deys 67 Napisano Maj 9 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zontes 703F,Africa twin rd04, Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, X3M je napisao: Meni ovo deluje ekstremno zanimljivo, ali ne mogu na internetu da nadjem nikakav podatak da li se i kada pojavljuje na Evropskom i nasem trzistu, ima dosta nekih klipova, ali sve su Azijatski review-ovi... Nigde se ne pominje kada bi se pojavio u Evropi uopste To sve zavisi od uvoznika distributera... Ali tek sledece godine mozda dodju opet neki test primerci za voznju pa porucivanje ide uz depozit kao do sada.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motomile 0 Napisano Maj 11 (promenjeno) U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim ponosnim vlasnicima ove nove masine Moze li neko da prenese isksutva za suvozaca usled moguceg neugodnog grejanja auspuha...kazu da se auspuh greje na nekih 70 stepeni sto leti moze ozbiljno da smeta. Da li jel realno da na otvorenom sa 120-130 na sat trosi preko 6L? Promenio Maj 11 član motomile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VRC 8x 20 Napisano Maj 11 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: /- Prijavi odgovor kao problematičan Jel to mnogo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 67 Napisano Maj 11 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zontes 703F,Africa twin rd04, Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, motomile je napisao: Pozdrav svim ponosnim vlasnicima ove nove masine Moze li neko da prenese isksutva za suvozaca usled moguceg neugodnog grejanja auspuha...kazu da se auspuh greje na nekih 70 stepeni sto leti moze ozbiljno da smeta. Da li jel realno da na otvorenom sa 120-130 na sat trosi preko 6L? Da greje pa onako i da i ne, supruga kaze da kad pridje vozacu pomeri se napred ..slabije a ka koferu jace ali ne nesto da smeta ..potrosnja je na bordu 6.1 a realno 10.5 na 200km..danasnje voznje od 50 kmh do 170kmh. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1538 Napisano Maj 12 Drug član, 2031 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ovo 10.05 znaci 10. maj a ne deset ipo litara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 67 Napisano Maj 12 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zontes 703F,Africa twin rd04, Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, bopk je napisao: Nadam se da ovo 10.05 znaci 10. maj a ne deset ipo litara? Ja napisao 10.5 a ne 10.05 pa ti svedi kako hoces 10.5 litara je bila potrosnja ... Ali racunaj oko 6l bas zustre voznje a laganica ide 5 i ispod ...najtacnije je merenje kad sipas do vrha i opet natankiras i to je to komp je komp... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1166 Napisano Maj 12 Drug član, 1142 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je kolega mislio da je ovo potrošnja (10.5l) na 100kmh a ne na 200 kako si napisao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1538 Napisano Maj 12 Drug član, 2031 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Daaa Drago mi je da nisam shvatio dobro. 10.5l na 200km je ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motomile 0 Napisano Maj 12 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan hmmmm....sta je sad pisac hteo da kaze...da je vozio 200 na sat, da je potrosio 10.5l goriva za 200km ili da trosi 10.5l pri brzini od 100km/h.....ili je sve ovo tacno? Za grejanje kazu da moze da bude problematicno pogotovu u gradskim uslovima ali niko do sada to nije testirao. p.s. "inace svaka cast za dobre fotke sa ekipom" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 374 Napisano Maj 12 Drug član, 1114 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je covek napisao...potrosio 10.5l na 200 predjenih kilometara.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5409 Napisano Maj 13 Drug član, 1156 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan On 5/9/2025 at 9:58 AM, deys said: svi mi blicaju nocu kad idem ka njima i to bez maglejki... Nema kineza čiji farovi ne biju i ne zaslepljuju. Drugari voze TRK 702 i 450 MT i uvek ih puštam ispred sebe, jer ako su iza, moram da držim ruku ispred retrovizora da me svetlo ne bije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 723 Napisano Maj 13 Zainteresovan, 332 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan nedavno se vozim s Jovanom, on na 800MT iza mene, ista stvar... nista ne vidis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 67 Napisano Maj 13 (promenjeno) Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zontes 703F,Africa twin rd04, Prijavi odgovor kao problematičan Hajde jos jednom pre nego krenete koment...procitajte dobro sta je napisano..da sam vozio 200napisao bih 200kmh, Promenio Maj 13 član deys Dodatno pojasnjenje. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 67 Napisano Nedelja u 18:12 (promenjeno) Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zontes 703F,Africa twin rd04, Prijavi odgovor kao problematičan Da dam komentar opet, tankovao pun rezervoar ..nad dvoje i topcase, 230 km presli sa 14.5l.. na autoputu 150-180 kmh, ah da nisam osetio taj vobling sto kazu ..jeste malo samara vetar kad se priblizavas sleperu u preticanje. Tako da odlican je voli gasiranje ...kad se vrti iznad 5000 onda nema naglog cimanja pri davanju i oduzimanju gasa.. sta jos da dodam farovi hmm sad za nijansu bih voleo da vislje bacaju snop svetla.. vizir cu videti na aliexpresu da uzmem da je siri samo. Ako nekog nesto zanima jos nek upita... Promenio Nedelja u 18:39 član deys Dopuna sadrzaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 27 Napisano Ponedeljak u 05:25 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 929 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za vikend sasvim slucajno prolazio pored Autoprometa i odlucim da stanem i pogledam ga, stvarno jos bolje deluje uzivo nego na slikama, decko koji radi tamo mi je cak ponudio i da ga probam odmah, ali ja nisam poneo opremu pa sam odlucio da ipak dodjem drugi put, sediste bas deluje siroko i udobno, ali me zanimaju utisci suvozacice, na duzim nekim turama, posto mi je i to bitan faktor pri kupovini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 67 Napisano Ponedeljak u 06:49 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zontes 703F,Africa twin rd04, Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, X3M je napisao: Ja sam za vikend sasvim slucajno prolazio pored Autoprometa i odlucim da stanem i pogledam ga, stvarno jos bolje deluje uzivo nego na slikama, decko koji radi tamo mi je cak ponudio i da ga probam odmah, ali ja nisam poneo opremu pa sam odlucio da ipak dodjem drugi put, sediste bas deluje siroko i udobno, ali me zanimaju utisci suvozacice, na duzim nekim turama, posto mi je i to bitan faktor pri kupovini? Za suvozaca top..za vozaca nije lose..moze dosta bolje...ali ja cu ipak preradim sediste jel tanko je a tvrdje bas...tako da posle nekih kilometra hvata grc i trnci...ali jako zahvalan motoric..juce u cugu 950 km. Bez ikakvih stucanja ...gume dobro drze po kisi ali bela linija je smrt za ove gume po kisi...po suvom bela nije bauk...ali ipak jos je hladan asfalf za neko gasiranje obaranje itd. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 27 Napisano Ponedeljak u 16:39 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 929 Prijavi odgovor kao problematičan Nakon višegodišnje voznje R-ova, ja cisto sumnjam da će meni smetati tvrdoća sedišta bilo kog drugog tipa, kontam da će meni ovo biti kao oblak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 67 Napisano Ponedeljak u 20:29 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zontes 703F,Africa twin rd04, Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, X3M je napisao: Nakon višegodišnje voznje R-ova, ja cisto sumnjam da će meni smetati tvrdoća sedišta bilo kog drugog tipa, kontam da će meni ovo biti kao oblak Xexe pa i ja sam vozio od cbr f1-2-3 do 900rr-919-929 ..pa na afriku staru...onda mozes zamislis....ali drugaciji je polozaj tela na R ...tu si nagnut napred,noge unazad delom se rasterecen..kazem samo da se ne nadas bas nesto.. Jeste u pocetku bude super mozda sto sam ja 3 cifre kilaza pa i toga ima ..kinezi su prosek 55-65 kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 230 Napisano Ponedeljak u 21:23 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Za suvozaca top..za vozaca nije lose..moze dosta bolje...ali ja cu ipak preradim sediste jel tanko je a tvrdje bas...tako da posle nekih kilometra hvata grc i trnci...ali jako zahvalan motoric..juce u cugu 950 km. Bez ikakvih stucanja ...gume dobro drze po kisi ali bela linija je smrt za ove gume po kisi...po suvom bela nije bauk...ali ipak jos je hladan asfalf za neko gasiranje obaranje itd.Koje su gume na njemu?Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4127 Napisano juče u 05:27 Drug član, 2692 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Vojkan je napisao: Koje su gume na njemu? Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Model koji sam ja probao je imao Michelin ali mislim da će ići i sa Maxxis gumama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 67 Napisano juče u 05:31 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zontes 703F,Africa twin rd04, Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Vojkan je napisao: Koje su gume na njemu? Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Obe verzije su sa mischelin anake adventure gume...a ja sam uzeo za 120-19 i 170-17 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...