Jump to content

Moto Zajednica

Voge 900DSX

Recommended Posts

• Drug član, 1137 postova
  • Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW

Eto, neko nek prijavi inspekciji

Sent from my 23078PND5G using Tapatalk

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 4689 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Pa može, al ako su ovi platili "članarinu" izvesnoj mafijaškoj organizaciji, đaba. Pa nećemo se valjda držati zakona ko pijan plota?

• Drug član, 1137 postova
  • Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW

Pa onda, koji se oseća prevarenim, nek bije u tarabu ili šerpe, lonce i poklopce

Sent from my 23078PND5G using Tapatalk

• Drug član, 1501 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

Slicno je bilo i za CF 800MT, bi 11.500 cini mi se kad se pojavio, navr' godinu dana cena 9000. Mozda sam omasio malo za koju stotinu al tako nesto bi.

• Ne silazi, 4689 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Cena naravno sme da se menja, niko to ne zabranjuje. Nova tura, novi uslovi, nova kalkulacija... sve je to OK.

Ne smeju potrošači da se dovode u zabludu - da se nešto reklamira kao akcija (tačno je definisano zakonom kako se to izvodi, koliko sme maksimalno da traje, da važi samo za robu na zalihama itd), a redovna je cena, da se pravi akcija na akciju i vara narod...

I kao što je već primećeno, stari brendovi i prodavci uglavnom ne prave takve gafove. Znaju da se poverenje ne gradi na naopak način, a em uzgred nije ni po zakonu. 

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1297 postova

Verujem da je ovo rezultat ovoga da su uvoznici stavili velike marže jer je takva atmosfera bila. Zaista su se prodavali kao ludi motori. 

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Ne silazi, 5151 postova
  • Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4
Pre 4 sati, mick je napisao:

Ja videh baner na forumu...sad ne znam ko tu koga :D 

image.thumb.png.69d43bdecde2a957387933437b81e951.png

Nisu još zamenili banere, dugo im stoji ovaj baner.

EDIT: Upravo mi javiše da su vraćene stare cene, pošto sam ih pitao za to neslaganje.

Promenio član Jovan Ristic

• Ne silazi, 5151 postova
  • Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4
Pre 4 sati, mick je napisao:

Pa zamisli koliki su promašaj napravili kad im je ostalo 40 komada? Zamisli kakav im je marketing...do duše ti i ja znamooo kakav je :lol3: onu bruku sa onim nesrećnim kao youtuberom iz Pazara mislim da sebi ne mogu da oproste :moto2: 

Možda misle za poslednje dve godine. Podatak koji sam izneo je od januara ove godine, mada i taj podatak nije 100% tačan, možda koji komad gore dole, ali za ovu godinu to je okvirni broj.

• Drug član, 2904 postova
  • Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X
Pre 5 sati, Jovan Ristic je napisao:

Možda misle za poslednje dve godine. Podatak koji sam izneo je od januara ove godine, mada i taj podatak nije 100% tačan, možda koji komad gore dole, ali za ovu godinu to je okvirni broj.

Ne znam....samo vidim baš loš posao i povlačenje loših marketiških poteza. 

Promenio član mick

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja