Vaske4s 1958 Napisano Ponedeljak u 21:40 Drug član, 858 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Molim ekipu koja je od 02-06 da se svi nadjemo na Steku i tamo raspodelimo, okupljanje 01:00-01:30. @ProMaster @Hacky @Fika Bg @Borzegi @BURBONSKI Molio bih ako dodju do interneta neko od ekipe gore pomenute ili ko god da je tamo trenutno da nam javi da li da se razdelimo jednako ili je negde potrebno vise motora. Da li se svuda može prici od 3 lokacije na koje smo se stacionirali ? Isto tako ako je bilo sta potrebno pisite da kupimo usput. Vidimo se. Bajkerski pozdrav. I dalje je prilaz iz Juznog prohodan, vidim da neke kolege prolaze…za ostale lokacije ne znam jer odavde ne vidim…Vidimo se u 01h na StecoSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan Chivaj 30 Napisano Ponedeljak u 21:41 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stizemo na nocnu. Bez brige. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Ponedeljak u 21:41 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan За 6 до 10 спало нас на пет (5). Може Стеко 5.15 - 5.30? И дал неко може да појани где је ''средњи пункт'' о коме пишете (са тракторима а најмање мотора)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18592 Napisano Ponedeljak u 21:47 Integrisan, 8479 postova Prijavi odgovor kao problematičan To je zato što velika većina grupe od 02h ostaje do jutra. Ako si u prilici, dođi u 01h Steko. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 684 Napisano Ponedeljak u 21:55 (promenjeno) Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Čisto info, da ilustrujete sebi. Prilaz sa kružnog toka je pristupačan bez vecih problema, i tu je bio najveći broj motora (ne znam kako je na južnom bulevaru). Na rampi sa autoputa ka kružnom toku je bila još jedna manja ekipa i traktor, a na rampi sa autoputa ka centru je bilo par motora (kod traktora) Noćna smena nek se dobro obuče, počeli smo dobrano da se smrzavamo oko 22. Na licu mesta interneta nema, hoće da prođe poneki telefonski poziv. Promenio Ponedeljak u 22:21 član Sveti Atila 14 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 95 Napisano Ponedeljak u 22:05 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Juzni do 22h bilo po mojoj proceni 30ak a verovatno i vise, sto ispred ograde sto unutra 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksha 151 Napisano Ponedeljak u 22:24 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8-SA Prijavi odgovor kao problematičan Pošto tamo nema interneta od količine ljudi @severian zamolio te @the_doctor da ga nazoveš na tel Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eGoooD 12 Napisano Ponedeljak u 22:28 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650 GS Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, Xnikolax said: Juzni do 22h bilo po mojoj proceni 30ak a verovatno i vise, sto ispred ograde sto unutra Evo i ja sad dosao sa Autokomande (ovaj put za razliku od proslog, kao pesak) Organizacija kao i atmosfera je sjajna. More ljudi. Ja sam video dosta motora i neizmerno mi je drago sto sam clan ovog foruma. Bravo sjajni ljudi p.s. A1 je imao dobar domet za pozive, net je bio malo losiji... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18592 Napisano Ponedeljak u 22:28 Integrisan, 8479 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve rešeno već, ne brini. Hvala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3289 Napisano Ponedeljak u 22:49 (promenjeno) ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam došao u 9:30h a kući sam se vratio pre nesto malo manje od sat vremena. Deo "jutarnje smene" je ostao i nakon što sam otišao. Noćnoj smeni preporučujem da se dobro utopli. Promenio Ponedeljak u 22:50 član Zeljkamp 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1958 Napisano Ponedeljak u 22:50 Drug član, 858 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Situacija na Juznom trenutno…Sent from my iPhone using Tapatalk 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2562 Napisano Ponedeljak u 22:54 Drug član, 1239 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mali prilaz sa autoputa ka kružnom toku je ostao poprilično priprazan kad smo otišli, ako može neka ekipa koja ovo vidi da se prebaci tamo ili neko ko dolazi da ode pravo tamo. Bilo nas je baš dosta ali oko 20 časova, oko 22 se već dosta razišlo.Pozdrav za ekipu sa male rampe! :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4952 Napisano Ponedeljak u 23:03 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Sad se vratila kuci, ona atmosfera je ludilo .. trenutak kada su traktori krenuli da tuViVaju pa to je ,ma nemam reči Bravo za Riste traktoriste Svaka čast svima koji ste bili ,ostali i koji ćete otići , ne dvoumite se sve će vam biti jasno kad stignete .. A za zainteresovane ima mnogo žena koje žele da se slikaju na motorima , traže kontakte i tako hahahaha to je drugari već vaš teren pa izvolite Onolika mladost,kreativnost ,borba , veliko bravo za sveeeeee ... Drago mi je što nas motoriste ovo sve zbližava .. upoznala sam dosta novih ljudi ,videla neke stare drugare joooj kolika sreća .. ostala bi celu noć sa vama ali ne mogu zbog privatnih problema , mislima sam uz vas Mislim da bi bilo lepo kada se sve ovo završi , napravimo neku BJB gulašijadu ili slično gde god za nas sa foruma i da se podružimo svi Srećno noćas , samo hrabro sa osmehom na licu , dobro ajde dozvoljavaju da se turira i svi vas mnogo vole ponesite toplu garderobu obavezno ... 