Jump to content

Moto Zajednica

Skrivanje tablice ispod repa: kamikaza u najavi?

Recommended Posts

• MK SO Zandarmerije, 608 postova
  • Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC

tema otisla sa tablice pod repom na koliko ko vozi kmh,gde je koje ogranicenje itd.

iako za  greske imam  mnogo tolerancije,jer svako pogresi- za debilizme nemam... alo sakrio si tablicu.   ili si krenuo da vozis kako ne treba,ili da radis nesto sto ne treba.   i treba da imam razumevanja?  kao,tvoj zivot zivis kako hoces.tvoj je motor.  nemam ga ni malo. 

sta bi ti sad,da vozis 150 gde je 80 i da ne platis,a ja da platim  ako sam isao 90 a. e evo ti kara !

jer ti ces brzo u crnu hroniku,a ja necu.nemam razumevanje,osecanja,nista prema takvima, za mene si predmet,kamen,parce drveta, muva...   kolega,brat,drug ?  ni u ludilu...zao me vazduha sto ga nekome trosis.  radis sve sto je potrebno da najebes,i prirordna selekcija obicno odradi svoje.

zao me rodbine tvoje,tebe ni najmanje...  malo ti 130 na a.p. jel ? izvini sumahere nisam te prepoznao.     svi trazimo odgovornost,kritikujemo,te nam ne valja ovo te ono, a ne uradimo svoj deo posla....alo ti nisi sposoban da  vozis motor po propisima a ocekujes od nekog nesto. da prevoz ne kasni,da institucije rade brzo i posteno, da gde god odes zavrsis posao brzo lako i bez komplikacija,a kad ti treba da ispostujes neko pravilo i budes odgovoran normalan i razuman,e ja necu.

e evo ti kara po drugi put !   skupe ti kazne,a zivot ti jeftin,pa tablicu pod dupe,ulicni ratnice,vitezu.

samo nemoj da ocekujes da te zalim kad se proslavis u novinama.  necu.skini i kacigu i sve .vozi go,vrucina leti.

• Sviđa mi se 4

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1044 postova
  • Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka

Au druže kolko si ti besan. 

Opusti se malo, nije to dobro za organizam. 

Mislim, ne krijem tablicu, ne vozim baš ni preko ograničenja, samo primećujem da si mnogo napet. Opusti se 😀

• Sviđa mi se 3

• Drug član, 1919 postova
  • Motocikl: CFmoto 800MT
On 9. 5. 2024. at 19:13, cezarpa je napisao:

Na toj deonici nema gde da stanu.

Imaju gde ali sam cuo pricu da su im rekli da tu ne staju. Isto sam cuo pricu da je jednom stala jedna patrola, pre iskljucenja za borcu od pupina i da je posle toga njihov nacelnik dobio premestaj.

Ume ponekad tuda da prodje presretac, treba se i njih paziti, oni ne je*u zivu silu

• -, 1766 postova
  • Motocikl: /

Kolko mi se cini, ka Pancevu ima znak 50 onde pred onaj cik-cak posle mosta.

Al isto mi se tako cini da ima i znak vec na izlasku iz Zemuna za prestanak naseljenog mesta.

Moze neko ko se vozika tuda da snimi deonicu ako ima kameru i izbaci klip

• Svrati ponekad, 270 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM900

Pripadnici Uprave saobraćajne policije presretačem su u Irigu zaustavili tridesetsedmogodišnjeg vozača motocikla „suzuki" koji se kretao brzinom od čak 213,9 kilometara na čas na deonici puta Irig – Jazak, gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas, što predstavlja nasilničku vožnju.
Daljom kontrolom utvrđeno je da je registarska tablica na motociklu savijena i da nije vidljiva, kao i da na motociklu nije postavljena registraciona nalepnica.

https://www.instagram.com/reel/C74d0byqCnD/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

• 4_tocka_i_karoserija, 1974 postova
  • Motocikl: -

Bio sam za "produženi vikend" u Hrvatskoj, Zadar i okolina.

