zaludan 11766 Napisano Ponedeljak u 15:29 4_tocka_i_karoserija, 2321 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan A ček, znači kad ima taj "flash sale", ne važi nikakav minimum kupovine? Kad sam nekad davno pokušavao da kupim nešto za šta su mi izlazile neke reklamirane sulude cifre, vrlo brzo sam shvatao da jeste to za toliko, ali moram da pokupujem druge robe u vrednosti xxx. Tako da sam brzo izbrisao aplikaciju sa telefona. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2966 Napisano Ponedeljak u 16:15 BJB Maxi Scooter Club, 1020 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ne ne, vodi te direkt na transakciju od 99din i ide kao poseban order 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 3645 Napisano Ponedeljak u 16:27 Drug član, 1068 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan On 12. 4. 2025. at 11:26, N.F.S. je napisao: Stigle upravo pa cu javiti hoce li se raspasti, na slici je originalna Lowa Zephyr GTX takticka cipela kojom sam zgazio brdo kilometara, ova nova do nje je kopija sa Temu-a. Original kosta oko 25000dinara ova druga 10% od te cene I, kako si prošao? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 5766 Napisano Utorak u 20:37 Drug član, 1232 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Evo čekam i ja. Od večeras, videćemo. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14187 Napisano Utorak u 21:43 Ne silazi, 3140 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan @Atorn Imaš od mene duple pare, i pivo po izboru ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3928 Napisano Utorak u 21:48 (promenjeno) Drug član, 1850 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT,C650GTBeverly300hp,Honda x-adv750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Atorn je napisao: Evo čekam i ja. Od večeras, videćemo. Ti si samo na poštarini za ovo uštedeo 37 k ... ovo će ko TA peć da iznose iz AKS kombija Promenio Utorak u 21:52 član Džim Džarmuš 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 5766 Napisano Utorak u 22:07 Drug član, 1232 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Neka ga stave u paketomat Realno,sve što preko Temu uzmem,stiže do dve nedelje. Ovo ,ako nije ono iz reklame, PREVARANTI,SVI STE PREVARANTI, neka stigne kad god, pa košta 99 din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2966 Napisano Utorak u 22:12 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 1020 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Meni je stigla kamerica malo sporije nego ostali paketi, dugo se čekao avion tamo, ali verovatno je slučajnost, sad je devojci isto za "običnu" porudžbinu Promenio Utorak u 22:13 član andrej. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 6404 Napisano Utorak u 22:42 Advanced Member, 2318 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, Blaza je napisao: @Atorn Imaš od mene duple pare, i pivo po izboru ! Ma neće čovek da profitira 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1157 Napisano juče u 00:11 Zainteresovan, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan А јел прво ставите у корпу ово па онда ако убодеш тај флеш, он ти то пошаље? Или само рандом? Ја какве сам среће има да окренем точак на гумицу за косу Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 5766 Napisano juče u 05:42 (promenjeno) Drug član, 1232 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Ne okrećeš točak. Kad ti izađe reklama za 99 din ,na FB,ili IG, klikneš na reklamu. Prebaciujete onda na tvoju app i to je to.Čekaš uveče malo pre 20h, ukucaš u pretragu u tvojoj app "flash sale 01" i čekaš da dugme "grab" potamni.Klikneš i ako imaš sreće dobiješ. Promenio juče u 05:43 član Atorn 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2159 Napisano juče u 06:23 Drug član, 1345 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan A da li je to koguce bez drustvenih mreza? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 5766 Napisano juče u 08:07 Drug član, 1232 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pa odeš na sajt Temu, Srbija ,ili bilo koji Temu sajt. Ukucaš flash sale 01 i dalje isto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2159 Napisano juče u 11:01 Drug član, 1345 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Nije isto, ukucao juce i nema nista. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2966 Napisano juče u 11:27 BJB Maxi Scooter Club, 1020 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Mora se svaki dan ući na reklamu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2159 Napisano pre 21 sati Drug član, 1345 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan To ok, ali ja ne dobijem preko vibera reklamu za 99 rsd, vec one smaracine od 6 poklona ako kupisbza 10k, 3 poklona preko 3k itd... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1157 Napisano pre 20 sati Zainteresovan, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Atorn said: Ne okrećeš točak. Kad ti izađe reklama za 99 din ,na FB,ili IG, klikneš na reklamu. Prebaciujete onda na tvoju app i to je to.Čekaš uveče malo pre 20h, ukucaš u pretragu u tvojoj app "flash sale 01" i čekaš da dugme "grab" potamni.Klikneš i ako imaš sreće dobiješ. То му дође ово као? И вечерас у носам да га кликнем само 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2966 Napisano pre 19 sati BJB Maxi Scooter Club, 1020 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan To je to. Najbolje u minut-dva do 8 zatvori temu app skroz, udji opet, ukucaj flashsale01 u pretragu i to je to, isti takav ekran dobiješ 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 5766 Napisano pre 19 sati Drug član, 1232 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Zarkela je napisao: A da li je to koguce bez drustvenih mreza? Evo sad sam ja otvorio sajt i ukucao flash sale 01 i evo,odmah izbaci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 5766 Napisano pre 17 sati Drug član, 1232 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro će 20:00 h Srećno hahaha Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1157 Napisano pre 17 sati Zainteresovan, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Да није моожда к.....а 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 5766 Napisano pre 16 sati Drug član, 1232 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Tropa Više sreće sutea Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2159 Napisano pre 15 sati (promenjeno) Drug član, 1345 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam, hvala na smernicama. Sad cu vam bas uslikati sta meni non sto stoji. Evo, to mi non stop stoji. Bilo u 20h ili tokom dana Promenio pre 15 sati član Zarkela Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 5766 Napisano pre 15 sati Drug član, 1232 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Deinstaliraj ,pa instaliraj ponovo app. Imaš neki bag očigledno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...