SN2020 1 Napisano Jul 31, 2024 (promenjeno) U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima, moj tata (55) odlucio da se ozbiljnije upusti u moto vode i naravno kao i svaki pocetnik ima mnogo pitanja. Za pocetak je hteo da pita iskusnije kolege za pomoc pri odabiru motora. Inace je 1.80 m(85kg) vozio je malog stroma ... kad mu dozvolim Motori koji dolaze u obzir (naravno da su predlozi dobrodosli) ali fokus bi trebao biti na ovim : Suzuki V-Strom 650 Yamaha Tracer 700 Honda Nc700 Iskustva i saveti Promenio Jul 31, 2024 član SN2020 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lesorsier 84 Napisano Avgust 3, 2024 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ8 FAZER, FJR1300 Prijavi odgovor kao problematičan Tracer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SN2020 1 Napisano Avgust 4, 2024 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih kad bi dobio malo detalja, razloga... U svoj zurbi zaboravio sam da napisem...vozice se svakodnevno uz vikend ture od oko 500-600 km i 1-2 puta godisnje tura od 2500-3000 km. Na skoro svim turama bice i suvozac (65kg) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3801 Napisano Avgust 4, 2024 Astro Puki krsi sva pravila!, 933 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Moj BMW R1200RS za vise saveta zapratite me ili kupite moj motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SN2020 1 Napisano Avgust 4, 2024 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bmw je planiran za nekih par godina (citaj 2) kad se napravi koji kilometar na motoru i stekne rutina do tada ganjamo nesto manje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4192 Napisano Avgust 4, 2024 Nemanja Stojanović, 1413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan NC! Odličan fleksibilan agregat, upravljiv za po gradu bombona, ne troši ništa goriva, honda pouzdanost i kako da ne računaš na onaj skriveni prostor za stvari napred. Miran u odnosu na Tracera, ako ti je tata u tom fazonu - ako bi da divlja, onda bolje odma na litar da ide NC je često i po auto školama. @dragan_alumiroi prodaje svoj, lep, plavi za dečake. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SN2020 1 Napisano Avgust 4, 2024 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nc ima vec par glasova...Cale je penzija sto se tice voznje, verovatno dok ne uhvati ritam, onda ce da divlja Na zalost ili na srecu kupovinu cemo obaviti u Nemackoj preciznije Baden vitenberg pokrajina posto smo se tamo skucili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Avgust 4, 2024 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gdje ste u BW? Ako ste blizu Stuttgarta, neka tata dodje probati moju Integru 750. Mozda je tako nesto za njega. Univerzalan motor/skuter koji ce mu pokriti to sve sto si gore napisao, a jos automatik ili saltac po zelji. Ne prodajem Integru, ali ako mu se svidi naci ce sigurno dobar primjerak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SN2020 1 Napisano Avgust 4, 2024 (promenjeno) U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan U Heidelbergu smo, nismo daleko...predlozicu mu pa ako mu se svidi ideja mozemo za vikend do vas doci. Nisam siguran da ga zanima tako nesto ali evo videcemo Hvala vam Promenio Avgust 4, 2024 član SN2020 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Avgust 4, 2024 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nema problema, slobodno se javi. U garazi je i M1800R u kojeg ce se sigurno zaljubiti, ali nisam siguran da je bas za pocetnika Inace, Integra 750 je NC750 sa "skuter" izgledom, ali to vec vjerovatno znas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SN2020 1 Napisano Avgust 4, 2024 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da da to nam je poznato, njegov pocetak je uzrokovan ustvari jednom kracom turom sa mojim stromom...prakticno ga je ocaralo sve sto ide uz "putovanje" zbog toga gleda takav tip motora...probao sam ja da mu prodam moj pa da on meni uzme Gs-a al' tvrd je pregovarac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...