boza_kg 6920 Napisano Četvrtak u 11:12 Ne silazi, 5008 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Givi i kompatibilni, vrv i Kappa samo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 224 Napisano Četvrtak u 11:31 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Vivacity50,Medley125,Beverly300HPE, C400... Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ti je nosač i to juriš: A na njega kačiš plastiku koja drži kofer tako da verovatno radi i za Kappa jer podržavaju isti monolock, monokey sistem kačenja kofera.. Za neki drugi morao bi da vidiš da li se adapter gađa sa rupama na nosaču. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninareflex 7 Napisano Četvrtak u 11:37 U prolazu, 16 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ti je nosač i to juriš: A na njega kačiš plastiku koja drži kofer tako da verovatno radi i za Kappa jer podržavaju isti monolock, monokey sistem kačenja kofera.. Za neki drugi morao bi da vidiš da li se adapter gađa sa rupama na nosaču.Ma znam ali nema u Srbiji trenutno, to mi je neverovatno... Ovo je slika od Shad nosaca, fabricka sifra mu je Z0DV35STSent from my motorola edge 70 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 224 Napisano Četvrtak u 11:39 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Vivacity50,Medley125,Beverly300HPE, C400... Prijavi odgovor kao problematičan eto prilike za zaradu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninareflex 7 Napisano Četvrtak u 11:40 U prolazu, 16 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan eto prilike za zaradu...Cena x2 Sent from my motorola edge 70 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzolke 4 Napisano Četvrtak u 13:27 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Zontes 368g Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ja dobih info u AP da je zontes metalni topcase 45l oko 300e sve zajedno sa nosacem, neko mi reče da im ih Shad pravi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zileadv 30 Napisano Četvrtak u 16:48 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Šta komplikujete evo van nosač za kufere https://share.temu.com/T0XP7xFx2mBSent from my SM-S711B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobeman68 29 Napisano Četvrtak u 16:52 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368g adv Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, ninareflex je napisao: Jel on nameski samo za Givi ili mogu i neki drugi Sent from my motorola edge 70 using Tapatalk Ali express . Nosač alu 5400 alu kofer 45k 11000rsd. Brutalna priča ni da makne. Nema vibracija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 219 Napisano Četvrtak u 19:46 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda, Suzuki, Yamaha, Triumph Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo ovaj sa temua. I odlican je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 219 Napisano Četvrtak u 19:56 (promenjeno) Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda, Suzuki, Yamaha, Triumph Prijavi odgovor kao problematičan Inace danas sam odlucio da pregledam transmisiju posle uradjenog servisa na 4000km.Servis je radjen u AutoPrometu gde je skuter i kupljen. Jer sam pretpostavio da na servisu nisu nista pogledali. Zao mi sto nisam slikao. Filter vazduha katastrofa za zamenu. Prljav i od ibera prilicno masan skoro zacepljen. Filter kaisa prljav ali to i nije toliko znacajno. Varijator i kvacilo puno prasine od rolnica ,kaisa ,kvacila...sigurno jedna kasicica i to puna. Ne znam za sta uzimaju 12.000din kad nisu mogli ni da izduvaju filtere i djubre iz varijatora. A da ne pricam sto sam doterao skuter na servis i umesto da sacekam 1.5 sat koliko mi je receno ostao sam 4.5 sata . A usluga je prosetajte se pa dodjite sa sat, pa aj jos sat, pa aj jos sat prosetajte ... Po meni usluga krajnje neprofesionalna. Promenio juče u 10:19 član FreeBird Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobeman68 29 Napisano juče u 06:13 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368g adv Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, FreeBird je napisao: Inace danas sam odlucio da pregledam transmisiju posle uradjenog servisa na 4000km. Jer sam pretpostavio da na servisu nisu nista pogledali. Zao mi sto nisam slikao. Filter vazduha katastrofa za zamenu. Prljav i od ibera prilicno masan skoro zacepljen. Filter kaisa prljav ali to i nije toliko znacajno. Varijator i kvacilo puno prasine od rolnica ,kaisa ,kvacila...sigurno jedna kasicica i to puna. Ne znam za sta uzimaju 12.000din kad nisu mogli ni da izduvaju filtere i djubre iz varijatora. A da ne pricam sto sam doterao skuter na servis i umesto da sacekam 1.5 sat koliko mi je receno ostao sam 4.5 sata . A usluga je prosetajte se pa dodjite sa sat, pa aj jos sat, pa aj jos sat prosetajte ... Po meni usluga krajnje neprofesionalna. A gde di radio servis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vica_kostolomac 2 Napisano juče u 07:33 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368G Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Juče sam u AP uradio prvi servis za svoj primerak. Moram reci da sam prilicno zadovoljan sa mojim kinezom. Ima sitnih zamerki, ali realno imalo bi na svakom. Da li neko od vas ima iskustva sa povisicama za vizir? Da li je neko kupio neki pa da preporuci, posto je vizir debeo ne znam da li svaka povisica sa temua i alija moze da se montira? ili mozda smatrate da je bolja opcija da kupim ceo vizir produzen? Posto sam skoro 2m treba mi neka zastita od vetra za glavu, otpade mi glava na nekoj vecoj brzini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobeman68 29 Napisano juče u 07:37 