Frizhideron 24 Napisano Septembar 9 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo, red je kad sam već došao "u goste" da se javim i lepo predstavim. Ima već sigurno 10+ godina kako nisam aktivan član ni jednog foruma, a još od početka 2000. sam posećivao mnoštvo foruma koje su vremenom druge socijalne mreže potisnule. Od myspace-a preko facebook-a pa sve do reddita, evo mene ponovo na forumu. Razlog je kaparisanje QJMOTOR 650 svt. Svestan sam njegovih mana i prednosti, ono što je najbitnije da biste me razumeli zašto BAŠ TAJ motor, jeste da nisam pre ovog motora ništa vozio. Imam 37 godina i pre 2 godine sam položio za A kategoriju i iako mi se jače i brže zverke više sviđaju (da ne nabrajam neke japance i evropljane), nedostatak mog iskustva baš je skladan za ovakav motor. Kao početniku meni je QJ bio predobar na test vožnji. Gledao sam recenzije i domaće i strane i svestan sam da manjka kvaliteta u nekim segmentima, ali baš taj moj nedostatak iskustva mi otvara vrata za "kineza", jer da bih primetio da su, npr., sranje prekidači na volanu (kao što čujem i vidim da jesu) trebao bih da sam pretohdno vozio nešto sa kvalitetnijim prekidačima, a nisam. Tako da, sve te nedostatke koje bi neko profesionalnije oko primetilo, meni ne pravi problem kao početniku. Ima dosta konja, vuče kao lud, udoban mi je kao i mojoj supruzi, sa kojom sam i napravio test vožnju nakon što sam se sam provozao, jeftin je + garancija, i za kraj, a možda najviše bitno, baš mi je lep... Tu mi je rame uz rame sa VOGE 525. Sad ću se malo izgubiti u njegovoj temi od 50+ strana (već sam 10ak pročitao i skupljam utiske, tražim na šta treba da obratim pažnju i gde da pripazim), a ovde samo došao da mahnem i kažem svima BOLJE VAS NAŠAO! 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kick88 81 Napisano Septembar 9 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: BG Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao, da kazem ja prvi kao takodje novi clan. Ja vagam jos uvek oko tih kineza - nov kinez ili polovan BMW Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6153 Napisano Septembar 10 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam dosao. @kick88razlika izmedju novog kineza i polovnog BMW-a je sto ovog prvog kupis, sednes i vozis. A drugog, kupis, sednes i odvezes kod majstora. 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Frizhideron 24 Napisano Septembar 10 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Sharky - Alex je napisao: Pozdrav i dobro nam dosao. @kick88razlika izmedju novog kineza i polovnog BMW-a je sto ovog prvog kupis, sednes i vozis. A drugog, kupis, sednes i odvezes kod majstora. hahaah, upravo to... naravno da postoji šansa da će stariji BMW kojeg je neko negovao biti bolji od novog Čajnizera, ali, upravo ne bih imao živce i petlju da se cimam s majstorima/delovima, itd... Taman za prvih par godina da se istreniram na njemu, pre nego što puknem brdo love na nešto ozbiljnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Septembar 10 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 99 Napisano Septembar 10 Svrati ponekad, 16 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 296 Napisano Septembar 10 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1569 Napisano Septembar 11 Zainteresovan, 428 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 425 Napisano Septembar 12 Svrati ponekad, 69 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao !Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 270 Napisano Septembar 14 Svrati ponekad, 139 postova Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano Septembar 19 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1216 Napisano Septembar 19 prisutan, 1119 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...