salem 905 Napisano juče u 12:58 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja moje vec iscepao... moram da kupim jos jedno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7958 Napisano pre 23 sati Drug član, 833 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Blaza said: I termos sa čajem u kofer ! Nikako čaj sa sobom. Prošle god se nalivao čajem, protrčao kroz mene, jedva sam izdržao do istakanja. Još onolika garderoba na sebi, dok sam se raspakovao... 2 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2931 Napisano pre 23 sati Drug član, 1720 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Aj sta kukas, moglo ti je biti jos toplije 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5501 Napisano pre 22 sati Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, salem je napisao: Ja moje vec iscepao... moram da kupim jos jedno... Kolega poenta je da se svake godine kupi odelo da bi donirali novac za paketice.Osim ako nisi uplatio na racun. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1933 Napisano pre 22 sati Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je da nema jakih padavina u toku defilea, a najavljeno je da će biti suvo. Za deonicu se ne sekirajte, biće sve ok. Ajmo Deda Mrazevi, još par dana je ostalo. Sutra u Viru je pakovanje paketića, pa ko je voljan da se pridruži, dobrodošao je! 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 905 Napisano pre 21 sati Zainteresovan, 707 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Bole37 je napisao: Kolega poenta je da se svake godine kupi odelo da bi donirali novac za paketice.Osim ako nisi uplatio na racun. Kolega uplatio sam malo vise nego sto je preporuceno a to sam uradio dan - dva pre nego sto smo isli u vrtic Tresnjica. Jedno oblacenje i gotovo Ma nije to problem uopste, moram da nadjem neko kvalitetnije a novac svakako uplacujem i ucestvujem u raznim akcijama kad god stignem 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2931 Napisano pre 21 sati Drug član, 1720 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Vidi mene na pocetku Za pakovanje rekoh jos neki dan da dolazim tako da vidimo se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4139 Napisano pre 20 sati Nemanja Stojanović, 1403 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Što je dobar video! Ja inače preporučujem svima da uzmu kvalitetnije odelo, ima kod kineza velikog izbora, a da novac uplate ko koliko može. I račun i tombola Ja sam uzeo tako malo bolje odelo i evo 6. put ga nosim. Bolje za okolinu 1 da bacim nego 6, mada mi izgleda da će izdržati i 10+ vožnji bez problema. Vidimo se u subotu drugari! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4847 Napisano pre 19 sati Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 384 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ovo je vreme kada treba da se prisetimo jedinog pravog velikog Deda Mraza , našeg Lakija Vladana Bio je i ostao sinonim za Dedamrazijadu , pravi drug , humanitarac, čovek koji je usrećio veliki broj ljudi , uvek bio spreman da nas nasmeje ,posavetuje, uradi sve što je do njega a i više u ovom našem moto svetu .. On i njegova divna Gabi jedno veliko srce BJB zajednice Hvala Laki za sve , ti ćeš zauvek ostati u našim srcima dokle god postoji ova akcija, a na taj način si i dalje u najcrvenijoj koloni koja boji naš grad u radost 21 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1539 Napisano pre 17 sati Никад не једи жути снег!, 725 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Ja moje vec iscepao... moram da kupim jos jedno... Е зато сам ја ове године сашио капут и капу и сад сам миран док год возим. Шнајдерка одрадила посао одлично, комотно, велико, узимала мере преко јакне, ма милина... Јесте ме коштало 5 'иљада све укупно али не жалим.П.С. Кинези не умеју да направе оделце за човека од 2 метра и 135+ кила...Сент фром мај Шајоми... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 117 Napisano pre 16 sati U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Elem, ja sam uzeo odelo u Motolendu ali ono je malo za mene, mislim jesam ja visok ali sam i širok, šanse nema da ga navučem na sebe... Šta da radim? Mada, ja sam totalni početnik na motoru, prešao tek prvih 1.000km, moram priznati da mi nije svejedno da vozim na ledenoj temperaturi, plaši me malo asfalt... Voziti ili ne voziti, pitanje je sad?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1226 Napisano pre 15 sati Drug član, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Za odelo savet, prvo navuci deda mraz odelo na moto odelo i onda sve zajedno oblačiš, manje će se rastegnuti dedino novo odelo i izbegavaš mogućnost da se pocepa. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7958 Napisano pre 15 sati Drug član, 833 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @azlatic Ako osećaš bilo kakvu nelagodnost i grč - ne sedaš na motor. Ni inače, pa ni za dedamrazijadu. Kupio si odelce, učestvovao kintom u pomoći onima kojima je to najpotrebnije, bio human, biće dogodine opet, bez brige! Moj savet. 