", rećićemo da me otac odgovorio od toga.Fast forward, sa 36 sam upisao vožnju, pozajmio kacigu od ćaleta pod izgovorom da idem s kolegom na neku vožnju, ženi sam rekao da idem u teretanu kad sam išao na časove. Samo je moj kum znao da sam položio. Nisam ni planirao da kupujem motor odmah, možda nikad, samo sam želeo da položim. Kad sam položio u oglasima se pojavio motor ko poručen za mene, spuštena cena, kraj februara. Zovem kuma, idemo u Titel da ga vidimo, poneo 200e za svaki slučaj. Kad smo se našli sa čovekom i ušli u avliju a on crven, sija se na sred dvorišta. Znao sam odmah da je moj. Prodavac nudi da ga probam, ja predao tek za vozačku. Probam ga 100 metara uz ulicu, okrećem se nazad, dolazim u dvorište i pružam ruku. To je to. Posle 5 dana podižem dozvolu i sa kumom opet u Titel po njega. Iz Titela pravo kod mojih u Barajevo. Ćale gleda, nije mu jasno ko je. Keva u dnu bašte, gleda me i smeje se, zna da sam ja. Neopisiv osećaj.Žena me tek posle mesec dana pitala kada sam joj nameravao reći da je motor ispred zgrade moj.Bilo je par glupih priča sa par strana ali stvar je bila gotova. Ostalo je samo "budi dobar i pazi šta radiš" što je moj otac naučio moju ćerkicu da mi kaže kad krenem negde motorom. I tako.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lulence 66 Napisano pre 20 sati U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Gordak985 je napisao: Bilo je par glupih priča sa par strana ali stvar je bila gotova. Ostalo je samo "budi dobar i pazi šta radiš" što je moj otac naučio moju ćerkicu da mi kaže kad krenem negde motorom. I tako. Izbrisala sam, mislila sam da niko nije stigao da procita ali ti ocigledno jesi. Hvala ti puno, bas lepa prica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2736 Napisano pre 20 sati Drug član, 1331 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan *previse sam se raspisalaNisi. Sve je to normalno.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bencivenga 73 Napisano pre 20 sati U prolazu, 14 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Vespa Primavera 125, Triumph 400 x Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Bojan_Jgd said: @Bencivenga Evo ga opet: Speed 400 To je taj! Cuš zimska cijena! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5067 Napisano pre 17 sati (promenjeno) Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 406 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Od svih modela kojima težiš nekako je najlepši Speed 400 .. Ne znam da li se tu uklapa Huskvarna 401 pogledaj.. Drugarica je imala taj ,terala vala kao prava i to sa povećom torbom pozadi Golaći su dobri jer se voze kao bicikla ,tebi to sad znači jer si na početku.. Ponekad više greju jer nema oklopa mada mnogo znači kada je hladno, nemaju vizir koji štiti od buba- vetra-kiše ( ima rešenje- moze da se nabudzi, Ivan pravi odlične po porudzbini) . Pošto ćeš voziti više po gradu ti nedostaci ti neće biti strašni, toliko baš smetati a malo se pretrpi navići ćeš se Možda da me ne poslušaš , ja sam vojnik na motoru meni skoro pa nista ne smeta , toliko sve to volim da me baš briga ... Nisam konformista a vozala sam u svakakvim vremenskim uslovima , terenima, sa bolovima , ma svašta nešto Ralja ring na deset stepeni sa tamnim vizirom na kacigi oko 23h noću .. najgora Tako da po meni golać prava stvar zbog preglednosti nema bolje.. Mada vidiš možda što teram stalno na zadnjem točku pa sam zaštićena od svega Kupi šta ti srce kaže pa polako Takodje bi valjalo da odeš na neki od moto treninga .. znači dosta .. Još jednom srećno Promenio pre 16 sati član GR 46 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3277 Napisano pre 17 sati Drug član, 1897 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ne slusaj Gordanu, to je manijak svetskih razmera, 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...