boza_kg 4900 Napisano Decembar 2 (promenjeno) Drug član, 3714 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Za punu WiFi brzinu, bežična mreža mora biti 5G tipa, tj. da ruter podržava dual-band, kao i klijent, tj. telefon, naravno. 2.4G WiFi postiže max 100 Mbit, u idealnim uslovima. Promenio Decembar 2 član boza_kg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Decembar 2 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Nije Mts u pitanju nego A1 Danas mi je istekao ugovor i sad bi trebalo da produžim ugovor ali kako izbokosovati neki popust na pretplatu. Da li podneti zahtev za prenos broja kod drugog operatera pa čekati da ponude neki popust ili kako bi bilo najbolje odigrati? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 470 Napisano Decembar 2 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan 34 minutes ago, pile said: Nije Mts u pitanju nego A1 Danas mi je istekao ugovor i sad bi trebalo da produžim ugovor ali kako izbokosovati neki popust na pretplatu. Da li podneti zahtev za prenos broja kod drugog operatera pa čekati da ponude neki popust ili kako bi bilo najbolje odigrati? u sustini, ide ovako: 1. Nazoves novog operatera da hoces da predjes kod njih 2. Oni ti posalju na adresu ugovor koji poptisujes da bi oni imali pravo i osnov da pokrenu prebacivanje broja u svoju mrezu (salju ti i Izjavu o odustajanju od ugovora) 3. Tvoj trenutni operater te poziva, kada im se slucaj nadje na stolu, tj njihova Sluzba o brizi o korisnicima i nudi vec nekakve povoljnosti da ostanes 4. Kada prihvatis i oni odbiju zahtjev za prebacivanje broja, ugovor koji si prije toga potpisao sa novim operaterom postaje odmah nistavan 5. Za svaki slucaj popuni i Izjavu o odustajanju od ugovora koju si dobio sa prvobitnom ponudim i putem poste posalji na adresu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4408 Napisano Decembar 2 Svrati cesto, 3535 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, pile je napisao: Nije Mts u pitanju nego A1 Danas mi je istekao ugovor i sad bi trebalo da produžim ugovor ali kako izbokosovati neki popust na pretplatu. Da li podneti zahtev za prenos broja kod drugog operatera pa čekati da ponude neki popust ili kako bi bilo najbolje odigrati? U novembru mi isticao ugovor za A1 internet. Nekoliko dana pred istek dobio poziv sa ponudom od 1520 din umesto 1720 na sajtu. Trebalo je samo da kazem da hocu i sve zavrseno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...