TngCngShop 59 Napisano Sreda u 21:35 U prolazu, 72 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 368g Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, FreeBird je napisao: Pazi na te dodatne maglenke mozes izgubiti garanciju. Imao sam problem sa grejacima rucica zabagovao racunar. I serviser u A.P. kaze sigurno ste budzili druge maglenke. Zato se gubi garancija. Reko momak sve fabrika. Niko sem vas nije pipao. A jedan momak je dosao sa nekim sportskim qjmoto mislim. Kupio iz platnera ali uvoznjik A.P. U platneru mu rekli da moze da stavi slip-on Sc.Project. covek stavio i kad mu je propisala vila. Javio se u platner ,oni ga posali u A.P. a ovi kad su ga videli odma mu rekli da ce da izgubi garanciju. Tako da ako bilo sta radis budi spreman da te otkace sa garancije. Šta god radio ili ne radio isto ti se vata . Mogu te odjebati sa garancije i zato što ovih dana kiša pada . Naravno uvek se sve može vratiti u orginal zato čuvaš org granu,auspuh,vizir itd . Ako nastane neki problem sve vratiš u org i onda im oteraš . Ispod prednje plastike kod baterije postoji konektor (slepi ) za dodatne maglenke to piše i u uputstvu za upotrebu . Radim u velikoj kompaniji koja je uvoznik i servis tri velika brenda građevinskih mašina i morao sam naučiti sve o tome. Svakako uvek ima rešenja za sve . Pitanje je samo ko stoji iza garancije proizvođač ili uvoznik . Ako ih uzimaju od kineza za šaku dolara a nama ih prodaju za 6300 onda oni stoje iza garancije i onda će apsolutno sve odbiti , i struju i agregate , prenos ma sve . Već su ljudima odbijali garancije zbog kako kažu neadekvatne upotrebe . Moja kompanija zastupa i jedan kineski brend i veruj mi da kinezi rađe pošalju drugu mašinu da se skidaju delovi nego same delove . Vidi sve na ovom motoru se da lako popraviti i sa malo para . Nervirao bi se oko toga da sam kupio novog GS-a ili Multistradu a Zontarica se da popraviti za sitne pare čak i preko aliexpresa, temua . Jedino šta može praviti problem na tom motoru je taj displej ,glavni računar i imo sa keyles-om ostalo je sve uzeto već provereno . Bosch ubrizgavanje i abs , agregat dosta kvalitetno odrađen , ugibljenje solidno , ram i plastike solidne , točkovi mogu biti problem ( felne srednje niskog kvaliteta ) i problem može biti sam cvt ,diferencijal je isto kao i agregat urađen dobro . Tako da dobar je to adv skuter . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...