25 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2562 Napisano Ponedeljak u 23:06 Drug član, 1239 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I debele čarape :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milomir83 55 Napisano Ponedeljak u 23:07 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam svima, posebno onima koji su na blokadi manje vise ceo dan, kao i starijim i iskusnijim. Dajete primer kako nikada se ne treba prepustatiti apatiji i kako energije uvek ima kada su u pitanju prave vrednosti i ciljevi. Ekipi koja je ostala i ceka zoru zelim mirnu noc i da zora brzo dodje. Bas vam zavidim i zao mi je sto sam morao da odem kada pocinje najbolje:( 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 95 Napisano Ponedeljak u 23:27 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko onu sliku "autokomandosi" u formatu da mogu da je izradim kao nalepnicu. Jbg ja sam dosao kasno a baš mi je onako zvučno a i da imam za uspomenu ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 723 Napisano Ponedeljak u 23:39 Drug član, 1124 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Išli smo kolima, sad smo se vratili, ima nade. Dobra atmosfera puno ljudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćusti 87 Napisano Ponedeljak u 23:40 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fazer 600ccm Prijavi odgovor kao problematičan Krecem nazad ka AK u trecu smenu, gde je trenutno najtanje da popunim? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boshkowski 116 Napisano Ponedeljak u 23:43 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nas svuda ima sasvim dovoljno. Bio jutros od 9 do 12, došao od pola 4 do 8, i odradio deo noći od 10 do sad. Klinci su pobedili. Nemam reči iskreno da opišem danasnji dan. Hvala svima na cimanju, deluje mi da im je baš iskreno drago kada ih podržimo. Srećno trećoj smeni pišite pa možda doletim u onu poslednju. Sent from my iPhone using Tapatalk 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fika Bg 288 Napisano Ponedeljak u 23:44 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd Motocikl: F 800 gs Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, Xnikolax said: Jel ima neko onu sliku "autokomandosi" u formatu da mogu da je izradim kao nalepnicu. Jbg ja sam dosao kasno a baš mi je onako zvučno a i da imam za uspomenu ? Dodji na steco u 01 dobices nalepnicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćusti 87 Napisano Ponedeljak u 23:47 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fazer 600ccm Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Boshkowski said: Mislim da nas svuda ima sasvim dovoljno. Bio jutros od 9 do 12, došao od pola 4 do 8, i odradio deo noći od 10 do sad. Klinci su pobedili. Nemam reči iskreno da opišem danasnji dan. Hvala svima na cimanju, deluje mi da im je baš iskreno drago kada ih podržimo. Srećno trećoj smeni pišite pa možda doletim u onu poslednju. Sent from my iPhone using Tapatalk E pa mi smo bili jedan pored drugog dobar deo dana ja sam bio sa plavim Fazerom i onom plavom Stitch kacigom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomasmit 24 Napisano Utorak u 00:18 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd, Ruma Motocikl: Yamaha R6 (prethodno R7) Prijavi odgovor kao problematičan Stizem na steco za 10-ak min 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 403 Napisano Utorak u 00:23 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Molim ekipu koja je od 02-06 da se svi nadjemo na Steku i tamo raspodelimo, okupljanje 01:00-01:30. @ProMaster @Hacky @Fika Bg @Borzegi @BURBONSKI Molio bih ako dodju do interneta neko od ekipe gore pomenute ili ko god da je tamo trenutno da nam javi da li da se razdelimo jednako ili je negde potrebno vise motora. Da li se svuda može prici od 3 lokacije na koje smo se stacionirali ? Isto tako ako je bilo sta potrebno pisite da kupimo usput. Vidimo se. Bajkerski pozdrav. I opet, nisam imao net pa nisam video, nadam se da si do sada sve info dobio Sad Steco pa nazad!Sent from my 23078PND5G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 937 Napisano Utorak u 00:24 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Stigao nazad u NS. Hvala na odličnom druženju sa kolegama. Mirnu noć vam želim. 23 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 742 Napisano Utorak u 00:25 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Borzegi said: I opet, nisam imao net pa nisam video, nadam se da si do sada sve info dobio Sad Steco pa nazad! Sent from my 23078PND5G using Tapatalk Sve regulare tu smo i ima nas dosta 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...