Bencivenga 154 Napisano Petak u 15:59 U prolazu, 45 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Vespa Primavera 125, Triumph 400 x Prijavi odgovor kao problematičan Normalna pojava, medjutim kod nas u Cg još uvijek iste cijene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 447 Napisano Petak u 16:30 Zainteresovan, 172 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Luka9905 je napisao: Eto prilike da posle ovakvog skandala neki pametniji distributer uvede Price protection na svoje proizvode i time kupi buduće kupce. Gde si to video da postoji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3870 Napisano Petak u 16:34 Drug član, 1839 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT,C650GTBeverly300hp,Honda x-adv750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Kkovic je napisao: Gde si to video da postoji? Luka je upravo smislio hedžovanje cene motora 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2221 Napisano Petak u 17:21 Drug član, 432 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 47 minutes ago, Kkovic said: Gde si to video da postoji? Toyota Određeni dileri garantuju da neće doći do pada cene u nekom periodu. U suprotnom, vraćaju razliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3927 Napisano Petak u 17:35 Drug član, 1946 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Toyota Određeni dileri garantuju da neće doći do pada cene u nekom periodu. U suprotnom, vraćaju razliku.Gde to? Toyota centar sputila cenu za yaris hibrida značajno sad krajem godine, znam, pratim profesionalno. Rasprodaja vozila sa lagera krajem godine je najnormalnija pojava.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 1087 Napisano Petak u 18:05 Zainteresovan, 514 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Voge DSX900 Prijavi odgovor kao problematičan Moje misljenje je da je ovo sa ovolikim popustom bas los potez dilera i mislim da je sam sebi skocio u stomak....kao sto je @micknapisao ,mogao je diler da da besplatan servis,popust dodatni na kofere i sl. Ovako deluje dosta ne profesionalno.Videh da i neki drugi dileri daju velike popuste .... mislim da ce sledeca sezona biti bas losa ,za sve dilere, sto se tice prodaje novih motora tako da se mogu ovakve akcije ocekivati i na prolece ili leto ,i kod drugih dilera .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2221 Napisano Petak u 18:25 Drug član, 432 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 33 minutes ago, Gordak985 said: Gde to? U promotivnim periodima se koristi kao garancija da je to najbolja cena u narednih 30-90 dana. Isto tako, ukoliko se radi porudžbina, Price protection može biti i kao garancija da neće biti skuplji (problem poručivanja automobila krajem godine, a cena se poveća naredne godine i predlažu da plate skuplje ili otkažu ugovor i dobiju nazad depozit). Često je kod nabavke flotnih vozila, jer kompanije traže garanciju da su dobile najbolju cenu. Kod nas ne znam da postoji, možda kod flotnih nabavki. Čitao sam o tome u SAD, Kanadi, i koliko se sećam Švedska. Znam da je normalna pojava čišćenje lagera i pad cene, ali mi ovde pričamo o padu cene od skoro 20%. Ja ne pamtim takav pad cene a da to nije uslovljeno modelom starijim od 2 godine, ili izlaskom novog modela. Možda grešim, ispravite me. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata77 32 Napisano Petak u 18:38 (promenjeno) U prolazu, 19 postova Lokacija: Zemun Motocikl: VOGE 900 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ce od sada ljudi da čekaju svake godine taj crni petak da bi kupili motore sa odličnim popustima a ovi prodavci će da čupaju kosu sa glave jer u toku godine neće prodati ništa hahaha Promenio Petak u 18:39 član bata77 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2221 Napisano Petak u 18:39 (promenjeno) Drug član, 432 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo na primeru Suzuki GSX 8-S M4, kada je predstavljen, 2023. godine, koštao je 9.250e. Danas, isto godište, stari lager, po akcijskoj ceni se prodaje za 8.290e. Pričamo o modelu koji je od NG star 3. godine, a drži bolje cenu nego Voge koji je ove godine proizveden. Ako ostane stari lager, za koliko će se prodavati sledeće godine, za 6200? Stari kupci sa pravom ljuti Očigledno naši dileri na kinezima veće prostore za zaradu imaju... Promenio Petak u 18:40 član Luka9905 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4568 Napisano Petak u 19:16 Drug član, 2904 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, Luka9905 je napisao: Pričamo o modelu koji je od NG star 3. godine, a drži bolje cenu nego Voge koji je ove godine proizveden. Ako ostane stari lager, za koliko će se prodavati sledeće godine, za 6200? Pa najbolja priča je sa Hondom NC...moj kolega ga kupio novog za 6200 vozio par godina i Delta mu otkupila motor za 6100 kad je prešao na Afriku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1512 Napisano Petak u 19:40 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio da vozim...Ne da prodajemSent from my 23078PND5G using Tapatalk 4 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4568 Napisano Petak u 19:49 Drug član, 2904 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, TAZZ je napisao: Ja kupio da vozim... Ne da prodajem Sent from my 23078PND5G using Tapatalk Ja koliko čujem...otvaraš konkurentni salon Nautici... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 526 Napisano Petak u 19:54 Zainteresovan, 474 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Meni ništa nije jasno šta je ovde problem, kupac kupuje po viđenoj ceni, nije da ga iko tera. Prodavac tu cenu određuje, čuj loša poslovna praksa snižavanja cena, sad ćemo i za to da se bunimo? Ja ću da se radujem jer će neko neplanski da uzme bolji model od planiranog, a onaj ko razmišlja o postprodaji, eto Honde pa izvol'te, izvozate, izakate pa možda i zaradite 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1512 Napisano Petak u 20:16 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ja koliko čujem...otvaraš konkurentni salon Nautici...Na po 9200 sve dajem...@nuk nije ni meni iskreno...Sent from my 23078PND5G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4568 Napisano Petak u 20:28 (promenjeno) Drug član, 2904 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Kako su jadni ovi naši...zarađuju na poštenom narodu i na Crni petak! 330e veća cena kod naših dunđera! Paaaa miisliiimmm..... Promenio Petak u 21:11 član mick Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6111 Napisano Petak u 22:17 Ne silazi, 5151 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, TAZZ je napisao: Ali prošle godine oko 7-8 motora 900DSX a ove ja znam lično 5 osoba koje su kupile ove godine... A znam isto tako da su omlatili oko 40- Oko 25 komada ove godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2221 Napisano juče u 04:49 Drug član, 432 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Otprilike mu ovo dođe kao: 9.990e, a to preskupo, kaže tata da vam... 8.290e, a to prejeftino, kaže tata da vam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6354 Napisano pre 19 sati (promenjeno) Ne silazi, 4689 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, mick je napisao: 330e veća cena kod naših dunđera! Pa ne baš: Voge SR4 MAX AKCIJA WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Voge SR4 MAX AKCIJA, 2025. godište, Scooter, Beograd. Cena 5.490 € - Motori - Polovni Automobili al kako god, meni sve to odbija, ne povećava poverenje i u Voge kao brend i u lokalne distributere, već naprotiv. Nećemo se složiti naravno, al ja cenim da ovo zezanje sa cenama, kao što može možda nekoga da privuče, nekog će zato odbiti. Dugoročno, ne verujem da je to dobra politika. Promenio pre 19 sati član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1512 Napisano pre 19 sati Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Oko 25 komada ove godine.Onda to objašnjava sve...U Maju su mi rekli 40-50 komada je prodano...Dakle od poručenih 70 komada, ostalo 40...I ja bih lomio cenu da se reši lagera.Sent from my 23078PND5G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4568 Napisano pre 19 sati Drug član, 2904 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, boza_kg je napisao: Pa ne baš: Voge SR4 MAX AKCIJA WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Voge SR4 MAX AKCIJA, 2025. godište, Scooter, Beograd. Cena 5.490 € - Motori - Polovni Automobili al kako god, meni sve to odbija, ne povećava poverenje i u Voge kao brend i u lokalne distributere, već naprotiv. Nećemo se složiti naravno, al ja cenim da ovo zezanje sa cenama, kao što može možda nekoga da privuče, nekog će zato odbiti. Dugoročno, ne verujem da je to dobra politika. Ja videh baner na forumu...sad ne znam ko tu koga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1512 Napisano pre 19 sati Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Paaa...Kako se ko upeca...Pritom, to je klasičan ADS Google Sent from my 23078PND5G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6354 Napisano pre 19 sati Ne silazi, 4689 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan To je bila redovna cena na akciji, a ova nova je za crni petak akciju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4568 Napisano pre 19 sati Drug član, 2904 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, TAZZ je napisao: Onda to objašnjava sve... U Maju su mi rekli 40-50 komada je prodano... Dakle od poručenih 70 komada, ostalo 40... I ja bih lomio cenu da se reši lagera. Sent from my 23078PND5G using Tapatalk Pa zamisli koliki su promašaj napravili kad im je ostalo 40 komada? Zamisli kakav im je marketing...do duše ti i ja znamooo kakav je onu bruku sa onim nesrećnim kao youtuberom iz Pazara mislim da sebi ne mogu da oproste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6354 Napisano pre 19 sati Ne silazi, 4689 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa u celom regionu su akcije za Voge (i akcije na akcije). Neka viša instanca se tu preračunala, a kinezi konkurišu jedni drugima izgleda. Pa ko prevagne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6354 Napisano pre 18 sati Ne silazi, 4689 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan I da, po našem zakonu o zaštiti potrošača, nije dozvoljeno izmišljati akciju na akciju. To se smatra obmanom potrošača, da ne kažem prevara. Al na žalost, i dalje je često u praksi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...