3 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12797 Napisano pre 15 sati Ne silazi, 7390 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 25 minutes ago, azlatic said: Elem, ja sam uzeo odelo u Motolendu ali ono je malo za mene, mislim jesam ja visok ali sam i širok, šanse nema da ga navučem na sebe... Šta da radim? Mada, ja sam totalni početnik na motoru, prešao tek prvih 1.000km, moram priznati da mi nije svejedno da vozim na ledenoj temperaturi, plaši me malo asfalt... Voziti ili ne voziti, pitanje je sad?? U pravu je Doktor. Nema kod motocikala ispravno i neispravno. Vozi uvek u skladu sa svojim osećanjima. Ako si spor, spor si i nije bitno da li si negde stigao minut ili tri minuta posle drugih. Nema nagrade, nema pobednika. Svaki put kad se vratiš kući u garažu pobednik si. 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2931 Napisano pre 15 sati Drug član, 1720 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ti se spremi pa ces videti u subotu ujutru, ako bude temperatura 5c kao sto kazu to ce biti ok, hladno ali podloga prihvatljiva, do skupstine se vozi kako ko zna i ume posle do Sremcice se vozi svakako lagano, ne znam da li se predje na Obrenovackom 50, od Sremcice do Ade opet kako ko, neko ce u grupi neko sam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9882 Napisano pre 7 sati Ne silazi, 2303 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja još uvek koristim odelo od pretprošle godine. Prošlogodišnje što sam kupio sam poslao na Island, da obradujem klince od familije. I ovo ću nekome isto proslediti. A kupujem svake godine baš zbog donacija, kao i sada... @azlatic već su ti kolege rekle, ako nisi siguran, ne sedaj. Možeš u petak da napraviš krug (kao generalna proba ), provozaš se i vidiš da li možeš ili ne. Ništa na silu !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 905 Napisano pre 5 sati Zainteresovan, 707 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan E brate... ja bih mogao da nosim odelo 3 - 4 puta ako bi ga oblacio na majicu i gace... Problem sa ovim odelom je sto mi zajebe sve cicak trake koje imam na opremi. Sad sam dokupio jedno kod kineza a za sledecu godinu moram da nadjem nesto kvalitetnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 117 Napisano pre 5 sati (promenjeno) U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na podršci, videću još kako budem procenio asfalt... Nemam neki strah od vožnje, više neki da kažem glas razuma koji me pita da li imam dovoljno iskustva za vožnju po rizičnom asfaltu Svakako imam želju da dođem, videću još danas sutra kako izgleda pa ću doneti odluku... Promenio pre 5 sati član azlatic 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2931 Napisano pre 3 sati Drug član, 1720 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Hladno ili kisa ili leti klizav asfalt je sve isto, oprez mora pa mora, eno ima moj klip gde sam proklizao na 30c a asfalt je delovao ok, kad je kisa ili hladno nema obaranja, koci se lagano, svi imamo taj strah, ja ga imam i posele skoro dve god, lose gume bile i bila je horor voznja koja mi je i dalje urezana. Za subotu i ako kazu da ce biti suvo nece, sneg se nece otopiti, Zeleznik i Sremcica ima bas dosta snega, jutros kad sma prolazio kroz Zeleznik mestani su cistili svoje prilaze i bacali sneg na put tako da se moze ocekivati u subotu svasta, oblacim kisno odelo em sto ce da greje em cu da sacuvam opremu da bude suva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 905 Napisano pre 3 sati Zainteresovan, 707 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine je bilo grozno... ne toliko hladno ali je bilo mokro. Kisa neka gnjavila... Juce sam na prognozi video neki zuti kruzic, doduse sakriven donekle iza oblacica ali zuti kruzic je zuti kruzic... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2931 Napisano pre 2 sati Drug član, 1720 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za predhodne god, prosla mi je bila prva, po kisi sma krenuo od kuce i dok smo krenuli stala je al ceo put je bilo mokro, spaslio me kisno odelo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3635 Napisano pre 2 sati Drug član, 982 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, RankoBg87 je napisao: jutros kad sma prolazio kroz Zeleznik mestani su cistili svoje prilaze i bacali sneg na put tako da se moze ocekivati u subotu svasta, Ja sam već rekao, grozni su ovi iz Železnika. Čuvajte se u subotu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7958 Napisano pre 1 sat (promenjeno) Drug član, 833 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Motivacioni video... Dedamrazijada '69. Odma posle varljivog leta... Promenio pre 1 sat član the_doctor 4 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 428 Napisano pre 27 minuta Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimo i iz Novog Sada da podržimo akciju 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...