Atorn 3408 Napisano Septembar 22 Drug član, 947 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Poginuo motociklista, dečko 33 godine iz Apatina. Devojka preticala kolonu i naletela na njega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1044 Napisano Septembar 22 Zainteresovan, 545 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 192.RS | DETALJI NEZGODE KOD RATKOVAKako saznajemo u nezgodi koja se danas dogodila na putu Ratkovo-Odžaci, stradao je motociklista iz Apatina... | Instagram WWW.INSTAGRAM.COM 1,844 likes, 30 comments - 192_rs on September 22, 2024: "DETALJI NEZGODE KOD RATKOVAKako saznajemo u nezgodi koja se danas dogodila na putu Ratkovo-Odžaci, stradao je motociklista iz Apatina star 33 godine.Po rečima našeg sagovornika dobro upoznatog sa istragom, nezgodu je izazvala meštanka Ratkova stara 18 godina, koja je preticala kolonu vozila.Saobraćaj je obustavljen na licu, a uviđaj je u toku. Motociklista je stradao na licu mesta.192.rs". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 332 Napisano Septembar 22 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan И јуче један на Иришком венцу и један близу Елемира..ужас 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1044 Napisano Septembar 22 Zainteresovan, 545 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo više nije normalno. 192.RS | Juče nešto posle 13 časova u stravičnom sudaru automobila Ford i vojnog vozila kod Ušća na putu Kraljevo-Raška stradalo je pet osoba, troje... | Instagram WWW.INSTAGRAM.COM 2,405 likes, 38 comments - 192_rs on September 22, 2024: "Juče nešto posle 13 časova u stravičnom sudaru automobila Ford i vojnog vozila kod Ušća na putu Kraljevo-Raška stradalo je pet osoba, troje dece, otac i njihova komšinica, dok je majka mališana povređena i puštena iz bolnice na kućno lečenje.Sinoć oko 19 časova stradala je nepoznata osoba na motociklu na Iriškom Vencu, a isto veče poginuo je i motociklista kod Babatova u blizni Elemira.Danas poslepodne u stravičnoj nezgodi kod Ratkova, stradao je motociklista N.K (33) iz sela Sonta kod Apatina". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15492 Napisano Septembar 22 Drug član, 1776 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan https://www.blic.rs/vesti/hronika/poginuo-motociklista-kod-ratkova-devojka-18-preticala-kolonu-pa-udarila-u-njega/3kllnwf?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=blic-page-post&fbclid=IwY2xjawFdCFBleHRuA2FlbQIxMQABHWjIF58ynX3Mzt8EpcCtHd0ujM0wPlVUnhXPNMvg_oZXZfa0OGbVcr3Emw_aem_L1TU_VZH6ok7ontEX1L7CQ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7163 Napisano Septembar 22 Drug član, 2991 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, kumche said: И јуче један на Иришком венцу и један близу Елемира..ужас Ja se ne usuđujem da napišem jer nemam proverenu informaciju, ponoviću, ne znam da li je istina, ali navodno je na Iriškom stradao naš kolega i član @sasa ns 1 Zna li neko da li je istina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21668 Napisano Septembar 22 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pise da je bio ulogovan pre tri sata! Jooooj Boze... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21668 Napisano Septembar 22 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Samo u grcu klikcem ovde, ne umanjujem strahotu i tugu za svakim zivotom ali kada je neko iz nasih redova bas me poremeti i posece, fizicki osetim! Ima li vesti, sta je sa Saletom? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16541 Napisano Septembar 22 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li je to na Iriskom od juce ili nesto se danas desilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Septembar 22 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Juče, u 18:10 časova, ako dobro vidim kod Crvenog čota. Ne vidi se dobro, ali kao da je motor u kanalu pored puta odmah na početku kratkog snimka. Ne smem da zovem drugare, valjda nije... https://www.instagram.com/reel/DAL93vqNtnd/?utm_source=ig_embed&ig_rid=541b852e-41b9-4bcb-ba62-dd04404f2ce7&ig_mid=95E734D9-9CA8-4327-AD64-CB7E82A7F0C8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano Septembar 22 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da ako sanjas da je neko umro, produzices mu zivot…nadam se da ce tako da bude i sa ovim mojim postom, i da nije istina… 1 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21668 Napisano Septembar 22 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ehhh, moj Sale... Nismo se licno upoznali ali tuga za to ne zna! Vozi nekim lepsim putevima, valjda i gore ima neki forum, kada se okupimo da diskutujemo... