Motorcyclist 20247 Napisano Avgust 2 Integrisan, 6324 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3528 Napisano Avgust 3 Drug član, 1666 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Ispade himalajan najprijatnije iznenađenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1228 Napisano Ponedeljak u 07:10 Drug član, 1174 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam i ranije dosta rewieva i Himi uopšte nije loš, posebno ako se uzme u obzir cena. Sumnjam da će se to kod nas puno prodavati, ko će da kupi Indijaca (osim mene ktm 390 ). Međutim, to što je najveće iznenadjenje, ne znači da je najbolji, samo se nije puno očekivalo od njega. Po meni mu je najveća mana težina, ipak je dosta težak za tu klasu. I nije baš modernog dizajna. Dosta ljudi se loži kada vidi podesivo ogibljenje, a u relanosti nikad ga ne podese nego teraju kako je došao iz fabrike. Himi je dokaz da i nepodesivo ogibljenje može biti sroz ok za prosečnog korisnika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...