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368g adv Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Vica_kostolomac je napisao: Pozdrav svima! Juče sam u AP uradio prvi servis za svoj primerak. Moram reci da sam prilicno zadovoljan sa mojim kinezom. Ima sitnih zamerki, ali realno imalo bi na svakom. Da li neko od vas ima iskustva sa povisicama za vizir? Da li je neko kupio neki pa da preporuci, posto je vizir debeo ne znam da li svaka povisica sa temua i alija moze da se montira? ili mozda smatrate da je bolja opcija da kupim ceo vizir produzen? Posto sam skoro 2m treba mi neka zastita od vetra za glavu, otpade mi glava na nekoj vecoj brzini. Da li smo se ti i ja sreli juče ispred. Ja sam bio na g368 beli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobeman68 29 Napisano juče u 07:39 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368g adv Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, zileadv je napisao: Šta komplikujete evo van nosač za kufere https://share.temu.com/T0XP7xFx2mB Sent from my SM-S711B using Tapatalk Isti koristim odličan je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobeman68 29 Napisano juče u 07:41 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368g adv Prijavi odgovor kao problematičan https://share.temu.com/HQxCuihufpB Kofer vrh. Preporuka. Ja ga imam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vica_kostolomac 2 Napisano juče u 07:41 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368G Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, bobeman68 je napisao: Da li smo se ti i ja sreli juče ispred. Ja sam bio na g368 beli? Ja sam zakazao za 8 ujutru, bio sam prvi tog dana i nisam video jos neki G u datom trenutku. Moj je zeleni, najbrzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobeman68 29 Napisano juče u 07:47 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368g adv Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahahah...realno. ne ja sam bio kasnije. Al ja imam beli, i belu kacigu. Kada stavim zelene trake postajem radnik nam omiljenog MUP a i zaustavljam takve kao što si ti, uzimam mito i korupciju zbog brze vožnje ali zato što sam korektan vodim i na pivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninareflex 7 Napisano juče u 09:08 U prolazu, 16 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Juče sam u AP uradio prvi servis za svoj primerak. Moram reci da sam prilicno zadovoljan sa mojim kinezom. Ima sitnih zamerki, ali realno imalo bi na svakom. Da li neko od vas ima iskustva sa povisicama za vizir? Da li je neko kupio neki pa da preporuci, posto je vizir debeo ne znam da li svaka povisica sa temua i alija moze da se montira? ili mozda smatrate da je bolja opcija da kupim ceo vizir produzen? Posto sam skoro 2m treba mi neka zastita od vetra za glavu, otpade mi glava na nekoj vecoj brzini. Meni je ovaj zapao za oko https://share.temu.com/tb5SvkaVNfBCekam da izadje neka promocija, pa da ga porucim, stavio sam ga u korpuIsto sam skoro 2m visine i duvka poprilicno Sent from my motorola edge 70 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5037 Napisano juče u 09:14 Drug član, 3094 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Vica_kostolomac je napisao: Pozdrav svima! Juče sam u AP uradio prvi servis za svoj primerak. Moram reci da sam prilicno zadovoljan sa mojim kinezom. Ima sitnih zamerki, ali realno imalo bi na svakom. Da li neko od vas ima iskustva sa povisicama za vizir? Da li je neko kupio neki pa da preporuci, posto je vizir debeo ne znam da li svaka povisica sa temua i alija moze da se montira? ili mozda smatrate da je bolja opcija da kupim ceo vizir produzen? Posto sam skoro 2m treba mi neka zastita od vetra za glavu, otpade mi glava na nekoj vecoj brzini. Odeš kod Ivana i završiš sve u danu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vica_kostolomac 2 Napisano juče u 09:18 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368G Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, mick je napisao: Odeš kod Ivana i završiš sve u danu... Moras mi nesto vise reći? Kod ivana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5037 Napisano juče u 09:22 Drug član, 3094 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Vica_kostolomac je napisao: Moras mi nesto vise reći? Kod ivana? heheh znači početnik na dva točka šalim se. Ivan je čovek kod koga dobar deo moto zajednice radi vizire na motorima po želji. Čovek se nalazi u Višnjičkoj na Karaburmi. Radi i deflektore na postojećim vizirima... 0642847847 proveri kod njega...možda te spasi cimanja sa naručivanjem. Sasvim je korektan sa cenama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vica_kostolomac 2 Napisano juče u 09:46 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368G Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, mick je napisao: heheh znači početnik na dva točka šalim se. Ivan je čovek kod koga dobar deo moto zajednice radi vizire na motorima po želji. Čovek se nalazi u Višnjičkoj na Karaburmi. Radi i deflektore na postojećim vizirima... 0642847847 proveri kod njega...možda te spasi cimanja sa naručivanjem. Sasvim je korektan sa cenama. Početnik. Tako je, sve ti je jasno. Hvala ti! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5037 Napisano juče u 09:47 Drug član, 3094 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Nema na čemu! Uživaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 219 Napisano pre 23 sati Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda, Suzuki, Yamaha, Triumph Prijavi odgovor kao problematičan Je li neko menjao vizir? Uradio kod Ivana ili kupio na Aliju, Temu, Givi... Kakva su iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...