idanijel 1625 Napisano Maj 14, 2024 Drug član, 810 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro ne baš u pola,gsf troši oko 5 (4.5-5.7)Sent from my RMX2202 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4843 Napisano Maj 14, 2024 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Vozili smo se zajedno ja i @Yanco on na nc750x ja na gsf650s, moja potrosnja prosek bio 5.2 njegova bila 2.6 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1625 Napisano Maj 14, 2024 Drug član, 810 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako svet kaže,a.moj bandit je tako lagane 4.5l ,a neke stamdardne 5.3Sent from my RMX2202 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22204 Napisano Maj 14, 2024 Integrisan, 9562 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Drugo je mapiranje na ovom "mom" suzukiju, trosi malo vise (oko 6L) ali i ide dosta bolje! Hondica mi po gradu trosi 3.5L (cesto dvoje na motoru), ispod 3L na otvorenom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10105 Napisano Maj 14, 2024 Ne silazi, 2332 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Nešo, ako neće Vučko, doplatiću ti ja tu hiljadarku, pa nek ide... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22204 Napisano Maj 14, 2024 Integrisan, 9562 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kotrljam se na kawi malo, zasto da nou Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4843 Napisano Maj 14, 2024 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ja vam kazem u istom stilu vožnje na otvorenom, bandit 650s i nc750, upola potrosnja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1625 Napisano Maj 14, 2024 Drug član, 810 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Reče nfs ,to važi za ne standardan gsf.a pored nc honde sa izuzetnom potrošnjomi tdm 900 lako može da se vozi sa 4l 100km na otvorenom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22204 Napisano Maj 14, 2024 Integrisan, 9562 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Gsx je agresivnije trimovan od gsf i u standardu, plus je tezi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1625 Napisano Maj 14, 2024 Drug član, 810 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Ali daleko aerodinamičniji što nije zanemarivo.Sent from my RMX2202 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22204 Napisano Maj 14, 2024 Integrisan, 9562 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovde drugari da se fokusirate na isticanje Honde koju nudim u prvi plan, da se pritisak na Vucka izvrsi i Suzana meni doveze! E tako, zahvaljujem 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8218 Napisano Maj 14, 2024 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan A ja molim boga,da se ne proda,ali mi i ova varijanta igra ulogu.Navataću je negde usput.Mislim na Suzuki....da nekom nešto drugo ne padne na pamet. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4843 Napisano Maj 14, 2024 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, idanijel said: Reče nfs ,to važi za ne standardan gsf.a pored nc honde sa izuzetnom potrošnjomi tdm 900 lako može da se vozi sa 4l 100km na otvorenom. Sve je to tačno Ja sam se najjeftinije navozao sa BMW F650GS, 1cyl, 50ks, potrosnja za turing van grada nikada iznad 3l, brzina 70-110km/h 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22204 Napisano Maj 15, 2024 Integrisan, 9562 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nema coeka a ja, cim mi vremena das, krenem sa predomisljanjem 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1906 Napisano Maj 15, 2024 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da to znamo svi koji smo trgovali sa tobom 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22204 Napisano Maj 15, 2024 Integrisan, 9562 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Il" odmah, ili nista! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22204 Napisano Maj 15, 2024 Integrisan, 9562 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Neka mi se vrati Tigar ili Suzana! Vlasnici sadasnji da se dogovore P.S. Nece se Vukasin nalljutiti znam, ako nista oglas se cita! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1303 Napisano Maj 15, 2024 Drug član, 406 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Šta rade ljudi održali oglas na vrhu, naravno da se ne ljutim Neša harizmatski vođa ima sledbenike. Na putu sam do nedelje, spustio se da obiđem svetinje na Kosovu i Metohiji, pa nemam stalno domet i internet. Ponuda je primamljiva, javljam Nenadu čim pre. Suzana kao što je pokupljena, sipano nekoliko rezervoara, oprana, lanco podmazato i očišćeno. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 664 Napisano Maj 15, 2024 Zainteresovan, 449 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan On 5/14/2024 at 5:47 PM, Markone88 said: Vozili smo se zajedno ja i @Yanco on na nc750x ja na gsf650s, moja potrosnja prosek bio 5.2 njegova bila 2.6 Izvinjavam se u napred sto kolegi offujem oglas ali moram ovo da prokomentarisem Ko nije vozio Varadera sa rastimovanim karburatorima,taj ne zna sta su bol i patnja 2 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22204 Napisano Maj 15, 2024 Integrisan, 9562 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jooj poznato mi je, vozio sam cbr1000f 11 godina! "Pojela" se lezista igli sibera, igle se okrunile, komotno 12L potrosnja! Na suzani sa oglasa mogu da uradim dve mape (ECO i Sport npr.) da se na taster menja ali ta igranka izadje oko 300 eura. Da se vrati ona siromasna, fabricka mapa 200e. (Branko da odradi, ovo je mapiranje sada na suzani obogaceno gorivom, fuell cut ugasen, PAIR ugasen i iz tog razloga radi doosta lepo pa i trosi nesto vise) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11750 Napisano Maj 15, 2024 Drug član, 1294 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, N.F.S. je napisao: Jooj poznato mi je, vozio sam cbr1000f 11 godina! "Pojela" se lezista igli sibera, igle se okrunile, komotno 12L potrosnja! Na suzani sa oglasa mogu da uradim dve mape (ECO i Sport npr.) da se na taster menja ali ta igranka izadje oko 300 eura. Da se vrati ona siromasna, fabricka mapa 200e. (Branko da odradi, ovo je mapiranje sada na suzani obogaceno gorivom, full cut ugasen, PAIR ugasen i iz tog razloga radi doosta lepo pa i trosi nesto vise) danas smo te spominjali Nikola i ja,razumeo sam ga da je ovaj Suzuki bio njegov ,pa si ti od njega uzeo, a pošto ne prati bas forum, reče mu ja da ti opet hoćeš ovu Suzanu,malo je reći da je crkao od smeha Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22204 Napisano Maj 15, 2024 Integrisan, 9562 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravi Nikoluuu piki druze!!!P.s. Takodje nije mogao da veruje kako sam iz Kg dosao da je kupim! Taxijem... 14500dinara je izasla voznja tamo/amo (taxi vratio kofere, auspuh za Kg)Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11750 Napisano Maj 15, 2024 Drug član, 1294 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, N.F.S. je napisao: Pozdravi Nikoluuu piki druze!!! P.s. Takodje nije mogao da veruje kako sam iz Kg dosao da je kupim! Taxijem... 14500dinara je izasla voznja tamo/amo (taxi vratio kofere, auspuh za Kg) Sent from my M2003J15SC using Tapatalk ajao ,znao sam,cirkus, 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22204 Napisano Maj 16, 2024 Integrisan, 9562 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... ima i pre toga prica! Salje mi Mikac iz Jagodine (covek koji je kupio prvu Suzanu od mene) link do Nikolinog oglasa, kaze "Vidi ovo covece, novo!". Ja sam bio na jezeru sa klincem tada, pozovem coveka, razgovaramo... Kaze on (Nikola) meni, "E clan sam nekog moto foruma, ima tamo lik temu, poslacu ti pa ima opisano kako se sta radi, NFS mu je nick, sve imas lepo objasnjeno" Sa likom pricas druze! -Tisina sa druge strane Dogovorimo kupovinu u 3 reci, ja organizujem drugara da me u 6h sutra ujutru vozi za Bg. Stize mi poruka u 5:30h da nece moci, zvali ga na posao (rekao sam da dolazim, mora tako biti)! Zovem taxi, misle da ih zezam u rane sate.... ...resto je poznato, parada onih devijantnih, guram motor tamo/amo po Beogradu 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22204 Napisano Maj 16, 2024 Integrisan, 9562 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Toliko sam strpljenja smogao, dve noci ne spavam, izdvajam po ebay i louis-u sta bi za Suzi narucio, ugradio... Od ovog trena moja ponuda ne vazi, Vukasinu sretnu prodaju zelim a buducem vlasniku ugodnu voznju na ovom lepom motoru! Ako nista bar je tema citana, ja funkcionisem "na odmah" jbg Neka vas gume drze, over end aut! 3 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...