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8399 Napisano Septembar 22 (promenjeno) Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj naš Saša je pisao sinoc u 02h, nemojmo da prenagljujemo... Sale, javljaj se. Promenio Septembar 22 član ProMaster 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21668 Napisano Septembar 22 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ponela me je emocija, u pravu si! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano Septembar 22 (promenjeno) Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, ProMaster said: Ovaj naš Saša je pisao sinoc u 02h, nemojmo da prenagljujemo... Sale, javljaj se. Preksinoc…sinoc u 02 je bio danasni dan…na zalost… Promenio Septembar 22 član zlig0r 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Septembar 22 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Drugar mi kaže da je Sale... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8399 Napisano Septembar 22 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, požurio sam i ja. Svakako se nadam da ce se Sale javiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1246 Napisano Septembar 22 Zainteresovan, 515 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, zlig0r je napisao: Kazu da ako sanjas da je neko umro, produzices mu zivot…nadam se da ce tako da bude i sa ovim mojim postom, i da nije istina… Ovog čoveka sam viđao često na Mišeluku, vozio neki Kawasaki Z800 noviji, vrlo razgovorljiv čovek, popričali par puta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1561 Napisano Septembar 22 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre koji dan je bilo na rts u, 27 motociklista je poginuo u 2024 god, nazalost još trojica. Uzas! Bas pricam pre koji dan da na putu Ns-Zr niko ne sljivi ni dva posto motor. Lepo da te jeza prodje kroz kosti. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7163 Napisano Septembar 22 Drug član, 2991 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 31 minutes ago, maza1 said: Ovog čoveka sam viđao često na Mišeluku, vozio neki Kawasaki Z800 noviji, vrlo razgovorljiv čovek, popričali par puta. Da, Z900rs 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 100 Napisano Septembar 22 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Uh .. jebote.Malopre ga spominjali na MiselukuPoslato sa CRT-NX1 pomoću Tapatoka 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9576 Napisano Septembar 22 Drug član, 1462 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan OVO JE NEMANJA (33) KOJI JE DANAS POGINUO KOD RATKOVA: Ostavio ženu i maloletno dete! Komšije u šoku: Dobar čovek, mnogo je radio WWW.KURIR.RS Kurir Šteta, mlad čovek, ostavio ženu i dete za sobom. Pokoj mu duši i čisti mu putevi nebeski. I uvek je krivac žena za volanom. Nije ga videla... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8399 Napisano Septembar 22 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Da sam neki sudija, za "Nisam te video" maximalna kazna! Da mi dodjes kao covek i kazes, losa procena, greška, ma zve moze. Za" Nisam video", vešanje na Terazijama. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Septembar 22 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se sad vratio sa voznje, 160km 2h i 40min, to su guzve, kao da nisu gotovi godisnji i skole pocele. A bar njih 10 je obilazilo na mene, glavni far, maglenke, bela kaciga i opet dzabe... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8007 Napisano Septembar 22 (promenjeno) Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Od @sasa ns 1 sam nabavljao delove,iskren i pričljiv čovek i sve korektno.Pošto imam njegov broj,pogledam na Viber,aktivan bio oko 19 i 30 i samo kratko mu pustim poruku.Evo sada sam dobio odgovr da je stradao.Smrzao sam se od poruke......Sale...široki ti putevi..... Promenio Septembar 22 član gebee&co 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...