vasa.93 3272 Napisano juče u 10:20 Drug član, 1419 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Kako mi stoji? 10 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10417 Napisano juče u 10:32 Drug član, 2033 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan @vasa.93 nećeš valjda?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3272 Napisano juče u 10:37 Drug član, 1419 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Pa oću! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 949 Napisano juče u 11:34 Drug član, 842 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Ako, i treba ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3272 Napisano pre 8 sati Drug član, 1419 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Motor me da kažem kupio na prvu. Pošao sam da pogledam dva, pomenuh na prethodnoj strani šta je druga opcija bila, ali nije bilo potrebe da gledam drugi. Odluka je doneta, sad da je realizujemo… 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 883 Napisano pre 7 sati Zainteresovan, 618 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom. Koja boja, koji paket? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3272 Napisano pre 5 sati Drug član, 1419 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Boja ova sa slike. A njega imaju samo za 1100S, tako da će tako i biti. Pa ću ja sam da ga napakujem u GT… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4624 Napisano pre 4 sati Malinar u pokusaju, 1942 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih otišao na ovu stranu iz 2 razloga, novo je novo i 4 klipa su 4 klipa, ne dajte da vas lažu! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24837 Napisano pre 4 sati Integrisan, 8047 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan To jeste, ako je litra ili vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10170 Napisano pre 2 sati Ne silazi, 4012 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ta boja mnogo lepša uživo neko na bilo kojoj slici.. Na suncu je ludilo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3272 Napisano pre 2 sati Drug član, 1419 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad sam početkom ove godine ili možda krajem prošle video oglas na PA za ovaj motor baš u ovoj boji, tad sam odmah pomislio “kakva motorčina”. Baš mi se nekako dopao, ali nisam imao prilike da vidim noviji veći Versys (noviji od onog starijeg pomalo nakaradnog :D), pa šta znam, ostalo je na tome… Ali eto sklopile se kocke vremenom. Elem, prva ideja mi je bio SE, ali kroz neku priču sa prodavcima sam zaključio da mi je ipak bolja i prihvatljivija opcija S sa još malo dodatne opreme (uglavnom prtljag). E sad, kad smo kod toga - oni njihovi koferi mi se nekako ne sviđaju. Ajde centralni kako tako, ali bočni nisu ono što ja želim. Meni više odgovaraju četvrtasti bočni koferi sa otvaranjem odozgo umesto na stranu. Autopromet osim fabričkih kofera ima u ponudi i Shad, što je isto nešto gde mogu da nađem nešto odgovarajuće, ali…da li? Gledali smo Shad-ov 3P sistem nosača bočnih kofera, koji je kako sam shvatio jedina opcija od Shad-a za Versys 1100, ali za taj nosač ipak nema (za mene) odgovarajućih kofera. Osim toga vidim da Givi ima svoj program nosača i kofera gde mislim da bih našao baš to što želim, ali na internetu ipak nalazim konfuzne i dvosmislene informacije. Npr: https://www.givi.it/my-motorcycle/bike/kawasaki/versys-1100-25--26 Sva oprema jeste izlistana pod 1100 modelom za 2025-2026 godinu, ali sva prateća dokumentacija se odnosi na model 1000 2019 godište. Moraću da nazovem Motoland, mislim da oni imaju sve od Givi-ja u ponudi, pa da vidim kako da uklopim sve to. Ako bilo ko ima tačniju ili bilo kakvu informaciju na ovu temu, bio bih zahvalan da čujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...