cezarpa 11257 Napisano Utorak u 15:50 (promenjeno) Ne silazi, 2285 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ima mod za pracenje ,ali... Malo poboljsan Neo. Tesko da ce me osvojiti kao DJI NEO. Promenio Utorak u 15:51 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demo0007 107 Napisano Utorak u 15:52 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Sharky - Alex said: 640€ sa daljinskim je vec mnogo, dodam jos malo i uzmem mini 4 pro. Ima li on mod za pracenje? PS Navukao sam se opasno na ove dronove, sve cu pare da potrosim Srecom pa je nas drugi hobi jeftin 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6475 Napisano Utorak u 16:02 Drug član, 1865 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Cuti ne zna se sta je gore, sreca pa zena ne zna koliko sta placam. kaze za drona, nije malo 200€ ali lepo snima 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2066 Napisano Utorak u 16:48 Drug član, 814 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan U osnovnom paketu dolazi sa N3 daljinskim (radi zajedno sa mobilnim) - 439€ Srednji paket je sa RC2 daljinskim koji ima sopstveni ekran - 639€ Najviši paket je fly more combo - srednji paket + (trebalo bi) 3 baterije, eksterni punjač i torba - 779€ Sledeće nedelje ću ići u Nemačku pa ću valjda do tada odlučiti da ga uzmem ili ne. @Skittles zainteresovan si za Neo? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11257 Napisano Utorak u 17:40 Ne silazi, 2285 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5006 Napisano Utorak u 18:24 Drug član, 1885 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Najžalije mi je što će kad umrem sve rasprodati po cenama za koje sam rekao da sam platio 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11257 Napisano Utorak u 18:26 Ne silazi, 2285 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Tada je vec kasno ,za bilo sta.A zena ce uzeti neku sicu za sve to i potrositi u shopingu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demo0007 107 Napisano Utorak u 18:31 (promenjeno) Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan E sad mogu i ja sat vremena da se vozim Sve se poklapa sa nalepnica.. Jedino sto su bile prazne skroz kada sam pokusao da upalim. Tvrdi da je pakovanje od pre 10ak dana..ali one i imaju funkciju da se prazne, to je i poenta inteligencije Ugl, ušli smo u stan da dopunimo da vidim jel rade (zao mi je sto prvo punjenje nije potpuno) ali sta je tu je. Obe baterije rade, 0 punjenja, voltaza ok stoji.. Boze zdravlja da traju, posto kako su krenuli necemo imati gde druge da kupimo Promenio Utorak u 18:34 član demo0007 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11257 Napisano Utorak u 18:47 Ne silazi, 2285 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Za 10 izgube max 10% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demo0007 107 Napisano Utorak u 18:49 (promenjeno) Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta mislis, jel problem sto su bile skroz prazne? Da vraćam dok je sveze Negde vidim spominje se i hibernacija, kao kad nisu dugo koriscene udju u taj mod. Praktično pošto se pune, nisu skroz skroz prazne i nisu mrtve. Sto bi znacilo da su ok. Videćemo, sutra cu ih vec isprazniti ako bude ok vreme Promenio Utorak u 19:06 član demo0007 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11257 Napisano Utorak u 19:18 Ne silazi, 2285 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Nebi trebalo da mnogo brines .Moj Neo je dosao sa fabricki skoro praznim baterijama.Dopunio sam ih sve i sluze me odlicno.Inace kad stoji dve nedelje izgubi manje od 10% 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6475 Napisano Utorak u 19:24 Drug član, 1865 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene su sve tri bile potpuno prazne, a kutija fabricki zapakovana u celofanu, tako da mislim da je to ok 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 89 Napisano Utorak u 19:43 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Meni se relativno brzi isprazne do 60% kad su u HUB-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demo0007 107 Napisano Utorak u 20:02 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi je lakše A evo napunile su se za ~1h20min, prva je bila puna na 40min. A ne znam na koliko smo ih dopunili kod prodavca. . Mislim da je jedna imala 52% U svakom slucaju, sutra cemo imati prvo praznjenje da ih testiram i napunim od 20-100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 89 Napisano Utorak u 21:06 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Znaci prvo lepo vreme i pada druženje na nekoj poljani 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1727 Napisano Sreda u 17:13 Drug član, 888 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam se primio na igracku. Danas sam ga ponovo vozio, prosetao sa sinom do periferije i pustio ga, ovaj put mi je domet vazdusnom linijom bio nekih 2 km, i to prema centru grada, malte ne sam stigao do samog centra. Sto se vise upoznajemo sve vise mi se svidja. Ko god jos nije kupio dron nemoj da se razmislja, neka odmah kupi Fly more opciju. Ja sam sve tri baterije istrosio i jos mi me vozilo. Mogu misliti kako je kad ispucas samo jednu i cao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4444 Napisano Sreda u 18:17 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Drugarski savet je da se ne hvalite javno koliko daleko i visoko letite. Neko to sve čita, a imali su ljudi problema... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11257 Napisano Sreda u 18:43 Ne silazi, 2285 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Propis kaze do 100m visina,daljina u vidokrugu,max 500m? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6475 Napisano Sreda u 19:15 (promenjeno) Drug član, 1865 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je kod nas za ove lakse od 250g max visina 120m bez dozvole, sto se daljine tice onaj ko upravlja mora da vidi drona. Sve ovo vazi ako nema nekih ogramicenja kao sto su aerodromi, stadioni i slicno Ovo sam sve procitao na netu ako je neko bolje upoznat neka me ispravi Promenio Sreda u 19:16 član Sharky - Alex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1727 Napisano Sreda u 20:01 Drug član, 888 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Gliga je napisao: Drugarski savet je da se ne hvalite javno koliko daleko i visoko letite. Neko to sve čita, a imali su ljudi problema... Hvala,.Gligo. Mi se ovde na forumu mnogo lazemo, ko nama da veruje... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6475 Napisano Sreda u 20:38 Drug član, 1865 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekoga zanima da dobije sertifikat/dozvolu ili kako se to vec zove, ovde sve pise Dokumentacija za proveru znanja operatera bespilotnih vazduhoplova :: Direktorat civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije CAD.GOV.RS Direktorat civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6475 Napisano Sreda u 20:46 Drug član, 1865 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Sad citam i vidim da je uvedena zabrana upravljanja dronom u vecem delu beograda Беспилотни ваздухоплови :: Директорат цивилног ваздухопловства Републике Србије CAD.GOV.RS Директорат цивилног ваздухопловства Републике Србије Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5006 Napisano Sreda u 22:16 Drug član, 1885 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, ja sam tražio da mi se dostave podaci o dozvolama za letenje u Beogradu pa sam se na kraju upoznao sa kolegom koji radi to u DCV. Svaki put se lepo ispričamo. Pravila su poprilično ograničavajuća. I masovno se ne poštuju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11257 Napisano juče u 05:36 Ne silazi, 2285 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Pravila su stroga,a slabo ko to postuje.Ako vlast odluci da zavodi red na tom polju,unistice lep hobi.Kao i sve ostalo u zivotu. Licno se trudim da pustam dron dalje od ljudi,da ne privlacim paznju.Vecinom u prirodi.Kad ljudi ne vide i ne znaju,onda ne prave probleme. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1585 Napisano juče u 07:49 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Pratim ovu temu već neko vreme. Vidim da ima dosta ljudi s iskustvom (dobrim i lošim) s različitim vrstama dronova. Upravo mi je palo na pamet da bratu kupim jedan početnički dron na poklon. Nije dete (u 50tim je godinama), ali voli gečete Da li postoji početnički dron do npr. 10 hiljada dinara, koji nije sasvim igračka? To bi značilo da je i praktično upotrebljiv, tj: da može da leti bar 20 minuta, ima domet bar 1000m i pravi dovoljno kvalitetne slike i video (bar u uslovima sunčanog vremena) Postoji li nešto tako, dostupno u Srbiji? (nemam vremena za isporuku iz Kine) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...