Ne znam koliko je uobičajeno, i da li je skup u Trebinju uticao na to, ali na magistrali je bilo baš, baš puno motora.

Nisu svi manijaci/kamikaze sa skrivenom tablicom, ali niko sa skrivenom tablicom ne vozi normalno :)

Drugim rečima - svi sa skrivenim tablicama su proletali pored mene, ali je dosta njih i sa jasno vidljivim tablicama bilo malo suicidalno. Bukvalno se nije desilo da me neko sa skrivenom tablicom prestigao na normalnom mestu, sa normalnom razlikom u brzini.

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 539 postova
  • Motocikl: Honda Magna vf 750C
Pre sat vremena, zaludan je napisao:

Bio sam za "produženi vikend" u Hrvatskoj, Zadar i okolina.

Ne znam koliko je uobičajeno, i da li je skup u Trebinju uticao na to, ali na magistrali je bilo baš, baš puno motora.

Nisu svi manijaci/kamikaze sa skrivenom tablicom, ali niko sa skrivenom tablicom ne vozi normalno :)

Drugim rečima - svi sa skrivenim tablicama su proletali pored mene, ali je dosta njih i sa jasno vidljivim tablicama bilo malo suicidalno. Bukvalno se nije desilo da me neko sa skrivenom tablicom prestigao na normalnom mestu, sa normalnom razlikom u brzini.

Vi ,, Kavezari'' slabo pratite Moto GP. Inače bi prepoznao te što su te izobilazili.  Banjaja, Markez ,Martin i ekipa išli na free vožnju po Jadranu, pošto je sad pauza u šampionatu. 😁

Promenio član Best
  • Sviđa mi se 1
  • Haha 4

• Ne silazi, 1335 postova
  • Motocikl: Y
pre 3 minuta, Best je napisao:

Inače bi prepoznao te što su te izobilazili.

Kako da prepozna kad mu se zavrtelo od silne kafe na bodove, popio 10 da bi dobio 11.gratis.

Klasican petrolsendvicar.

• Haha 2

• Drug član, 539 postova
pre 2 minuta, travelman je napisao:

Kako da prepozna kad mu se zavrtelo od silne kafe na bodove, popio 10 da bi dobio 11.gratis.

Klasican petrolsendvicar.

Jel ste vas dvojica stalno u kontri?

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 539 postova
pre 14 minuta, travelman je napisao:

Ne nego smo u šemi pa se maskiramo :ph34r:

Suprotnosti se privlače. 💚

• 4_tocka_i_karoserija, 1974 postova
  • Motocikl: -
pre 29 minuta, Best je napisao:

Jel ste vas dvojica stalno u kontri?

Upravo sada, Best je napisao:

Suprotnosti se privlače. 💚

Ne nego on mene proganja, ja ga kuliram, pa ga to još više loži.

Čak i izvrće šta sam ja napisao da bi imao o čemu... :D 

• Sviđa mi se 1
  • Haha 2

• Svrati ponekad, 88 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom 650

Данас на наплатној рампи Младеновац пропустих 6, 7 колега, сви на нејкедима, сви имају траку преко таблице. Поздрављам их и надам се да су здраво и весело стигли на одредиште.

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1919 postova
  • Motocikl: CFmoto 800MT

Juce na cukarici, cetiri GS-a, sve u fulu sa koferima, dvoje imaju izolir preko brojeva na tablici, vidi se da su iz Bg-a, treci nema tablicu, cetvrti jedini regularnu tablicu.

Da li se tablice kriju zbog brze voznje ili zbog ne registrovanih motora nemam pojma ali se ponekad osecam kao budala sto postujem pravila (ok prekoracim ponekad malo brzinu ali u granicama normale i torelancije)

• Drug član, 1301 postova
  • Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2

Poslednjih godina mislim da nisam video ni jednog GS-a bez sajle preko tablice. Čak i kolege sa foruma kače slike gde se isto vidi, bez pardona…

Ima i drugih, ali ovi ko po pravilu.

