Ivanhoe 155 Napisano Novembar 22 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS, BMW R 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nisam baš ekspert za engleski ali "built" ne znači sklopljen, već napravljen. Suzuki zapravo pravi motocikle u svim gore pobrojanim zemljama. OK verujem da su možda najskuplji modeli napravljeni u Japanu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1306 Napisano Novembar 22 Drug član, 854 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Evo nisam bio lenj, pa sam izvukao koji se modeli prave-sklapaju van Japana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1040 Napisano Novembar 22 Drug član, 1073 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam napisao za Indiju, mislio sam na KTM 390, ali izgleda da Indija i Kina sklapaju većinu stvari sa kojima dolazimo u dodir... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Novembar 23 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, lemy je napisao: Kad sam napisao za Indiju, mislio sam na KTM 390, ali izgleda da Indija i Kina sklapaju većinu stvari sa kojima dolazimo u dodir... Točno tako, iznenadili bi se ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 529 Napisano Novembar 23 Pažljivo prati, 617 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan On 11/21/2024 at 9:33 PM, AnteK said: Pričao sam na sajmu sa hostesom, kaže da su promjenili prijenosne odnose u mjenjaču!! Ante popriča li ti sa njom o još čemu ili samo o DRZu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Novembar 24 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, Boban EN je napisao: Ante popriča li ti sa njom o još čemu ili samo o DRZu Samo o DRZu, tu je jaka !! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Novembar 26 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Nema šta da crkne jer ju je čovjek preradio, inače to je najlošija tenerka ikad napravljena ( 1VJ ) i imala je ozbiljnih problema zbog kojih su mnogi ostali na cesti, znam te tenere u dušu. Čista propaganda.Njezin motor je radija Motoritz, ta tenere samo ima izgled od 1VJ, na njoj su komponente sa naj boljih iz XT i TT serije.Ubrzo će biti u Gruziji pa će mo vidit kako će joj performance biti tamo.LP„Poslato“ iz dijaspore sa novog „ajpeda“ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...