Jovan Ristic 5337 Napisano Mart 21 Ne silazi, 4782 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha Barel tokom trajanja sajma daje do 10% popusta na određene Yamaha motocikle i skutere. Pošto Barel Motoshop nije izložio opremu, tokom trajanja sajma biće dani otvorenih vrata u Barel Motoshop prodavnicama opreme gde će važiti popusti: Yamaha Barel daje do 10% popusta tokom sajma! - BJBikers.com BJBIKERS.COM Yamaha Barel će biti prisutna na ovogodišnjem Motopaasion sajmu i davaće do 10% popusta tokom trajanja sajma. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1394 Napisano Mart 21 Zainteresovan, 669 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam morao da uložim nadljudske napore da ne kupim jaknu prekjuče i otišao sam danas i kupio je sa 10% popusta. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 811 Napisano Mart 22 Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sta mu znace ovi "dodatni troskovi" u cenovniku? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4786 Napisano Mart 22 Drug član, 1865 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To znači da će motor dodatno da te košta tih 300-400€ Treba sklopiti motor koji je došao na paleti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5275 Napisano Mart 22 Drug član, 1879 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Uvek me je to mnogo nerviralo. Kakva glupost. Da li i ostali distributeri imaju nešto slično ? Mislim koja nebuloza, kao cena je 10990 , ali imaš i dodatne troškove da sklopimo motor 300 evra ?! Pa majku mu stavi cenu 10400 kao normalan čovek i to je to. Ili mi daj motor u kutiji sam ću da ga sklopim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 811 Napisano Mart 22 Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je to glupo. Pa stavite cenu za gotov motor koji mogu da preuzmem i teram na tehnicki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 799 Napisano Mart 22 (promenjeno) Zainteresovan, 553 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu to troškovi sklapanja, to su troškovi obrade papirologije, što je još crnje. edit: ,,Dodatni troškovi uključuju troškove nultogservisa, logistike, pripreme vozila i dokumentacije vozila." Promenio Mart 22 član Hacky Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 811 Napisano Mart 22 Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Hacky je napisao: Nisu to troškovi sklapanja, to su troškovi obrade papirologije, što je još crnje. Hahahaa, pa to je jos gore Razumem ja da oni imaju razne troskove ali zasto ih ne uracunanu u cenu odmah da ljudi znaju koliko ce da ih kosta. Mogu da stave i cenu od 7000e pa dodatno transport, pa njihova marza, pa razne druge stvari koje nas ne treba da interezuju 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4492 Napisano Mart 22 Drug član, 971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, Urban Rider said: Ja sam morao da uložim nadljudske napore da ne kupim jaknu prekjuče i otišao sam danas i kupio je sa 10% popusta. Tako ja sa jednom kacigom već dve nedelje. A čak još ne znam dal ima popusta, mada nije Barel u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobaNP 68 Napisano Mart 22 U prolazu, 39 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Aprilia SXR 50 '23 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Urban Rider je napisao: Ja sam morao da uložim nadljudske napore da ne kupim jaknu prekjuče i otišao sam danas i kupio je sa 10% popusta. Исто, само се суздржавам неких месец дана сутра ћу 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1394 Napisano Mart 22 Zainteresovan, 669 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @BobaNP Pozovi ih danas i proveri da li to što hoćeš da kupiš mogu da ti ostave na rezervacij do sutra. Ako je u pitanju jakna, obavezno to uradi, jer obično imaju samo po 1 kom od svake veličine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobaNP 68 Napisano Mart 22 U prolazu, 39 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Aprilia SXR 50 '23 Prijavi odgovor kao problematičan @Urban Rider Uzimam u DDMoto, i oni imaju 10% na ceo asortiman, svakako hvala na savetu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16882 Napisano Mart 22 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, živke je napisao: Uvek me je to mnogo nerviralo. Kakva glupost. Da li i ostali distributeri imaju nešto slično ? Mislim koja nebuloza, kao cena je 10990 , ali imaš i dodatne troškove da sklopimo motor 300 evra ?! Pa majku mu stavi cenu 10400 kao normalan čovek i to je to. Ili mi daj motor u kutiji sam ću da ga sklopim. Imao si dvojku iz matiša, priznaj 2 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5275 Napisano Mart 22 Drug član, 1879 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jedva! Ma hoću da kažem, bolje je da stave i 110 evra više, nego da hvataju na ove pilićarske fore 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6130 Napisano Mart 22 Drug član, 1765 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan A i realno mogli su da se otvore za veci popust na opremu dok traje sajam. Bitno je da su na sajtu izbacili: JEDINI ovlasceni diler i servis yamahe u srbiji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12509 Napisano Mart 22 Ne silazi, 7310 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi ako me 10% ne ubedi da kupim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Mart 22 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Pa ni oni sto nisu ovlasceni nisu nista bolji. I kod njih je brutalnih 10% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4786 Napisano Mart 22 Drug član, 1865 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tolika im je marža otprilike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 458 Napisano Mart 23 Zainteresovan, 632 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Bio u Novom Sadu sa zenom. I nemaju neki izbor. Dva modela zenskih jakni, a od kaciga XL velicine tri modela. Juce bio u Motobike prodavnici u kacu, kao dva Barela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobaNP 68 Napisano Mart 23 U prolazu, 39 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Aprilia SXR 50 '23 Prijavi odgovor kao problematičan Npr. Moto-bike nema sajamski popust...čisto za info. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 446 Napisano Mart 24 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Meni Barel u Novom Sadu smesan sa ponudom. Plattner nor ima mnogo bolju ponudu u svom poslovnom prostoru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Mart 24 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meni odgovara jer imaju dobru Nolan ponudu. Zapravo, zato sto imaju ponudu ok kaciga koje nisu kineski poluproizvodi po visokim cenama, kao drugi domaci prodavci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...