RankoBg87 4300 Napisano Utorak u 20:29 Drug član, 2330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pa zavisi koji model, eno kolega čeka u Stojanovu Forz 750, jos nije stigla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 357 Napisano Utorak u 20:36 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Je l stigla u Deltu? Ne znam, nekako ne volim Deltu, pa to ti je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4300 Napisano Utorak u 20:41 Drug član, 2330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nije, jos nisam cuo da imaju novog Transalpa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danilovrb57 12 Napisano Utorak u 22:21 U prolazu, 8 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, markommarko said: Tako je i za NX500, ali onda posle sve radi kako treba. Doduše i nije neka aplikacija, ali ajde Istina, niša spec, ali ako sam platio, ima da koristim . 2 hours ago, Trma said: Pre nedelju, dve... Neverovatan raspon... Datum? 13.05 zvao telefonom Stojanov. Isti dan pazario, sutradan preuzeo papire i bavio se registracijom. Odradio registraciju lagano u toku nedelje i 17.05 u subotu preuzeo mašinu. 1 hour ago, markommarko said: E ali što mi je drago što Stojanov uvek pokupi ljude od Delte. Tako sam i ja kod njih uzeo u septembru, jer je u Deltu trebalo da stigne tek u februaru Meni to čekanje baš ide na živce, a kad sam zvao Deltu učinilo da ni oni ne znaju kad će im stići (ili prodavac nije preterano bio zainteresovan da priča sa mnom, nije isključeno). 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danilovrb57 12 Napisano Utorak u 22:25 (promenjeno) U prolazu, 8 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Šta mislite o ovom crash bar-u? Našao sam čoveka na KP koji radi sa ovim GP Kompozit GP Kompozit Engine Protector Crash Bars Black Compatible For Honda NC7 EN.GPKOMPOZIT.COM Protect your ride with GP Kompozit Engine Protector Crash Bars Black, compatible with Honda NC700X / NC750X / NC700S / NC750S (2012-2024). Promenio Utorak u 22:26 član danilovrb57 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ADV350 6 Napisano juče u 16:37 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj konacno stigao u Delti.Utisci posle 300km.. savrsena masina. DTC za 10!! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 4 Napisano pre 11 sati Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, ADV350 said: Moj konacno stigao u Delti.Utisci posle 300km.. savrsena masina. DTC za 10!! Javi kako ide i kako se ponasa kad imas putnika nazad? Da li mu nedostaje snage ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...