severian 16867 Napisano Octobar 23 Integrisan, 8292 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moje pitanje, vezano za kurs : ima li neko od prijavljenih motor sa centralnin stenderom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2668 Napisano Octobar 23 (promenjeno) Drug član, 1618 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ja, Gosa ima MP3 i ima centraln za ostale ne znam. Promenio Octobar 23 član RankoBg87 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 304 Napisano Octobar 23 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da se ne vređamo vozim Yamahu . Zameriće mi u servisu, a još sam u garanciji, ako te ne ispravim Ako je taj stender ono neko gvožđe ispod motora , postoji, ali Tricity lebdi bez ičega i na bočnom nagibu 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9539 Napisano Octobar 23 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Da se dodam na spisak, 99% dolazim. 1) Skittles 2) Severian 3) House (verovatno) 4) Marko 5) Peppermint 6) BokyBoy 7) 4FoxSake 8 ) Bojan000 9) ljirados 10) Milomir83 11) Stylo 12) Goša 13) RankoBg87 14) Atorn 15) araS 16) nebica933 17) Punisa gotivac 18) azlatic 19) Kloktor 20) The_new_guy 21) Blaža Imam centralni štender. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2668 Napisano Octobar 23 Drug član, 1618 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Гоша je napisao: Da se ne vređamo vozim Yamahu . Zameriće mi u servisu, a još sam u garanciji, ako te ne ispravim Ako je taj stender ono neko gvožđe ispod motora , postoji, ali Tricity lebdi bez ičega i na bočnom nagibu Sve sto ima tri tocka za mene je MP3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 112 Napisano Octobar 23 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan U moje vreme MP3 je bio maleni audio plejer 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16867 Napisano Octobar 23 Integrisan, 8292 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, Blaza je napisao: Imam centralni štender. Odlično, treba nam za kurs nekoliko motora sa centralnim. Ja ću dovesti jedan, ti drugi i naći će se još jedan, to je to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2668 Napisano Octobar 23 Drug član, 1618 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, severian je napisao: Odlično, treba nam za kurs nekoliko motora sa centralnim. Ja ću dovesti jedan, ti drugi i naći će se još jedan, to je to... Ne preskaci poruke Rekoh da imam ja i da ce biti kolega sa Tricity on moze da stoji na tri tocka. Blaza i valjda ce biti jos neki. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3965 Napisano Octobar 23 Drug član, 895 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan @severian, možda da neko snimi tvoje "izlaganje" (kurs, prezentacija) pa da se okači negde na forum da svima bude dostupno? Ja bih rado prisustvovao ali sam sprečen, verujem da ima još dosta ovakvih. Sve pohvale za ideju i trud @Skittlesi @severian 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milomir83 24 Napisano Octobar 23 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Moj moped (beverly) ima centralni stender 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2668 Napisano Octobar 23 Drug član, 1618 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Milomir83 je napisao: Moj moped (beverly) ima centralni stender To je skuter 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theBeast 196 Napisano Octobar 23 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: BGD Vidikovac Motocikl: Yamaha Tracer MT09 '18 Prijavi odgovor kao problematičan Sledeca organizovana voznja posle ove ne sme vise nositi ime "Pocetnicka voznja" 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milomir83 24 Napisano Octobar 23 (promenjeno) U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da je skuter:), nisam napisao motocikl Promenio Octobar 23 član Milomir83 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3349 Napisano Octobar 23 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Biće valjda opet novih početnika. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theBeast 196 Napisano Octobar 23 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: BGD Vidikovac Motocikl: Yamaha Tracer MT09 '18 Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, Atorn said: Biće valjda opet novih početnika. Bar za ovu ekipu sto ide sad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3994 Napisano Octobar 23 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sve čekam da se isćaskate pa da napišem plan i program Sad mi je Severian naterao ruku što se kaže, kad je krenuo da otkriva. Okupljanje na parkingu između Ikee i i Ava parka, subota 26. 10. 