Jump to content

Moto Zajednica

Podrška skupa kod mosta Slobode 27.1.2025. u 18:15 Mišeluk

Recommended Posts

• U prolazu, 25 postova
  • Motocikl: Yamaha XMax 125 (2008)

Drage i poštovane koleginice i kolege, pozivamo vas da nam se pridružite u podršci i vožnji večeras u 19:00 časova od Mišeluka do mosta Slobode (Novi Sad).

Okupljanje je u 18:15 časova na Mišeluku.

U nastavku je obaveštenje:

SKUP KOD MOSTA SLOBODE ZA BEZBEDNE ŠKOLE: STOP PRETNJAMA!

Dragi sugrađani,

Pozivamo vas da se večeras, 27. januara u 19 časova, okupimo na raskrsnici Bulevara oslobođenja i ulice Narodnog fronta, kod Mosta slobode, kako bismo pružili podršku zabrinutim roditeljima i nastavnicima OŠ “Jovan Popović”.

Naime, jutros je na ogradi naše škole nađen zec okačen o kravatu, što doživljavamo kao ozbiljnu pretnju po bezbednost naše dece, bezbednost učitelja/ica, nastavnika/ica i sopstvenu bezbednost.

Suočeni sa ovakvim zastrašivanjem, sada je ključno da pokažemo zajedništvo. Pozivamo vas da se odazovete u što većem broju – jer u mnoštvu, brojnosti, solidarnosti i zajedničkoj podršci leži naša snaga!

Zajedno ćemo reći NE pretećim porukama, NE nesigurnim uslovima u školama, NE nebezbednoj društvenoj klimi koja se kreira iz dana u dan, NE ubijanju nedužnih, NE nepoštovanju volje većine, NE neprocesuiranju krivaca, NE ignorisanju zahteva studenata, nastavnika i građana i NE lažima, spinovima i manipulacijama. 

Vaša podrška nam mnogo znači da se osećamo sigurnije. Hvala vam što ćete biti uz nas u ovim teškim trenucima.

Promenio član knjigor
  • Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 48 postova
  • Motocikl: NC750xd

Novosadjani, sve se sad brzo odvija pa nema bas puno vremena da se unapred najavljuje. Da li se za 1.2.2025 planira nesto?

Skinut mi je oklop sa motora pa da znam da li da krenem da sklapam 😁 .

Ako ima neki moto elektricar iz NS voljan za pola sata posla u Pezosu (treba povezati instalaciju za maglenke, od alata treba unimer, klesta za kleme), a da moze to u sledecih dan dva odraditi, pa da mogu sklapati oklop.

Unapred hvala

• U prolazu, 25 postova
  • Motocikl: Yamaha XMax 125 (2008)

Planira se podrška, ali sve je u koordinaciji sa studentima pa ni mi nemamo još konkretne informacije, ali čim dobijemo biće poziv ovde postavljen.

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja