Ibivan 200 Napisano Februar 5 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawasaki en500c Prijavi odgovor kao problematičan 1. Skittles2. Wizard6663. Tumbe4. Maza 15.Džim6. Robert7. Peconibc 8. Vaske4s9. lukaimasa10.IbivanSent from my motorola edge 40 using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordje KG 23 Napisano Četvrtak u 11:10 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ,mozda mogu da pomognem sa nekim nekim informacijama vezano za 15.02 i sa voznjom do Kragujevca Stari put preko Mladenovca i Topole je odradjen i vrhunski je za voznju sa izuzetkom od par kilometara oko same Topole Ko se odluci da se provoza sigurno se nece pokajati U Kragujevcu vas cekamo da vas zagrejemo Dobro dosli !!!! 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 2054 Napisano Četvrtak u 11:13 (promenjeno) Drug član, 872 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Bitan faktor je vreme polaska/prolaska kroz odredjene deonice...to naravno zavisi od vremena pocetka samog protesta...voznja nakon 10h verujem da ce biti, prema trenutnim najavama, na 5+ stepeni...kada smo krenuli za NS, temperatura je bila 6, u Pazovi na pauzi 6...preziveli smo Promenio Četvrtak u 11:19 član Vaske4s 3 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 422 Napisano Četvrtak u 13:33 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan 1. Skittles 2. Wizard666 3. Tumbe 4. Maza 1 5.Džim 6. Robert 7. Peconibc 8. Vaske4s 9. lukaimasa 10.Ibivan 11. Sinclair Ko može trebao bi da razmisli o noćenju u KG, i da organizuje ili rezerviše smeštaj na vreme. 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos81 15 Napisano Četvrtak u 16:35 (promenjeno) U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 525dsx Prijavi odgovor kao problematičan Dodajem se na spisak, imam i jos 1 predlog, a to je Ibarska preko Lazarevca, tamo pauza i da pruzimo podrsku ljudima tamo kojih je mnogo pod pritiskom u Kolubari. Plus ibarska je super za voznju i garant ce narasti broj ljudi usput. 1. Skittles 2. Wizard666 3. Tumbe 4. Maza 1 5.Džim 6. Robert 7. Peconibc 8. Vaske4s 9. lukaimasa 10. Ibivan 11. Sinclair 12. Milos81 Promenio Četvrtak u 16:55 član Milos81 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TasaBG 9 Napisano Četvrtak u 18:01 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Milos81 je napisao: Dodajem se na spisak, imam i jos 1 predlog, a to je Ibarska preko Lazarevca, tamo pauza i da pruzimo podrsku ljudima tamo kojih je mnogo pod pritiskom u Kolubari. Plus ibarska je super za voznju i garant ce narasti broj ljudi usput. 1. Skittles 2. Wizard666 3. Tumbe 4. Maza 1 5.Džim 6. Robert 7. Peconibc 8. Vaske4s 9. lukaimasa 10. Ibivan 11. Sinclair 12. Milos81 13. TasaBG 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 2054 Napisano Petak u 12:20 Drug član, 872 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Procitah sada da ce pocetak blokade biti u 09h i trajace 15 sati, osim ukoliko se na gradjanskom plenumu ne odkuci da dodje do produzetka... Treba uskladiti nasu voznju sa ovom satnicom, ne znam koliko je realno da mi stignemo na pocetak blokade, narocito ako sprovodimo onu lepu ideju da idemo kroz mala mesta...moralo bi previse rano da se krene... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18992 Napisano Petak u 12:39 Integrisan, 8511 postova Prijavi odgovor kao problematičan Fizička zaštita studenata više uopšte nije tema, pa samim tim nije ni toliko bitno stići na početak. Stići npr u 14h je mnogo efektnije... U svakom smislu (i tamo i do tamo). 8 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 2054 Napisano Petak u 12:44 Drug član, 872 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Saglasan potpuno, pojaviti se bombasticno...mnogo je bolje... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14473 Napisano Petak u 12:57 Ne silazi, 6123 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ti ces se pojaviti bas bombasticno vide ljudi motor sam ide 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 2054 Napisano Petak u 13:06 Drug član, 872 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, dvlns je napisao: Ti ces se pojaviti bas bombasticno vide ljudi motor sam ide Ne toliko kao ti jer, ipak, zna se ko je bio najbomba u NS, zamenili nekoliko stakala na NIS zgradi kad si otisao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 9223 Napisano Petak u 13:32 4_tocka_i_karoserija, 1979 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Evo zvaničnog poziva kragujevačkih fakulteta Blokada Filum (@blokadafilum) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 3,836 likes, 23 comments - blokadafilum on February 7, 2025: "Сретење је дан када се срећу зима и лето, ропство и слобода... 