Luka9905 801 Napisano Subota u 21:42 Zainteresovan, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što naslov kaže, kupujem Zastavu, Yugo, samo da nije 45ica sa 4 brzine. Može Koral In, poslednja generacija, stariji, apsolutno svejedno, samo da je motor u pristojnom stanju, da crevo iberlaufa nije izvučeno i da limarija nema neke strašne nedostatke i koroziju. Ako imate ili znate nekoga da ima, javite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5757 Napisano Subota u 22:02 Svakom po zasluzi, 12397 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Cinqecento 1100 '79? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2675 Napisano Subota u 22:06 Drug član, 1622 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Vidi pitaj Arheolosko drustvo da iskopaju jedan dobar 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6000 Napisano Subota u 22:14 Ne silazi, 1797 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, Luka9905 je napisao: da crevo iberlaufa nije izvučeno Izvuceno cim je isteran iz salona. 3 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16112 Napisano Nedelja u 01:30 (promenjeno) Misbehave Responsibly, 1633 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Luka9905 said: Može Koral In, poslednja generacija, stariji, apsolutno svejedno, samo da je motor u pristojnom stanju, da crevo iberlaufa nije izvučeno i da limarija nema neke strašne nedostatke i koroziju. Uz takvog kakav tražiš ide i jednorog u boji po izboru. Ja skoro videh jednog NOV, NOV. Apatinski panter i onaj mravojed iz Plavne se voze u njemu. Promenio Nedelja u 01:33 član drs 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 801 Napisano Nedelja u 06:46 (promenjeno) Zainteresovan, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Treba nam auto koji je pre svega funkcionalan i koji može da se vozi, a uz to da pristojno izgleda tj. da lak ima dovoljno materijala da se usija. Sve ovo je čist hobi i zanimacija. Ima korektnih primeraka, pratim po oglasima, juče sam gledao tri, ili je motor izuzetno loš ili je limarija izuzetno loša, ili su oba, ili prodavac laže. Treći kog sam gledao mi je ono što tražim, ali je one žute/krem boje, pa sam u teškoj dilemi. Dobro je, nisam odustao! Od 45ice sam odustao jer sa izvučenim crevom ne možeš da funkcionišeš u kabini, a tek ubrzanje... Nije presudan taj iberlauf, ali samo da nije motor kaput, mada mi je i to u redu ako je limarija kvalitetna. Spreman sam da platim, naravno, ali to što je skupo mora biti kvalitetno. @Arakis Na žalost ne, iako je meni interesantan. Yugo je ono što tražimo. Promenio Nedelja u 06:46 član Luka9905 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3528 Napisano Nedelja u 07:03 Malinar u pokusaju, 1692 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam za jedan tempo 1.1 kao nov. Bukvalno, možda je 2000. god ili tako nešto, limarijski savršen, motor zdrav i dobar, prešao pravih 40 000 km. Drugar je kupio kuću odmah do njegove i uz tu kuću kupio i juga od ćerke pokojnog komšije. Ostavina završena, vodi se na drugara, nije registrovan, ali mislim da ga neće dati za male pare. Mogu da ga pitam ako prodaje, pa da ti pustim njegov br. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 801 Napisano Nedelja u 07:13 Zainteresovan, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, milomir22 said: Ja znam za jedan tempo 1.1 kao nov. Bukvalno, možda je 2000. god ili tako nešto, limarijski savršen, motor zdrav i dobar, prešao pravih 40 000 km. Drugar je kupio kuću odmah do njegove i uz tu kuću kupio i juga od ćerke pokojnog komšije. Ostavina završena, vodi se na drugara, nije registrovan, ali mislim da ga neće dati za male pare. Mogu da ga pitam ako prodaje, pa da ti pustim njegov br. Može, idealno. Hvala! Moj broj je 0606219700. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5263 Napisano Nedelja u 07:49 Drug član, 1870 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan I koliko se kreću primerci kakve si opisao? Predstavu nemam uopšte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 801 Napisano Nedelja u 09:05 Zainteresovan, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, živke said: I koliko se kreću primerci kakve si opisao? Predstavu nemam uopšte. Lep primerak: Zastava Yugo 55 55 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Zastava Yugo 55 55, 2000. godište, Hečbek, Benzin 1100 cm3, vozilo prešlo 33000 km, Zrenjanin. Putnička vozila - Polovni... Njega nisam pogledao. Žuti za koji je potrebno poliranje i registracija, sa 22k kilometara pravih, Koral In, 2007. godište, 1000e. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 801 Napisano Nedelja u 09:08 Zainteresovan, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan I ovo mi je opcija isto, treba da zovem vlasnika. Zastava Yugo 55 Koral WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Zastava Yugo 55 Koral, 2005. godište, Hečbek, Benzin + Gas (TNG) 1100 cm3, vozilo prešlo 29000 km, Voždovac... Ali je sve to već polirano i lickano, najradije bih da sve to odradim sam, a i da auto pristojno platim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7939 Napisano Nedelja u 10:13 Drug član, 2104 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Smatram da imaš dovoljno znanja oko automobila,pa da ne serendam puno,po meni,za bilo kog Yugića,školjka je presudna da bude zdrava,motor ,menjač izvadiš središ i ko bombona.Mada,delova je sve manje,pogotovo za menjač,ali dosta pasuje od Fiata. