Jump to content

Moto Zajednica

Neobavezna BJB Voznjica u nedelju 11.02.2024. I tako je počelo.. .

Recommended Posts

• Drug član, 1743 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 600

Danas lepih 515 km, sve lokalnim putevima. Od Čačka smo prečicom, preko Guče, izbili na Ivanjicu pa na Goliju. Ne preporučujem nikako pošto je put prilično propao, bolje preko Požege premda je i taj potez Ivanjica - Požega pod radovima pa se saobraćaj odvija naizmenično... A put do vrha Golije je kriminalan, definitivno najgori put kojim sam vozio do sada, na dosta mesta bez asfalta! Par km pre vrha Žare i ja smo odustali i vratili se...  :wacko:   Naravno, Šojka se popeo do vrha a mi smo ga sačekali dole.:BMW2:

To nam nije pokvarilo raspoloženje, nismo zajedno vozili sa Žaretom ove godine pa smo uživali bez obzira na sve.  :moto3:

1754163303372.jpg

1754164044643.jpg

Promenio član bajker71
  • Sviđa mi se 10

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 3559 postova
  • Motocikl: Džies

Nadasve zanimljiva situacija ali uprkos tome bilo great. 

Bejah zadnji put na Goliji sa @QmBGD, kad beše, pre 2 god. valjda. Došli smo sa druge strane, od Raške, put dobar, a vratili se preko Ivanjice. I tada beše makadam, mislio da su ga uradili ali očito jok. Nebitno, žao mi odustajanja na par km., ja bi ga odgurao mamicu mu jareću, šteta ne videti vrh i kako agregat drugačije radi na tom vazduhu, samo "klizi" bukvalno. Govorim o ne-karburaciji.

Sve u svemu hvala na druženju! 

R7u85RT.jpeg

PS komentarišem sa @Žaksi, Bandža mu nova, dosta crnih delova, kako ga isteraš napolje prašina se vidi. Ovaj Džies se i ne poznaje kad je prljav, felne sive, stopile se sa prašinicom, što ju je više, one lepše:jee:. D'idem da ga pernem, zaslužio je, stičem poverenje polako, dva puta samo upalio trouglić žut, za senzor pritisaka u gumama. Posle pauze ugasi, a jednom kad se popeh na trotoar u Ivanjici, valjda onaj tresak o ivičnjak, ugasi lampu. Haha, znači da ponesem čekičić mali u koferčetu i udri...Al' bi gledali...

• Sviđa mi se 6

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja