Mugos 195 Napisano Maj 15, 2024 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan Ima svašta nešto cene u dinarima a i promocije sa popustom za prijavu Temu Serbia | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More WWW.TEMU.COM Make Temu your one-stop destination for the latest fashion products, cosmetics & more. Free shipping on items shipped from Temu. Free returns within 90 days. Shop on Temu and... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6446 Napisano Maj 15, 2024 Drug član, 1844 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ima ovakvih alternativa aliju gomila Wish Geek Banggood… Kupovao sam i od njih, sve stizalo i isti fazon kao aliexpress ali manji izbor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Maj 15, 2024 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan Naručih sijalice za auto pa će da vidimo kad stignu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3753 Napisano Maj 21, 2024 Drug član, 995 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Imaju limit za poručivanje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8812 Napisano Maj 21, 2024 4_tocka_i_karoserija, 1927 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Atorn je napisao: Imaju limit za poručivanje? Nabijem ih... Na Aliju od 2010-te naovamo sam dva puta poručio nešto od 10 dolara ili više, a ne da ću kod ovih za koje nikad nisam čuo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 846 Napisano Maj 21, 2024 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze da se bira opcija slanja? Recimo meni odgovara Ptt ali ne i Dexpress. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6446 Napisano Maj 21, 2024 Drug član, 1844 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Koje su opcije placanja na ovom Temu? Mora kartica ili moze paypall? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Maj 21, 2024 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan We also provide other payment methods for you. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10131 Napisano Maj 21, 2024 Ne silazi, 2336 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu samo da im platim po dostavi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3753 Napisano Maj 21, 2024 Drug član, 995 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Sve isto kao na Aliju, stim što minimum za poručivanje postoji, oko 10eura. @Blaza tu sam ja, mojne se brine... uz malu nadoknadu. Kako kaže tema prodaje, ne za zaradu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1694 Napisano Maj 21, 2024 Drug član, 606 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Meni izbacuje "might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address. ERR_INVALID_RESPONSE" 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6446 Napisano Maj 21, 2024 Drug član, 1844 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Miki ga vec pokvario 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8812 Napisano Maj 21, 2024 4_tocka_i_karoserija, 1927 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, admiki je napisao: Meni izbacuje "might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address. ERR_INVALID_RESPONSE" Ti si izBosne. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1694 Napisano Maj 22, 2024 Drug član, 606 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Sharky - Alex je napisao: Miki ga vec pokvario Bilo je tako, tebe mi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Jun 13, 2024 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan Evo stigle sijalice, naručio 15.05. Skro pa mesec dana. Montirao ih i ne zaslepljuju, videćemo još večeras. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3753 Napisano Jun 13, 2024 Drug član, 995 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Kakve sijalice, H4, H7, pozicije, štopaljke, za tablicu, led, xenon, sa vlaknom? Neka slika? Možda je nekom kolegi baš to potrebno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8812 Napisano Jun 13, 2024 4_tocka_i_karoserija, 1927 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Mugos je napisao: Evo stigle sijalice, naručio 15.05. Skro pa mesec dana. Baš skoro u temi o Aliju sam pisao kako mi u poslednje vreme sve stiže za manje od mesec dana. Juče i prekjuče su mi stigli paketići poručeni 20. maja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Jun 13, 2024 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Atorn je napisao: Kakve sijalice, H4, H7, pozicije, štopaljke, za tablicu, led, xenon, sa vlaknom? Neka slika? Možda je nekom kolegi baš to potrebno. Dieser Artikel wurde abgekündigt - Temu Germany WWW.TEMU.COM Kaufen Sie 2 Stück H4 LED-Scheinwerfer H1 H7 H8 H9 9005 HB3 9006 HB4 H11 Autolicht 60000LM 110W 6500K 3570 CSP-Chips 6500K Auto-Nebellampe High Low Beam Birnen auf Temu ein... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Jun 13, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako izgleda na seatu H4 su u pitanju. A da, ovo mesto nije za invalide, bilo pre 3 godine... Promenio Jun 13, 2024 član Mugos Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8812 Napisano Jun 14, 2024 4_tocka_i_karoserija, 1927 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Mugos je napisao: Evo kako izgleda na seatu H4 su u pitanju. A da, ovo mesto nije za invalide, bilo pre 3 godine... 'Aj ako te ne mrzi slikaj po mraku - sa 20+ metara udaljenosti i stavi telefon na visinu glave vozača. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Jun 14, 2024 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan Aj, moram samo da promenim parking mesto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Jun 14, 2024 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan sa razmakom, duga i kratka svetla 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...