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1557 Napisano Nedelja u 10:22 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Delova je uzasno malo. Jos nesto ima na zalihama. Imam Yuga 1.3 efi koral in. Ljubicasta metalik boja. Jedva ga nadjoh, nije u nekom stanju al polako ce ici sredjivanje. Sad je doleteo stojadin 2008 god. Poslednja serija, zveknuo motor. I to cu da sredjujem, samo vreme da uhvatim. Trazim 128 cu i yuga tempo 1.1 ili ciao 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10440 Napisano Nedelja u 10:30 Hronični Motociklopata, 7307 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan 1000 evra je previse za Yugo, za te pare se uzima solidan Punto dvojka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1905 Napisano Nedelja u 10:47 Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Skoro je šurak uzeo 55-icu za 300e, stajao baš dugo, nigde rupica, enterijer, motor sve u najboljem redu. Fokusiraj se na 'traženje' ali ne preko oglasa, raspitaj se što više možeš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1292 Napisano Nedelja u 11:12 (promenjeno) Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan @Luka9905Tast bi prodao jugića koliko sam uspeo da ga razumem baš juče na slavi pričali na tu temu, 2006to prvi vlasnik negde oko 45-6K predjenih Km, garažiran od prvog dana, neka tamno zelena boja, nemam kod mene slike, limarijski je zdrav par sitnih ogrebotina na farbi, nije lupan , koševi nisu rastrešeni, motor -za ona par puta koliko sam ga vozio nisam nešto primetio neku preteranu falinku, (osim što je yugo). Menjač 5 brzina, tabla siva-ona malo zaobljenija unutra.. Registacija ide prekosutra na produženje, 1.1 benzin , plin nikad ugradjivan. Jedino što je od BGa udaljen 250km, Niš ako želiš mogu sutra da bacim koju sliku Promenio Nedelja u 11:12 član zodini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 801 Napisano Nedelja u 11:51 Zainteresovan, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 38 minutes ago, zodini said: @Luka9905Tast bi prodao jugića koliko sam uspeo da ga razumem baš juče na slavi pričali na tu temu, 2006to prvi vlasnik negde oko 45-6K predjenih Km, garažiran od prvog dana, neka tamno zelena boja, nemam kod mene slike, limarijski je zdrav par sitnih ogrebotina na farbi, nije lupan , koševi nisu rastrešeni, motor -za ona par puta koliko sam ga vozio nisam nešto primetio neku preteranu falinku, (osim što je yugo). Menjač 5 brzina, tabla siva-ona malo zaobljenija unutra.. Registacija ide prekosutra na produženje, 1.1 benzin , plin nikad ugradjivan. Jedino što je od BGa udaljen 250km, Niš ako želiš mogu sutra da bacim koju sliku Može, ja sam danas u gostima. Mogu fotke na broj telefona! Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2485 Napisano Nedelja u 12:57 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja Yugo In 1.1, 2005 godiste siva boja, prvi smo valsnici i jedini. Registrovan. Stoji mi parkiran u selu. Ćale hteo da ga proda, ja nisam dao, a sad kad nam samo smeta, ja bih ga prodao, ali on ne da kaže to je poslednji nov auto što je kupio, nek ostane za uspomenu. Ima drugi auto, Yugo mu stoji kao eksponat. Kad odem do roditelja, pitaću ga dal se predomislio, mada tešto. Što stariji, sve tvrdoglaviji 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2675 Napisano Nedelja u 13:35 Drug član, 1622 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nije stariji nego neko to ne razume, imam i ja auto sto je tata kupio novog, jes da to sad vise i ne lici na taj auto al je opet taj auto, kad bi ga polupao opet bi ga doterao kuci i pokrio. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 28 Napisano juče u 08:48 U prolazu, 62 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sigurno 10 ili 15 godina nisam čuo da je neko polirao yuga 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3714 Napisano pre 23 sati Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam cuo 20 godina da neko kupuje Yuga. 2 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 801 Napisano pre 23 sati Zainteresovan, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nedostaje mi malo smelosti da idem sa njim na posao Možda se i odlučim, videćemo. Bez problema bih ja to terao, ima mi neku dušu taj autić iako je na njemu sve nekako loše. Čekam od kolega koje su se javile da mi pošalju fotografije i opis, pa ćemo da vidimo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2485 Napisano pre 19 sati Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć sam svratio do ćaleta, i ipak smo doneli odluku da Yugo nije na prodaju . Za sada imam uslova da ga čuvam, garaža je za dva auta pa nek on zauzme jedno mesto. Inače, što se tiče smelosti da se krene na put negde sa njim, ne bih se kolebao ni sekunde... Gde god da treba da se krene, Yugo bi bez problema stigao, garantujem. 4 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 801 Napisano pre 19 sati Zainteresovan, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Yanco said: Sinoć sam svratio do ćaleta, i ipak smo doneli odluku da Yugo nije na prodaju . Za sada imam uslova da ga čuvam, garaža je za dva auta pa nek on zauzme jedno mesto. Inače, što se tiče smelosti da se krene na put negde sa njim, ne bih se kolebao ni sekunde... Gde god da treba da se krene, Yugo bi bez problema stigao, garantujem. Bravo za odluku! Da sam na vašem mestu sigurno bih isto postupio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3528 Napisano pre 13 sati Malinar u pokusaju, 1692 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, a ja imao 45-icu i daleko mu lepa kuća. Otkako vozim toyotu brinem da ima benzin i da sam poneo ključeve... Kontam nostalgija, ali neka hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...