2024. u 09:30. Polazak do 10:00. Napravićemo dve grupe, bržu i sporiju (svako za sebe nek proceni u kojoj je). Severian će voditi bržu, bilo bi lepo da ima još nekog iskusnijeg na repu, ali ume on i sam ako nam se ne pojavi dobrovoljac. Ja ću voditi sporiju, uz nadam se Bokija na kraju, ako je i dalje raspoložen. Penjemo se na Avalu, pa kao prošli put Ralja - Sopot - Kosmaj, samo bez stajanja kod Trešnje, da bi nadam se stigli do 11:00. Tu će Seve održati kurs, ponesite i neko meze, preskačemo restoran. Možemo eventualno da se popnemo na vidikovac za koji nas je prošli put uskratila magla, ali zavisi koliko vremena budemo imali. Najbolje se uči kad se vežba, najbolje se vežba odmah posle lekcije. Zato je povratak malo duži, da imate dovoljno kilometara da sve šta ste čuli sprovedete u praksu. Rogača, Sibnica, ka Kolubari, Stepojevac, Konatice, Obrenovac, Ostružnica. Ukupno ima oko 120km vožnje, šta ne bi trebalo nikome ovde da bude problem U povratku posle Ostružnice stajemo kod Tempa na Adi, da se prebrojimo i izpozdravljamo. 10 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kloktor 200 Napisano Octobar 23 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, severian je napisao: ima li neko od prijavljenih motor sa centralnin stenderom? Tu je i šTenera za sve što treba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16186 Napisano Octobar 23 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2304 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, RankoBg87 je napisao: To je skuter A NC kao nije, a? @Skittles tu sam, na usluzi. Promenio Octobar 23 član BokyBoy 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 439 Napisano Octobar 23 Svrati ponekad, 408 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Skittles said: Ja sve čekam da se isćaskate pa da napišem plan i program Sad mi je Severian naterao ruku što se kaže, kad je krenuo da otkriva. Okupljanje na parkingu između Ikee i i Ava parka, subota 26. 10. 2024. u 09:30. Polazak do 10:00. Napravićemo dve grupe, bržu i sporiju (svako za sebe nek proceni u kojoj je). Severian će voditi bržu, bilo bi lepo da ima još nekog iskusnijeg na repu, ali ume on i sam ako nam se ne pojavi dobrovoljac. Ja ću voditi sporiju, uz nadam se Bokija na kraju, ako je i dalje raspoložen. Penjemo se na Avalu, pa kao prošli put Ralja - Sopot - Kosmaj, samo bez stajanja kod Trešnje, da bi nadam se stigli do 11:00. Tu će Seve održati kurs, ponesite i neko meze, preskačemo restoran. Možemo eventualno da se popnemo na vidikovac za koji nas je prošli put uskratila magla, ali zavisi koliko vremena budemo imali. Najbolje se uči kad se vežba, najbolje se vežba odmah posle lekcije. Zato je povratak malo duži, da imate dovoljno kilometara da sve šta ste čuli sprovedete u praksu. Rogača, Sibnica, ka Kolubari, Stepojevac, Konatice, Obrenovac, Ostružnica. Ukupno ima oko 120km vožnje, šta ne bi trebalo nikome ovde da bude problem U povratku posle Ostružnice stajemo kod Tempa na Adi, da se prebrojimo i izpozdravljamo. Preporucujem tri grupe jer do sad je prijavljeno 20 motora a ako bude i vise onda 4 grupe a koliko vidim ima iskusnijih koji su se prijavili koji mogu da vode manje grupe. Pazite na asfalt,hladan je, juce sam prosao Tresije-Arandjelovac u 13:00h iako je bilo toplo sunce nije dovoljno dugo grejalo da ugreje dovoljno asfalt. Ko ima gume a presao/la s istim preko 6-7k km posebno da obrati paznju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16186 Napisano Octobar 23 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2304 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Nego...ocemo da uplatimo neku simbolicnu kotizaciju, iljadu-dve po motoru... cisto zbog ovih sto vam cuvaju dupe pozadi...za pretrpljeni strah i dusevnu bol? Promenio Octobar 23 član BokyBoy 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16090 Napisano Octobar 23 (promenjeno) Misbehave Responsibly, 1633 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, BokyBoy said: i dusevnu bol? Zbog spore vožnje ? Uffff, gde tu najskuplju, kume. Promenio Octobar 23 član drs 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kloktor 200 Napisano Octobar 23 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, BokyBoy je napisao: sto vam cuvaju dupe pozadi Mogu li ja da platim da sam čuvam dupe? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2668 Napisano Octobar 23 Drug član, 1618 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan I jedan predlog, da se neko dogovori sa pocetnicima i da ih saceka kod Laste ili tako nesto, nekima je i strah da izdju na ap a i nije sigurno prijatno kad si sam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3994 Napisano Octobar 23 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 51 minutes ago, Bratislav 1973 said: koliko vidim ima iskusnijih koji su se prijavili koji mogu da vode manje grupe. Radimo sa onime šta imamo, za sada se niko nije prijavio da redariše ili pomogne. 11 minutes ago, RankoBg87 said: I jedan predlog, da se neko dogovori sa pocetnicima i da ih saceka kod Laste ili tako nesto, nekima je i strah da izdju na ap a i nije sigurno prijatno kad si sam. Evo da prijavim i Ranka onda da čeka ko želi da ide u grupi do Ikee, nek se nađe sa Rankom kod Laste. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2668 Napisano Octobar 23 Drug član, 1618 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ko mi kriv sto sam se javio Mislim da kod Laste svima odgovara, mogu da se provuku do tamo, ako treba mogu i ranije negde da sacekam, kod Hitne, Steka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...