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ognjen_Nbg 228 Napisano Petak u 13:48 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Harley Davidson Street Glide, Ducati Supersport S Prijavi odgovor kao problematičan 1. Skittles 2. Wizard666 3. Tumbe 4. Maza 1 5.Džim 6. Robert 7. Peconibc 8. Vaske4s 9. lukaimasa 10. Ibivan 11. Sinclair 12. Milos81 13. TasaBG 14. Ognjen 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boshkowski 137 Napisano Petak u 15:59 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan 1. Skittles2. Wizard6663. Tumbe4. Maza 15.Dzim6. Robert7. Peconibc8. Vaske4s9. lukaimasa10. Ibivan11. Sinclair12. Milos8113. TasaBG14. Ognjen15. Boshkowski16.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 422 Napisano Petak u 16:15 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, severian said: Fizička zaštita studenata više uopšte nije tema, pa samim tim nije ni toliko bitno stići na početak. Stići npr u 14h je mnogo efektnije... U svakom smislu (i tamo i do tamo). Možda bismo mogli, kao i do sada da taj deo iskomuniciramo sa studentima i njihovim idejama, pa u skladu sa time da planiramo polazak i stizanje u KG. 1 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordje KG 23 Napisano Petak u 16:18 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Čim saznam nešto od strane studenta ,javljam..... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4445 Napisano Petak u 18:11 Nemanja Stojanović, 1466 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da vidimo da li imamo uopšte nešto da ponudimo Sa tom idejom sam i otvorio temu. Bilo mi je čudno da niko nije povukao da organizuje, pa sam se zapitao dal sam ja jedini koji želi da ide. Ali izgleda da smo u manjini. Videćemo kako se približi vikend svakako 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ibivan 200 Napisano Petak u 18:14 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawasaki en500c Prijavi odgovor kao problematičan Polako, ljudi nisu sigurni u vremenske prilike pretpostavljam... Ja idem svejedno i jedva cekam... Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
araS 486 Napisano Petak u 18:39 U prolazu, 64 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Ljubiša Prijavi odgovor kao problematičan 1. Skittles 2. Wizard666 3. Tumbe 4. Maza 1 5.Dzim 6. Robert 7. Peconibc 8. Vaske4s 9. lukaimasa 10. Ibivan 11. Sinclair 12. Milos81 13. TasaBG 14. Ognjen 15. Boshkowski 16. Sara 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 9223 Napisano Petak u 19:35 4_tocka_i_karoserija, 1979 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Vremenska prognoza za 15. je baš loša. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ibivan 200 Napisano Petak u 19:54 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawasaki en500c Prijavi odgovor kao problematičan Za novi sad sam isao na 6 stepeni a vracao se na 4 stepena, tako da i nije velika razlika, ali treba pricekati da se priblizi 15-tiSent from my motorola edge 40 using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6678 Napisano Petak u 22:16 Drug član, 1919 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako nadjem smestja u Kg eto i mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11623 Napisano Petak u 22:31 BJB Maxi Scooter Club, 4376 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Skittles je napisao: Prvo da vidimo da li imamo uopšte nešto da ponudimo Sa tom idejom sam i otvorio temu. Bilo mi je čudno da niko nije povukao da organizuje, pa sam se zapitao dal sam ja jedini koji želi da ide. Ali izgleda da smo u manjini. Videćemo kako se približi vikend svakako Uvek možete ići kolima, kao mi. Još dok smo bili u NS znali smo da ćemo ići i u KG. @panta_kg Jel se vidimo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 141 Napisano Subota u 00:50 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Idem i ja, samo da vidim vreme polaska, jer meni je dalje do Ikee nego odatle do KG A za sada stoji i kiša i ispod nule to jutro kod mene Mada, menja se stalno... A evo stiže i zvanični poziv u Beograd, u nedelju u 22h: https://x.com/fmnkg_blokada/status/1887910108161540354 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4966 Napisano Subota u 09:33 Drug član, 1055 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Da, najavljuju kišu i u BG-u i tamo. Pratim i dalje, ali sve sam bliži odlasku kolima. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...