Немања 2107 Napisano Januar 29 Drug član, 789 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ево @N.F.S. Кад га региструјеш отворен позив на вожњу до Велике Плане, доручак ручак или вечеру ја частим… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21692 Napisano Januar 29 Integrisan, 9459 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da se vidimo vazi ali cast mora moja!Sent from my M2003J15SC using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21692 Napisano Januar 29 Integrisan, 9459 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... Moram da dopunim, ovih dana tesko, citam ponovo pa mislim da si mislio odmah da produzim do tebe! Tek u SUP moram po tablicu Sent from my M2003J15SC using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2107 Napisano Januar 29 Drug član, 789 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, N.F.S. je napisao: ... Moram da dopunim, ovih dana tesko, citam ponovo pa mislim da si mislio odmah da produzim do tebe! Tek u SUP moram po tablicu Sent from my M2003J15SC using Tapatalk Важи, гад год будеш желео, само ми јави 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Januar 30 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Motor ide na TP sa koferom ako ima nosac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21692 Napisano Januar 30 Integrisan, 9459 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pisao sam vec o tome za druge motore, uvek idem sa koferima da tako bude snimljen, ako traze da skinem znaci da u saobracaju nisam regularan (sa njima). Oni (teh. pregledi) koji kao nece tako da propuste mi nikada nisu izdali dokument da pregled nisam prosao zbog kofera, vrte glavama i rade! Ovo podrazumeva da je nosac namenski za taj tip motora, da sve stoji kako treba, bezbedno i cvrsto, da se svetla vide bez opstrukcije. Eno na slici iznad sam za tehnicki i deflektor na vizir stavio (sada je skinut), sve neka bude uslikano kako ce na putu i biti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4481 Napisano Januar 30 Drug član, 1443 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Cek cek , pa u saobracajnoj ne pise imas li kofere ili ne ? Otkud to "regularan sam sa koferima" ?! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21692 Napisano Januar 30 Integrisan, 9459 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan U saobracajnoj ne pise ni da imam vizir, masku, far i nogostupe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 241 Napisano Januar 30 (promenjeno) Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ja isto na tehnicki idem sa koferom. Nisu mi pravili problem ali mozda zato sto je fabricki. Imam i bocne ali ne bih da preterujem Jedino me terali da prelepim Akrapovic nalepnicu za slikanje Promenio Januar 30 član DeusExMachina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10180 Napisano Januar 30 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ja ovako prošle godine... E ove, 24.marta ističe, videćemo sa ralicom, kreš barovima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7179 Napisano Januar 30 Drug član, 2996 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, DeusExMachina said: Ja isto na tehnicki idem sa koferom. Nisu mi pravili problem ali mozda zato sto je fabricki. Imam i bocne ali ne bih da preterujem Jedino me terali da prelepim Akrapovic nalepnicu za slikanje Srbija.. Nalepnice bitne za tehničku ispravnost!!! Oduvek nam je forma bitnija od suštine. Oteram auto na prvi tehnički ikada, treća godina (kupio ga novog, dve godine nisam imao imao tehnički) i ostavim auto, vraćam se posle par sati - nema mi nalepnice "43 Miller" na zadnjem staklu! Šta koji moj?? Kaže lik ne sme da ima ništa na staklu da ne bude da skrivaš oštećene! Ja izgoreo kao licna! Jbmvam sve da vamjbm! Od Nušića do danas ništa se promenilo nije, samo forma, samo birokratija, a to što prolaze kanturine tehnički to obaška - moja nalepnica ugrožava. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7649 Napisano Januar 30 Drug član, 2928 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Eee ne uzmite mi za zlo ali ima tema o tome, da ne gusimo ovu.Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14170 Napisano Januar 30 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, moram Vam sugerisati samo jednu sitnicu, pisah vec i nije mi problem ponoviti se. Kofere skinite zbog Vas, nije svako vican penjanju i silasku sa motora dok ima kofere, rizikujete ostecenje (dzabe posle i da se plati). Takodje jos uvek se nista od dodatne opreme ne upisuje u saobracajnu, eventualno u Uverenje prilikom uvoza, koferi spadaju u montazno/demontazni sklop za prenos prtljaga i kao takav je dozvoljen tako da odlaskom sa koferom/ima nista ne dobijate. @Andrej_Hotstepper na zadnja stakla smes zalepiti crnu foliju spolja, ne podleze atestu, jedino sa zadnje strane ne sme biti ispisan br. telefona (kao odvlaci paznju) tako da nalepnica, hm .