Jump to content

Moto Zajednica

SYM ADXTG 400 premijera

Recommended Posts

• Drug član, 3122 postova
  • Motocikl: Versys 650 Kiklop

7200e... Pa dobro.. 

7850e je Honda koja je direktni konkurent, osim što ponavljam, SYM je napravio ozbiljan skok vešanjem, koji je do sad imala samo premijum klasa, Tmax i Honda 750.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 3785 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

7.000 je kod Slobe 😀. Mislim da je to presedan svoje vrste, da modeli budu jeftiniji nego u Gr. Što uopšte nije mala stvar.

WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

Sym ADX 400 TG, 2024. godište, Scooter, Beograd. Cena 7.000 € - Motori - Polovni Automobili

• Drug član, 999 postova
  • Motocikl: NEMAM

Prvi za isporuku stižu krajem Marta sa potencijalnim odstupanjem 2-3 sedmice.

Cenu smo se potrudili da prilagodimo našem tržištu, da ne kukaju klijenti kao vrabci, pa Honda pa Honda :)

Kad se prolepša vreme idem u mistery šoping da probam tu Hondu sve mu poljubim pa da i ja jednom progledam u životu.

Šalim se malo... Ali stvarno moram da probam ADV-a.

Činjenica je da ADX 400TG sa cenom od 7.000€ vredi svaki € za nekoga ko to traži.

Ko želi samo običan skuter ima ih za 5.000 € koliko hoćeš.

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 1

• Drug član, 3785 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Pa, hteli ne hteli, Honda jeste najveće ime, a i prvi su osmislili i promovisali tu ADV skuter klasu, i postali su reper za druge.

Možda ADX 400TG jeste tehnički napredniji i tako to, ali je sličnog dizajna kao "mala" Honda ADV, i slične cene. Tj. targetira istu ciljnu grupu kupaca. Garant da ćeš u salonu više puta da čuješ Honda nego ime SYM - "al su iskopirali Hondu, ovo je gore\bolje od Honde, ovo je jeftinije od Honde i slično.

Ja navijam za SYM, tj. tajvance :), ali to što je model dobar, odmerene cene i kvaliteta, ne mora uvek da znači da će imati i dobru prođu. Skutere često kupuju početnici, a to im je samo kratak stepenik, dok ne steknu samopouzdanje u vožnji, pa da onda prelaze na "prave" motore. Biće svakako zanimljivo videti kako će se prodavati u odnosu na Hondu i Zontes.

• Sviđa mi se 3

• Drug član, 923 postova
  • Motocikl: Honda X-ADV

Meni se ovo sviđa, mislim da je vešanje ozbiljnije mnogo od ADV koji sam i sam vozio.

E sad, opet ta cena bez kofera, jako blizu ceni ADV-a bez kofera. Mi smo ipak zatucano tržište...

• Drug član, 999 postova
  • Motocikl: NEMAM

Da budemo načisto, znamo svi kako se percipira Honda, tu nema dileme. 

Osim oslanjanja ovaj ADX ima npr. 2 uljne pumpe u agregatu da ima bolje podmazivanje kad se mnogo naginje...

Do sajma nam stiže jedan komad da imamo pokazni za sajam dok ne stigne kontigent za prodaju direktno iz fabrike.  Tako da negde u Aprilu ćemo imati i registrovan ADX400TG.

• Sviđa mi se 3

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja