Dule Sebeški 975 Napisano Subota u 10:22 (promenjeno) Sindikat Samostalni Jahač, 368 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Subota u 10:23 član Dule Sebeški 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7881 Napisano Subota u 10:26 -, 1772 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, Alekre said: Opet muke sa ovim klošarima. Ne možeš da se otreseš troškova jer non stop nešto povećavaju. U zgradi nemam drugi izbor. Žalio sam se na povećanje cene i dobio sam ovaj odgovor. Šta će mi prelazak na novu komercijalnu ponudu kad sam UGOVORIO uslugu i cenu. Koji je to €[[#÷<<÷ od ugovora? Ja se ove poruke i ne sećam niti mogu da je pronađem. Ima li neko savet kako dalje ovo da guram da mi vrate staru cenu? I meni to isto napisali, tj poslali tu automatsku poruku. Sada cekam da mi dostave dokaz da su mi poslali taj sms od 09.12. (nije mi poslat) i da mi odgovore kako su na svoju ruku u pretplatu dodali i onaj net limit il sta je vec koji se dodatno placa, a kojeg nisam imao u pretplati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18124 Napisano Subota u 10:46 Integrisan, 5359 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Najveca djubrad od kompanije. Sledeci put kad mi neki udje u dvoriste da nudi nesto ima da izleti napolje. Koga sve zaposljavaju... Ono ladno covek udje u dvoriste kao da je njegovo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13457 Napisano Subota u 10:50 Ne silazi, 7549 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi sad ovo, dosta ljudi pominje da su im aktivirali neki NetBoost i to uredno naplatili. A oni koji su raskinuli ugovor u zakonskom roku, slali da plate penale. Ako se žališ onda kao ipak ne treba. Ako im prođe prođe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1157 Napisano Subota u 10:57 Zlaja, 290 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i meni koji radim u Telekomu su slali uvecane racune (neke usluge koje nisam inicirao) pa sam se zalio. Cak su me mesecima zvali iz neke agencije za uterivanje dugova Melon da platim dug.. Al nema veze mozda nekoga i prevare da mogu da nam isplate zarade Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1157 Napisano Subota u 10:58 (promenjeno) Zlaja, 290 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da niko tu ne vara gradjane namerno vec su zaposlili stotine stranackih retarda i prave sranja nesvesno. Cak su uveli da prodaja unosi neki deo tehnickih podataka u nalog pa su sranja svakodnevna Promenio Subota u 11:00 član zlatkojov Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5076 Napisano Subota u 10:58 Drug član, 1897 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ima stav suda vezano za penale Taj net boost ne možeš da isključiš preko aplikacije nego moraš da zoveš. Pilićare na sitno Uglavnom, ja stvarno više para potrošim loveći to što su podvalili nego da radim svoj posao. Jedino ako ne odlučim da pustim jedan cirkularni mejl svima iz imenika i napravim parnicu. Ko hoće da se zajebava sa tim može čak i ok da zaradi. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10746 Napisano Subota u 15:26 Ne silazi, 2406 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Bar imaju dobar signal, dobar net... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...