N.F.S. 21600 Napisano Mart 27 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Tigar, tracer i bmw... Svi narandzasti! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano Mart 28 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Aj drugari malo slika, da dobijem ideju sta da poradim 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7947 Napisano Mart 28 Drug član, 2104 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Promeni motor. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Mart 28 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, N.F.S. said: Aj drugari malo slika, da dobijem ideju sta da poradim Jesi probao samo da vozis i uzivas? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano Mart 28 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ne silazim bukvalno, skoro 2500km sam presao a registrovao sam ga pre mesec ipo... (a bilo je hladno i kisovito) 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 180 Napisano Mart 28 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Od toga 2/3 nešto prob'oПослато са M2101K9G помоћу Тапатока 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano Mart 28 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hahahhaa! Pa realno i jeste covece... Zove me jutros Darko (satelis), pricamo tako a ja drzim telefon ramenom i fleskam preradjenu mapu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Mart 28 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sta smo ono beše kaZli.... Neša Tabela 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano Mart 28 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7640 Napisano Mart 28 Drug član, 2918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobili ste dijagram duginih boja Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5760 Napisano Mart 29 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je zbog vas dvojice 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6703 Napisano Mart 29 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ma da ih ipak prebijemo, po starom srBskom običaju? Neka oni to u svoja 4 zida garaže. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano Mart 29 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano Mart 30 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Trece ispiranje agregata na po 1000km, cist spolja ali cist i iznutra Delmax u Kragujevcu (naravno) nema silkolene, trazio sam i po broju... Nikada kod njih nasao nisam i uvek se cude koje je to ulje... Imali su Castrol, sa stranih foruma vidim da je bas preporuceno za ovaj agregat a vec sam ga i pri prvoj zameni sipao, baaas se lepo agregat cuje... Slikao sam etiketu uvoznika (mozda nekome zatreba, ovo je u Delmaksu kupljeno). Elem, filtera uvek uzimam gomilu pa sada resih da uslikam razliku i upute ovog RC tipa. Tigru 1050 filter ulja stoji sa donje strane, duboko u krateru, RC tip filtera ima 17mm maticu koja se koristi za odvijanje filtera, gde se mora preko nje i zavijati, limit je 3.2kg pritezanja (licno, stezem na 1.5kg sile) Ova "racing" varijanta je valjda vece propusne moci a iste filtracije. (Molim ne pitajte vise zasto menjam ulje na 1000km, volim tako i ne namecem drugima kao pravilo/pozeljno! Hvala. ) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4238 Napisano Mart 30 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan I ja kad god sam tražio u Delmaxu Silkolene nisu znali o čemu se radi. Onda napomenem da je FUCHS i rešimo nedoumice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12506 Napisano Mart 30 Ne silazi, 7309 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zamisli dođe čovek i traži FUŠ ulje. Dajte mi fušeraj! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano Mart 30 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja i po broju trazim... Cude se stalno sta je to ArtID 255294 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano Mart 31 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 6h ja vec kotrljam (5h po starom). Ide upload sa telefona, valjda se vidi... U desnom ekranu je trenutna brzina, u levom potrosnja (ne prosecna vec u tom trenutku). Odoh dalje dok saobracaja nema, danas voznjaaaaa. https://www.youtube.com/watch?v=1_MMJs40jmw 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilip 6 Napisano Mart 31 U prolazu, 9 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumf Tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,vlasnik sam Triumg Tigra 1050 ,7 meseci ,zanima me kako da dotegnem zadnje vesanje ,previse je mekano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilip 6 Napisano Mart 31 U prolazu, 9 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumf Tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano April 1 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto izvestavam porodicu ja cu i prema zajednici otvoren biti. Tigar ide kod novog vlasnika, prodaja za 10 min (bez oglasavanja) Krupnije troskove sam pisao, (nije uneto ispiranje agregata i prekjuce zamenjeno ulje/filter, led sijalice... i tako to) Sve sam sabrao ( i sve je novo, prilazem racune) izaslo je oko 6700e Ponudio sam za 5700e da odmah ode... ...i otisao je! Neka vas gume drze, sto sam o ovom motoru za ova dva meseca naucio, kucao sam i objasnjavao. Ako budem potreban i jos sta mogu pomoci u vezi modela, tu sam. 15 2 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano April 1 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan 'el sam rek'o.Sad čekamo sledeći projekat!Sent from my M2101K9G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano April 1 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ..Sklonio sam sliku racuna i troskova, mozda novi vlasnik ne zeli da ovako javno informacije seruje. Ide samo za njegove oci, hvala na razumevanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano April 1 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, vidakn je napisao: 'el sam rek'o. Sad čekamo sledeći projekat! Sent from my M2101K9G using Tapatalk Druzeeeee, ima i razlog prodaje na forumu, turio sam rezervaciju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3459 Napisano April 1 Drug član, 1101 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan E sada da vidimo sta NC ima to u unutra kakvi to mali japanci skakucu po.masini 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...