Džim Džarmuš 3137 Napisano Mart 11 Drug član, 1438 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Lep ko lutka.Ozbiljna sprava.Trebali bi da se ovore malo više za kofere i nosače 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1475 Napisano Mart 11 Drug član, 1117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan KoferiLS2 2x38L Bočni = 60.000LS2 1x 65L centralni = 28.000LS2 Nosači = 12.000100.000Dosta veće i bolje po meni...Za kusur i 2 x tank lock torbaSent from VOGE DS900X using ChinaTech 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3137 Napisano Mart 11 Drug član, 1438 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Centralni 65 litara ls2 moze da se kupi za 24500 k rsd .Ja kupio u Beogradu dd moto.Za ostale ne znam nisu mi trebali. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1475 Napisano Mart 26 Drug član, 1117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da nije možda ovde neko iz Resnika ili tog pravca...2 ili 3x sam se vozio u poslednjih oko mesec dana ili tako nešto i ona puta sam na tom potezu pored obilaznice, na starom drumu naleteo na identičan mom motoru...DSX900 srebrno plavi...Sent from VOGE DS900X using ChinaTech Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata77 23 Napisano April 12 U prolazu, 11 postova Lokacija: Zemun Motocikl: VOGE 900 DSX Prijavi odgovor kao problematičan On 26. 3. 2025. at 19:40, TAZZ je napisao: Ne znam da nije možda ovde neko iz Resnika ili tog pravca... 2 ili 3x sam se vozio u poslednjih oko mesec dana ili tako nešto i ona puta sam na tom potezu pored obilaznice, na starom drumu naleteo na identičan mom motoru... DSX900 srebrno plavi... Sent from VOGE DS900X using ChinaTech Ja mogu samo da kazem da sam pred sajam pazario srebrno plavi, cekam da se odradi homologacija i nadam se da ce biti u salonu u toku sledece nedelje i da cu ga preuzeti u istom danu hahahha, cim ga preuzmem dogovaramo neku voznju 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1446 Napisano April 17 prisutan, 1180 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Sad na trening kod Vite, na malo kondicioniranja!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata77 23 Napisano Četvrtak u 21:54 U prolazu, 11 postova Lokacija: Zemun Motocikl: VOGE 900 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Danas su u Ostruznici na parkingu kompanije ATV NAUTICA preuzeta tri VOGE 900 DSX.... veliko HVALA svima koji su bili sa nama a TAZZ i drugari su zasluzni za odlicne slike i savete oko istih 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 6070 Napisano Petak u 05:43 Drug član, 1486 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, bata77 said: Danas su u Ostruznici na parkingu kompanije ATV NAUTICA preuzeta tri VOGE 900 DSX.... veliko HVALA svima koji su bili sa nama a TAZZ i drugari su zasluzni za odlicne slike i savete oko istih Са срећом момци и овде. Да вас увек насмејане врате кући.🏍 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 1034 Napisano Petak u 22:20 Zainteresovan, 504 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Voge DSX900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da okacim neku sliku. Na preuzimanju smo upoznali @bata77 - sjajan momak. Steta sto nismo otisli svi zajedno na piće ali@micki ja smo zurili po tablice ...Svakako se nadam da se vidimo negde na voznji...nek nas dobro sluze motori. P.S. @bata77i ja smo uzeli istu kolor semu -sivo/plavu oni su najbrzi ..a @mickuzeo crni-taj manje trosi... 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3137 Napisano Subota u 15:51 Drug član, 1438 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke momci. Da vidimo ko će prvi da skine rezonator i ugradi link pipe.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 135 Napisano Subota u 16:29 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Nekome sam danas čestitao prilikom mimoilaženja na Novosadskom putu pod pretpostavkom da je jedan sa ove slike Čestitke i ovako, sa srećom svima!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata77 23 Napisano Subota u 18:09 U prolazu, 11 postova Lokacija: Zemun Motocikl: VOGE 900 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Eol je napisao: Evo i ja da okacim neku sliku. Na preuzimanju smo upoznali @bata77 - sjajan momak. Steta sto nismo otisli svi zajedno na piće ali@micki ja smo zurili po tablice ...Svakako se nadam da se vidimo negde na voznji...nek nas dobro sluze motori. P.S. @bata77i ja smo uzeli istu kolor semu -sivo/plavu oni su najbrzi ..a @mickuzeo crni-taj manje trosi... Momci ja jedva čekam neku zajedničku vožnju... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1475 Napisano Ponedeljak u 17:08 Drug član, 1117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Samo polako i doći će i vožnje...Društvo razgaženo ovo prošlogodišnje ide na avanturu od 9 dana sada i 3200-3400km...Sale BP i GoranSent from VOGE DS900X using ChinaTech 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1475 Napisano Ponedeljak u 17:11 Drug član, 1117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan 3x Voge DS900X1x SVT 650X1x Honda NT 11001x I još jedan drugar, mislim da je Suzuki Strom 650Sent from VOGE DS900X using ChinaTech Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata77 23 Napisano Ponedeljak u 17:35 U prolazu, 11 postova Lokacija: Zemun Motocikl: VOGE 900 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci, neka je sa srecom putovanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale BP 33 Napisano Ponedeljak u 17:42 U prolazu, 10 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Voge 900 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Hvala bata77 i ja tebi čestitam na novom motoru. Želim ti puno dobrih km i da te služi motor kao što nas služe naši motori. Posle ove naše avanture ćemo da organizujumo neku zajedničku vožnju i druženje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata77 23 Napisano Ponedeljak u 17:54 U prolazu, 11 postova Lokacija: Zemun Motocikl: VOGE 900 DSX Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Sale BP je napisao: Hvala bata77 i ja tebi čestitam na novom motoru. Želim ti puno dobrih km i da te služi motor kao što nas služe naši motori. Posle ove naše avanture ćemo da organizujumo neku zajedničku vožnju i druženje Hvala Sale BP , daće Bog 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata77 23 Napisano Ponedeljak u 17:57 U prolazu, 11 postova Lokacija: Zemun Motocikl: VOGE 900 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Današnja vožnjica sa sinom i prijateljem... 250km.... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...