Ivanhoe 225 Napisano Novembar 22, 2024 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS, BMW R 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nisam baš ekspert za engleski ali "built" ne znači sklopljen, već napravljen. Suzuki zapravo pravi motocikle u svim gore pobrojanim zemljama. OK verujem da su možda najskuplji modeli napravljeni u Japanu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1418 Napisano Novembar 22, 2024 Drug član, 922 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Evo nisam bio lenj, pa sam izvukao koji se modeli prave-sklapaju van Japana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1087 Napisano Novembar 22, 2024 Drug član, 1093 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam napisao za Indiju, mislio sam na KTM 390, ali izgleda da Indija i Kina sklapaju većinu stvari sa kojima dolazimo u dodir... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 609 Napisano Novembar 23, 2024 Drug član, 1370 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, lemy je napisao: Kad sam napisao za Indiju, mislio sam na KTM 390, ali izgleda da Indija i Kina sklapaju većinu stvari sa kojima dolazimo u dodir... Točno tako, iznenadili bi se ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 550 Napisano Novembar 23, 2024 Pažljivo prati, 630 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan On 11/21/2024 at 9:33 PM, AnteK said: Pričao sam na sajmu sa hostesom, kaže da su promjenili prijenosne odnose u mjenjaču!! Ante popriča li ti sa njom o još čemu ili samo o DRZu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 609 Napisano Novembar 24, 2024 Drug član, 1370 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, Boban EN je napisao: Ante popriča li ti sa njom o još čemu ili samo o DRZu Samo o DRZu, tu je jaka !! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6092 Napisano Novembar 26, 2024 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Nema šta da crkne jer ju je čovjek preradio, inače to je najlošija tenerka ikad napravljena ( 1VJ ) i imala je ozbiljnih problema zbog kojih su mnogi ostali na cesti, znam te tenere u dušu. Čista propaganda.Njezin motor je radija Motoritz, ta tenere samo ima izgled od 1VJ, na njoj su komponente sa naj boljih iz XT i TT serije.Ubrzo će biti u Gruziji pa će mo vidit kako će joj performance biti tamo.LP„Poslato“ iz dijaspore sa novog „ajpeda“ 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 347 Napisano Februar 5 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Cena izmedju 8500 i 9000 evra. Jesam li ja delulu ili to deluje dosta para?Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18078 Napisano Februar 5 Integrisan, 5342 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Puno, bas puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1418 Napisano Februar 6 Drug član, 922 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Otkud vam ta informacija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 347 Napisano Februar 6 (promenjeno) Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan @Rider000 CIA, snajka, CIA Ako uzmemo u obzir cene u Finskoj podeli sa nekih 1,35 390 Adventure R (onaj off road) je negde oko 7500e. Ali ostaje da vidimo. Do sad nisam pogrešio Promenio Februar 6 član Punktmann 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1418 Napisano Februar 6 (promenjeno) Drug član, 922 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi su tako pisali i kad je izlazio 1000gx, pa su fulali cenu za 3-4k eur Nema mi logike ta cena od 9000eur, pa za Strom 800 dodas jos koju stoju i eto ga... Ako je istina, preterali su i to momacki... Realno kada bih bio kupac, dao bih 6500-6900eur plafon Promenio Februar 6 član Rider000 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 347 Napisano Sreda u 22:00 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Sta reko ja? msrp $8999 u amerikama. Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2466 Napisano juče u 01:08 (promenjeno) Andragog, 5040 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Jeste 8999 https://suzukicycles.com/dualsport/2025/dr-z4s Promenio juče u 01:09 član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1418 Napisano juče u 05:55 (promenjeno) Drug član, 922 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Kod njih je i V Strom 650XT 9800$, dok je kod nas 8500eur. Svakako, preterali su. Oni se prave kao da nemaju konkurenciju... Promenio juče u 06:11 član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 347 Napisano juče u 08:45 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Ali bi ga ja rado posedovao. Podseća me kad sam bio klinac pre 30 godina pa kroserice sa SUZUKI na sedištu. Ali to ako bude 7 iljade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18078 Napisano juče u 08:48 Integrisan, 5342 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Previse. Ne znam kada ce Aprilija izbaciti malog Tuarega, mozda sledece godine, KTM i BMW najavili isto, ako bude slicna cena, tesko ce Suzuki da parira. A i Yamaha ce uskoro isto da prati i izbaci malu Teneru, samo je pitanje vremena. Cak je bio i intervju sa covekom iz Yamahe koji je kolega Jovan postavio na sajtu gde je skoro pa receno da ce je biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1418 Napisano juče u 09:03 Drug član, 922 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Sto kolega Punktmann kaze, 7k plafon. Sve preko toga je preterano za takav tip motora. SV650 je ispod 7k nov, sto bi DRZ bio skuplji. Okok KYB ogibljenje pa dize cenu ali opet je to modernizovani agregat od starog DRZ-a. Nije kao da su dizajnirali potpuno novi... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 347 Napisano juče u 09:30 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan @Rider000 Dobro, ali to su dve potpuno drugačije kategorije. I realno drz trenutno nema pravu konkurenciju (dok ne vidimo šta je novi 390 enduro r). Jedino Honda crf300, ali slabija u svakom smislu, yamaha nema ništa slično u ponudi, a ni kawa. Opet, husq 701 je 10k, ali ja bih rekao mnogo ozbiljniji motor. Ma samo neka ima što više pravih dual sportova u ponudi, pa će konkurencija da odradi svoje. Ali ako je 390 enduro 5500e, a suza 9000, nekako se pitam ima li uopšte logike. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18078 Napisano juče u 09:39 Integrisan, 5342 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvataju svi na tu kategoriju. Cim je nesto ADV, odmah +1000.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6101 Napisano juče u 09:45 Drug član, 2097 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pa drz i nije baš adv. Pre je dual sport kao što lepo opisa kolega u postu iznad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3103 Napisano juče u 10:45 8-bit, 1902 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Punktmann said: Ali ako je 390 enduro 5500e, a suza 9000, nekako se pitam ima li uopšte logike. Eh da je 5500e, 390 enduro će sigurno biti skuplji od 390 adventure koji je sada 7.400e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 347 Napisano juče u 10:48 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan @mradomirkovertiram da je 5990e . Vratiću se na ovaj post kad bude zvanično. 390 Adventure R 7990e. Živi bili pa se vozili! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1418 Napisano juče u 11:42 (promenjeno) Drug član, 922 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Cekamo da izbace neku recenziju, mada svakako ne opravdava tu cenu Cenovno je nesto ispod Honde 450L Promenio juče u 11:46 član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...