Gliga 6544 Napisano Decembar 27, 2025 Advanced Member, 2334 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan @Oroku Ti na forumu?!? U zadnjih godinu-dve iznenađujući broj dobro znanih starih nikova ponovo navrati. @Atorn Liči li kvalitet čemu ili je igračka? To što je "regularna cena" 300€ mi apsolutno ništa ne znači, pretpostavljam da je bar pola od toga poštarina. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 5971 Napisano Decembar 28, 2025 Drug član, 1245 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Ništa više od hobi alata. Za po kući i oko kuće,sasvim zadovoljavajući. Turpija ostavlja zarez po alatu, ali udarac ključ o ključ ne ostavlja otisak,pa verujem da nije kaljen, možda poboljšan do 35Hrc. Drške su dvokomponentne, crna boja je plastika,a crvena neka vrsta gume, tako da se ne okreće u ruci prilikom zavrtanja,ili šta god. Bitovi će odvrnuti par puta. Kutija spolja lepo izgleda, ali fijoke ispod po ivicama,hladno oružje, ako se ne pazi začas se isečeš i to jako. Svakako 99 din nije realna cena,a recimo da vredi ne više od 100 eur. kad bi se kupovalo pojedinačno. Vidi ,ja sam prezadovoljan. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1165 Napisano Decembar 28, 2025 Zainteresovan, 480 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Atorn je napisao: Svakako 99 din nije realna cena,a recimo da vredi ne više od 100 eur Dok citam pomislih da ces reci "svakako nire 99din realna cena...ali 100din vredi svakako Jesi li mozda imao dodira sa Parkside alatima...kakvi su ti kinezi u poredjenju sa Parkside? 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 5971 Napisano Decembar 28, 2025 Drug član, 1245 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Egal Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1165 Napisano Decembar 28, 2025 Zainteresovan, 480 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg to onda pije vodu...koristim Parkside u servisu par godina...vecina je alata Parkside...radi posao. Nekad nesto crkne,samo bacim iako je u garanciji...vise mi gubljenje vremena da nosim na reklamaciju no sto kosta. A ovo zabadanje tastera na Temu ne ide ni meni...da ostanem u temi al ja sam navikao da nesto nece kako ja hocu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2231 Napisano Decembar 28, 2025 Drug član, 1552 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @andrej.Imas od mene klopu kad se vidimo nekom prilikom. Dobih i ja Osmo 4 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21798 Napisano Decembar 28, 2025 Integrisan, 6836 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Za koje novce? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2231 Napisano Decembar 28, 2025 Drug član, 1552 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan 99rsd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6366 Napisano Decembar 28, 2025 Drug član, 2895 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ste ustedeli bolje da organizujete rucak za nas vise 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3132 Napisano Decembar 28, 2025 BJB Maxi Scooter Club, 1051 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, Rider000 je napisao: @andrej.Imas od mene klopu kad se vidimo nekom prilikom. Dobih i ja Osmo 4 Pa meni će pozliti šta sve imam da pojedem 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3125 Napisano Decembar 28, 2025 Drug član, 1703 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni 3 dana nece otvori. Od 19:59 pokusavam. Odem na insta, kliknem na reklamu, ode na google play, pise otvori app, i nista. Otvori pocetni stranu Temu-a i nema daljeg klika Kad ukucam flashsale01, pise da je isteklo. Osvezavam stranicu i nista. Isto sam pokusavao i sa ženinog fona... Samo mi je jednom otvorilo mogucnost da kliknem na temu i pisalo da nema vise zaliha... Negde gresim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2919 Napisano Decembar 28, 2025 Andragog, 5500 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Ukucaj dxt7282 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 441 Napisano Decembar 29, 2025 Zainteresovan, 376 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li narucivali maglenke za motore sa Temua ili alija,Ako jeste dajte link koje su Dobre? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2231 Napisano Decembar 29, 2025 Drug član, 1552 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @Bobnipola foruma ima te sa Alija/temua, oko 5000 su, maglenke, instalacija sa relejem i prekidacem u kompletu. Skroz korektne... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1317 Napisano Decembar 29, 2025 Zainteresovan, 236 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Ја реко још неко нешто добио 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14362 Napisano Decembar 30, 2025 Ne silazi, 3157 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Ubo je kolega premiju, čekamo da se pohvali ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 5971 Napisano Decembar 30, 2025 (promenjeno) Drug član, 1245 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Tek kad bude siguran da će stići. Ne veruje. Al napisaću ja umesto @goxyvan Nema dovoljno postova da piše u ovoj temi. Zabo Goxy kameru. Iz osmog pokušaja . Promenio Decembar 30, 2025 član Atorn 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 9166 Napisano Decembar 30, 2025 Drug član, 3271 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Kako kameru, kad meni stalno izlazi reklama za telefon? Prošle nedelje laptop. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 5971 Napisano Decembar 30, 2025 Drug član, 1245 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pa lepo, isto kao što je i meni izašla reklama za alat ili kolegi za dron. Ne izlazi svima isto. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 4010 Napisano Decembar 30, 2025 Drug član, 1861 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT,C650GTBeverly300hp,Honda x-adv750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Kome šta fali to izađe @Atornje u priblemu sa alatom ja sa igricama ..zna algoritam 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 5971 Napisano Decembar 30, 2025 Drug član, 1245 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan A i @goxyvan je razmišljao duže vreme da nabavi kameru. Vide verovatno ko,šta pretražuje na netu,pa mu to ili slično izbace kao reklamu. Ne znam, razmišljam da bi moglo tako da je. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4717 Napisano Decembar 30, 2025 motoras, 2591 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sad počeo da pokušavam stereo. Sa cerkinog i mog telefona. Od večeras otvaram još dva naloga. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1317 Napisano Decembar 30, 2025 Zainteresovan, 236 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Јбо их алгоритам, ко да сам ја крив што ми искачу голе жене 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 5971 Napisano Decembar 30, 2025 Drug član, 1245 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, stari roker je napisao: Od večeras otvaram još dva naloga. Zaprati Temu iz raznih zemalja,veća šansa . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14362 Napisano Decembar 30, 2025 Ne silazi, 3157 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Atorn je napisao: Vide verovatno ko,šta pretražuje na netu, Ja sve gledam Mečku W126, i umesto na Temu, izlazi mi @drazenye telefon. Ne znam gde grešim ? 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...