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1301 postova
  • Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2
pre 15 minuta, Sharky - Alex je napisao:

Da li se tablice kriju zbog brze voznje ili zbog ne registrovanih motora…

Ovo prvo ima više smisla. Kontam, da se ima para da se plati eventualna kazna, imalo bi se keša i za motor. Ovako lepo lizing, sajla i ćao. :D

• Haha 2

• Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3700 postova
  • Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka)
44 minutes ago, vasa.93 said:

Poslednjih godina mislim da nisam video ni jednog GS-a bez sajle preko tablice. Čak i kolege sa foruma kače slike gde se isto vidi, bez pardona…

Ima i drugih, ali ovi ko po pravilu.

Ja sam skoro svakodnevno po Nišu (na dva točka), poznajem mnogo motorista (među njima i one koji voze GS) i zaista ne viđam tako često motore sa prekrivenom tablicama, a ne sećam se da sam video nekog GS-a tako "opremljenog".

Vozači GS-a (bar kod nas) su uglavnom ljudi u ozbiljnijim godinama, pa mi nešto nije baš verovatno da oni najviše divljaju.

• Drug član, 1043 postova
  • Motocikl: Lep

Napraviste da su svi kamikaze. Koliko ima ljudi i siguran sam da 90% ljudi sa ovog foruma to radi svesno ili ne, koji prekorace brzinu za 10-20kmh i jedna kazna, druga, bodovi i onda sakriju ili prelepe tablicu. Nije uvek da svako krije jer vozi 100+kmh od dozvoljenog i ulece u makazice i slicno. Ja sam na proslom motoru stavio preklopnu samo i iskljucivo zbog autoputa jer nisam znao da li kamere snimaju i od nazad, a na taj autoput izadjem kada zelim da dam gas, jer to ne radim po gradu. Nije svako samoubica.

• Sviđa mi se 3

• Zainteresovan, 375 postova
  • Motocikl: R1150GS
Pre 5 sati, Abi je napisao:

Nije uvek da svako krije jer vozi 100+kmh od dozvoljenog i ulece u makazice i slicno. Ja sam na proslom motoru stavio preklopnu samo i iskljucivo zbog autoputa jer nisam znao da li kamere snimaju i od nazad, a na taj autoput izadjem kada zelim da dam gas, jer to ne radim po gradu. Nije svako samoubica.

A pa jeste, jer si ti u punom gasu na autoputu sasvim ok lik. 

Motor može, ti umeš, tablice ti ne vide...zašto da ne.

Promenio član ironhorse
  • Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• moto merkat °°, 4951 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 3VD

Pa sad, ako neko krsi zakon i pre nego je prekrsio zakon onda je to umisljaj, ako neko postavlja svoja pravila i pokusava da se stavi iznad sistema onda je to glupost i bahatost. 

Ne znam samo kako okarakterisati pojavu da kada zakonski imas pravo da iskazes misljenje i dobijes sansu da nesto promenis onda su: svi isti, ja ne izlazim ...

• Sviđa mi se 4
  • Hvala 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 1043 postova
  • Motocikl: Lep
58 minutes ago, ironhorse said:

A pa jeste, jer si ti u punom gasu na autoputu sasvim ok lik. 

Motor može, ti umeš, tablice ti ne vide...zašto da ne.

Ako se poredim sa nekime u punom gasu po gradu ili oko grada, pi*ka sam.

Ne znam, ja sam mislio da ja vozim kao "streber", ispade da sam ja manijak ovde. Sada se osecam kao big bad mada faka. Ajde strumfovi, paljba, ne znate vi sta je prekoraciti brzinu 20kmh! :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja