mandrak_ 120 Napisano pre 13 sati U prolazu, 95 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, srbac je napisao: Moj drugar je pre mesec dana kupio F800GS nakrko ga je 17500e, ja ga pitam a koferi, to ne ide. (Banja Luka) Narucio je dodatno kofere i skid plate Wunderlich. Reće da jos hoce neku navigaciju. Verujem da ce biti bar 20 000e na kraju. On ne bi vozio kineza da mu neko pokloni. Mi sirotinja vozimo kineze i to je fakat. Verujem da ce KLE se mnogo dobro prodavati po svetu. Jeftin, pouzdan, raširena servisna mreza. Ovaj mali GS450 bi me dobro obradovao ! Svaka cast drugaru i nek se navoza bar za pola tih para sto je bacio. Meni licno nije novac faktor ali sam novac koji imam zaradio deruci svoja dva dlana i ocekujem da proizvodjac isto tako podere dlanove i ponudi vrednost za novac koji trazi. To je vec filozofija za neke druge forume ali eto, da nebude da glumim kiselo grozdje, nije novac u pitanju vec vrednost. To sto siromasi zele da izigravaju bogatase je njihova stvar a bemve tacno zna u koji kompleks da ubode pa se dizu krediti i prodaju nasledjene njive za zlatne kocije da se parkiraju ispred lokalne kladionice. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1787 Napisano pre 4 sati Drug član, 953 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, Alekre said: Naravno da su smanjili, jer neće da ti da voziš saputnika u komforu nego da te tera na R1300. Ni 1300GS nije mnogo velik, dosta je kompaktan, smanjen medjuosovniski razmak. Isli su da bude okretniji, laksi, sto je glavna mana 1250gs koji je bas spor/trom motor, sto se upravljanja tice. I dosta su uspeli, mada za van puta nije nesto. Osnovna Afrika za 15K je po meni univerzalniji i zabavniji motor, a moze sve porpilicno dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2292 Napisano pre 4 sati Drug član, 1428 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, mandrak_ je napisao: Svaka cast drugaru i nek se navoza bar za pola tih para sto je bacio. Meni licno nije novac faktor ali sam novac koji imam zaradio deruci svoja dva dlana i ocekujem da proizvodjac isto tako podere dlanove i ponudi vrednost za novac koji trazi. To je vec filozofija za neke druge forume ali eto, da nebude da glumim kiselo grozdje, nije novac u pitanju vec vrednost. To sto siromasi zele da izigravaju bogatase je njihova stvar a bemve tacno zna u koji kompleks da ubode pa se dizu krediti i prodaju nasledjene njive za zlatne kocije da se parkiraju ispred lokalne kladionice. Juce mi je jedan lik digao zivac. Drugar mu gleda kineski motor, a ovaj ide iza i seronda na kvadrat. Toliko je bio naporan da je i prodavcu govorio da treba da ga ubedi da ne kupi kineza. Ja reko aman covece sjasi od ljudi, nisi duhovit vec zesci triper. Zadesio sam se tu jer sam cekao da sendnem na motor i malo bolje ga pogledam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejanac 84 Napisano pre 3 sati U prolazu, 53 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: Honda NX500, BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, srbac je napisao: Moj drugar je pre mesec dana kupio F800GS nakrko ga je 17500e, ja ga pitam a koferi, to ne ide. (Banja Luka) Narucio je dodatno kofere i skid plate Wunderlich. Reće da jos hoce neku navigaciju. Verujem da ce biti bar 20 000e na kraju. On ne bi vozio kineza da mu neko pokloni. Mi sirotinja vozimo kineze i to je fakat. Verujem da ce KLE se mnogo dobro prodavati po svetu. Jeftin, pouzdan, raširena servisna mreza. Ovaj mali GS450 bi me dobro obradovao ! Neznam kakve su cene u Banja Luci, kakve su carine i dazbine, ali 17500 eur je previse obzirom da nema kofera. Po meni taj motor vrhunski opremljen sa sva 3 kofera ne moze da izadje preko 15k eur, F900gs adventure mozda izadje na 18K eur. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3109 Napisano pre 3 sati Andragog, 5648 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan To su cene tamo ! Gledao sam papirologiju, motor stize do kraja maja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3109 Napisano pre 3 sati Andragog, 5648 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji 450GS sa 21 18 točkovima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3697 Napisano pre 3 sati BJB Maxi Scooter Club, 1212 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan @srbac samo 19/17, dolazi sa livenim i doplata za žičane ali u istoj veličini 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22979 Napisano pre 2 sati Integrisan, 7361 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...