PeraNS 74 Napisano Ponedeljak u 14:34 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900GS Prijavi odgovor kao problematičan @shomsi Staju komotno kaciga, prsluk, prva pomoc, rukavice i jos par sitnica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3278 Napisano Ponedeljak u 16:06 Drug član, 1510 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan @PeraNSu procesu sam zamene kacige...i ti kačiš sad sliku svoje Imam opciju shoei u kolor šemi motora i crnu hjc/škorpion u razumnoj ceni...sve su F.F. Elem,kako si ti zadovoljan sa bukom na škorpionu obzirom da je modularna,autoput me zanima 130+km/h? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraNS 74 Napisano Ponedeljak u 16:41 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900GS Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, Džim Džarmuš said: @PeraNSu procesu sam zamene kacige...i ti kačiš sad sliku svoje Imam opciju shoei u kolor šemi motora i crnu hjc/škorpion u razumnoj ceni...sve su F.F. Elem,kako si ti zadovoljan sa bukom na škorpionu obzirom da je modularna,autoput me zanima 130+km/h? Ovo mi je druga Scorpion ADX, imao sam (i jos imam ADX-1). Da je tiha bas i nije, recimo da je neki prosek. Uzeo sam je iz razloga prakticnosti, leto kada je vrucina i sl. dobro dodje, druga stvar potpuno odgovara mom obliku glave a trece nema DD kopcu. Ako ne insistiras da bude flip-up da sam na tvom mestu ja bih bez razmisljanja uzeo FF Shoei. FF em su sigurnije i tise em je Shoei po kvalitetu daleko iznad Scorpiona (moje misljenje). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 1280 Napisano Ponedeljak u 17:04 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan E ... i ja da kažem nešto za TV dnevnik ... međ svojima ... FF je sigurno u puno toga ispred, ali ja uvek glasam za flip up, samo da je kvalitetna. Da je homologovana i za zatvoreni i otvoreni položaj. Uvek bih to uzeo. A boja ... Definitivno su ovo najuočljivije kacige, i to baš baš ... Drečava žuta/zelena, drečava narandžasta, pa bela. Siguran sam da će mi sledeća kaciga biti flip up u nekim od ovih boja (kad budem potrošio ovu koju sad habam, a bela je sa malo sivog i crnog ... Upravo sam se vratio sa neke vožnje od par dana, u grupi. Uvek mi je prvo u oči padala ... Evo vi sami pogledajte ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3278 Napisano Ponedeljak u 17:15 (promenjeno) Drug član, 1510 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Vandrokaš je napisao: ali ja uvek glasam za flip up Zbog hlađenja leti? Odosmo u off na moju inicijativu...premeštaj negde Admire ..izvini. @alexanto Promenio Ponedeljak u 17:17 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraNS 74 Napisano Ponedeljak u 17:26 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Flip up je pre svega prakticna, stanes na pumpu, gde god ne moras je skidati, mozes je voziti i kao jet i kao ff (ali kao sto kaze @Vandrokaš ako ima P/J homologaciju), ove ADX npr. imaju siri i veci vizir sto u praksi znaci vece vidno polje. Drecave boje su takodje plus iz svima jasnih razloga. E sad kad bih bas mogao da biram u kojoj flip up bih overio asfalt pre bih odabrao Shoei. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraNS 74 Napisano Ponedeljak u 17:30 (promenjeno) U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900GS Prijavi odgovor kao problematičan 37 minutes ago, Vandrokaš said: @Vandrokaš Jel ovo u sredini K1600? Video sam ga kod Čizmića u bmw servisu, motor impresivnih dimenzija. Promenio Ponedeljak u 17:41 član PeraNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1413 Napisano Ponedeljak u 17:37 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 608 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Džim Džarmuš je napisao: @PeraNSu procesu sam zamene kacige...i ti kačiš sad sliku svoje Imam opciju shoei u kolor šemi motora i crnu hjc/škorpion u razumnoj ceni...sve su F.F. Elem,kako si ti zadovoljan sa bukom na škorpionu obzirom da je modularna,autoput me zanima 130+km/h? Ako na taj motor u toj boji ne uzmeš nešto sa kačketom, makar nikad ne sišao s puta, dodje čovek iz BMW i odseče ti blatobran Promenio Ponedeljak u 17:37 član andrej. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraNS 74 Napisano Ponedeljak u 17:44 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900GS Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, andrej. said: Ako na taj motor u toj boji ne uzmeš nešto sa kačketom, makar nikad ne sišao s puta, dodje čovek iz BMW i odseče ti blatobran Skinuo sam kacket cim sam otpakovao kacigu pa i po cenu sakatog blatobrana 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 1280 Napisano Ponedeljak u 17:53 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, PeraNS je napisao: @Vandrokaš Jel ovo u sredini K1600? Video sam ga kod Čizmića u bmw servisu, motor impresivnih dimenzija. Nije ... RT je ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 1280 Napisano Ponedeljak u 17:56 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, Džim Džarmuš je napisao: Zbog hlađenja leti? Odosmo u off na moju inicijativu...premeštaj negde Admire ..izvini. @alexanto Ma da ... Prošlo leto je bilo ubitačno. Granice, kolone, naplatne, gradovi, mesta ... mislim da bi umro da nisam mogao da dignem kacigu. A bogami i kad voziš baš lagano kroz prirodu ... (ne mislim na off road). Svi mirisi i osećaji su na mnogooo boljem nivou Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3278 Napisano Ponedeljak u 18:12 Drug član, 1510 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Au šta mi napraviste sad u glavi,lakše sam se oženio..Što bi rekao Dragče :"Kud sam i pito" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3278 Napisano Ponedeljak u 18:22 Drug član, 1510 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan @andrej.Paradoksalno ovaj GS je bolji na Straße nego na Gelände,tako da na velikim brzinama,zbog kačketa, dobijaš vibro mašinu od kacige...Zajebi modu 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...