Alekre 13203 Napisano Decembar 19, 2024 Ne silazi, 7486 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Misliš kao naše dede i pradede što vozile Tomose, Jawe i MZ? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 233 Napisano Decembar 22, 2024 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan Au, kolega @Alekre,sad me ubi u pojam... Pa i ja sam ganjao te tomose, jawe i mz po njivama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5032 Napisano Januar 15 Drug član, 3785 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan SΥΜ ADXTG 400, Δοκιμή: Game Reset! - SCOOTERNET SCOOTERNET.GR Κομίζοντας τεχνολογία και καινοτομία στη μεσαία κατηγορία Κυβισμός: 399 cc * Ιπποδύναμη:... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7554 Napisano Januar 15 Drug član, 3122 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 7200e... Pa dobro.. 7850e je Honda koja je direktni konkurent, osim što ponavljam, SYM je napravio ozbiljan skok vešanjem, koji je do sad imala samo premijum klasa, Tmax i Honda 750. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5032 Napisano Januar 15 Drug član, 3785 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan 7.000 je kod Slobe . Mislim da je to presedan svoje vrste, da modeli budu jeftiniji nego u Gr. Što uopšte nije mala stvar. Sym ADX 400 TG WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Sym ADX 400 TG, 2024. godište, Scooter, Beograd. Cena 7.000 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gavrilo87 20 Napisano Januar 15 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan To je skroz ok cena, znaci da ce stici kod nas za mesec-dva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robinho 70 2 Napisano Sreda u 22:39 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jako lep i primamljiv motor. Ipak mi je Zontes 368G nekako vise privukao paznje a i ti gedzeti na Zontesu kako kaze kolega deluju dosta korisno.Izuzetno lep clanak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2295 Napisano Sreda u 22:49 Drug član, 999 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Prvi za isporuku stižu krajem Marta sa potencijalnim odstupanjem 2-3 sedmice.Cenu smo se potrudili da prilagodimo našem tržištu, da ne kukaju klijenti kao vrabci, pa Honda pa Honda Kad se prolepša vreme idem u mistery šoping da probam tu Hondu sve mu poljubim pa da i ja jednom progledam u životu.Šalim se malo... Ali stvarno moram da probam ADV-a.Činjenica je da ADX 400TG sa cenom od 7.000€ vredi svaki € za nekoga ko to traži. Ko želi samo običan skuter ima ih za 5.000 € koliko hoćeš. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5032 Napisano juče u 07:58 Drug član, 3785 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa, hteli ne hteli, Honda jeste najveće ime, a i prvi su osmislili i promovisali tu ADV skuter klasu, i postali su reper za druge. Možda ADX 400TG jeste tehnički napredniji i tako to, ali je sličnog dizajna kao "mala" Honda ADV, i slične cene. Tj. targetira istu ciljnu grupu kupaca. Garant da ćeš u salonu više puta da čuješ Honda nego ime SYM - "al su iskopirali Hondu, ovo je gore\bolje od Honde, ovo je jeftinije od Honde i slično. Ja navijam za SYM, tj. tajvance , ali to što je model dobar, odmerene cene i kvaliteta, ne mora uvek da znači da će imati i dobru prođu. Skutere često kupuju početnici, a to im je samo kratak stepenik, dok ne steknu samopouzdanje u vožnji, pa da onda prelaze na "prave" motore. Biće svakako zanimljivo videti kako će se prodavati u odnosu na Hondu i Zontes. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4114 Napisano juče u 10:09 Drug član, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ovo sviđa, mislim da je vešanje ozbiljnije mnogo od ADV koji sam i sam vozio. E sad, opet ta cena bez kofera, jako blizu ceni ADV-a bez kofera. Mi smo ipak zatucano tržište... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1912 Napisano juče u 10:11 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan @slobasuper9 kad ce u salonu biti neki testni primerak da se pipne, stipne, eventualno proba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2295 Napisano juče u 12:19 Drug član, 999 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Da budemo načisto, znamo svi kako se percipira Honda, tu nema dileme. Osim oslanjanja ovaj ADX ima npr. 2 uljne pumpe u agregatu da ima bolje podmazivanje kad se mnogo naginje... Do sajma nam stiže jedan komad da imamo pokazni za sajam dok ne stigne kontigent za prodaju direktno iz fabrike. Tako da negde u Aprilu ćemo imati i registrovan ADX400TG. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...