mandrak_ 119 Napisano pre 7 sati U prolazu, 95 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, srbac je napisao: Moj drugar je pre mesec dana kupio F800GS nakrko ga je 17500e, ja ga pitam a koferi, to ne ide. (Banja Luka) Narucio je dodatno kofere i skid plate Wunderlich. Reće da jos hoce neku navigaciju. Verujem da ce biti bar 20 000e na kraju. On ne bi vozio kineza da mu neko pokloni. Mi sirotinja vozimo kineze i to je fakat. Verujem da ce KLE se mnogo dobro prodavati po svetu. Jeftin, pouzdan, raširena servisna mreza. Ovaj mali GS450 bi me dobro obradovao ! Svaka cast drugaru i nek se navoza bar za pola tih para sto je bacio. Meni licno nije novac faktor ali sam novac koji imam zaradio deruci svoja dva dlana i ocekujem da proizvodjac isto tako podere dlanove i ponudi vrednost za novac koji trazi. To je vec filozofija za neke druge forume ali eto, da nebude da glumim kiselo grozdje, nije novac u pitanju vec vrednost. To sto siromasi zele da izigravaju bogatase je njihova stvar a bemve tacno zna u koji kompleks da ubode pa se dizu krediti i prodaju nasledjene njive za zlatne kocije da se parkiraju ispred lokalne kladionice. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...