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21692 Napisano Januar 30 Integrisan, 9459 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... dok cekamo da brza posta donese izradjene ploce moze da se odradi priprema za montazu! Pod viljusku dizalica (sa mekim umetkom, da ne ggrebe), odvijamo ploce, vadimo caure (obelezene strelicom) kontrola lezajeva i podmazivanje! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21692 Napisano Januar 30 Integrisan, 9459 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo! Evo izgled staro/novo i razlika u duzini... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21692 Napisano Januar 30 Integrisan, 9459 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Gotovoooo, hvala Rankoooo Spustanje je tacno 20mm sa ovim dimenzijama ploce! Stender bocni/ centralni u normalnoj funkciji... Odoh da probam 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2745 Napisano Januar 30 Drug član, 1640 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Aj pa polako u testiranje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4481 Napisano Januar 30 Drug član, 1443 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, N.F.S. je napisao: U saobracajnoj ne pise ni da imam vizir, masku, far i nogostupe Pa naravno , ali to nema veze nikakve sa mojim komentarom... Zapravo , ne shvatam i dalje koja je razlika otici sa koferom i bez , i zasto tacno si izabrao da ti ides "sa" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21692 Napisano Januar 30 Integrisan, 9459 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jos ovo i stavicu tacku. Smatram da nikome bitno nije. Bukvalno svuda idem sa koferom i ne vidim razlog zasto bih ga skidao na tehnickom. Ako je smetnja kontroloru (pa i pre njegove konstatacije) pitam trebam li skinuti (jedno dugme jbg). Mozda te je zbunilo ono gde sam napisao da kofer "ometa" prolazak tehnickog? Ni tu ne pravim pitanje vec zatrazim da mi daju papir zasto nisam prosao, obrazloze (razumno) i ja platim njihovu uslugu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4481 Napisano Januar 30 Drug član, 1443 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ma pitam cisto informativno , zagolicao me deo gde si rekao da hoces da motor bude slikan sa koferom ... Pitam se samo gde ide ta slika , o cemu se radi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21692 Napisano Januar 30 Integrisan, 9459 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Tigar na putu! Oseca se spustanje, stojim lepo sa obe noge obostrano, jos malo za moj ukus treba prednjica dole, osecam da visoko stoji. Menjac mi se svidja, bas sam ocekivao citajuci nesto koscato i tvrdo a ono kao kod yamahe, eto takav neki osecaj, agregat je prgaviji nego onaj u cbf1000, rado zavrti (kliza/pise )tocak kada u drugoj odvrnem gas (mada hladan je i asvalt i gume!). Ali za sada biser ovog motora je polozaj, bas lepo i udobno sedim, gledam preko automobila. Vetra ima, ne udara u lice ali galama (opet) je prisutna vec od preko 70kmh I nesto sto do sada nisam doziveo, nesto sto mi mnooooogo smeta, upalio iz treceg puta!!! Nesto se zbunio ocigledno, nije moguce verglati ga koliko hoces, taster kada se stisne, signal ide kao informacija ECU-u (zelim da startujem masinu) onda on to prosledi jednom malom releju pod sedistem pa on pokrene onaj jak / veliki(tamo gde ide kabl sa akumulatora). Zavrti par krugova, htede da upali i ugasi sam anlasiovanje! Onda ponovo odradi pumpa, ono cekiranje i tek tada moze se ponovo zaverglati. Ako se ponovi moracu da vidim sta i kako, veoma mi je bitno da motor UVEK lako pali. Sada evo pali ok, kvacilo, klik i radi! Kako vam pale masine kada je hladno? (resto vlasnici) Je li i vama ovako prekine verglanje? Ovo je prvi put da ovako startuje (a upalio sam ga 100x). Da nije do mape koju sam flesnuo, imam i staru sacuvanu 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21692 Napisano Januar 30 Integrisan, 9459 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... ocistio sam i prekidace preventivno ali mislim da sam otkrio uzrok slabijeg startovanja na hladno. Sat i nesto vremena je bio pod kontaktom dok sam se ja sa dijagnostikom zezao, akumulator pao na 12.2v! Sada se na punjacu razboravlja 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 241 Napisano Januar 30 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan Tiger 800 prve generacije (11-15) ima poznati problem sa Denso alnaserom. Ne znam koje ti je godiste motor ali se nadam se da nisu isti jer je ovaj katastrofa. Nema problem sa paljenjem kada je motor hladan ali zato ima kada je motor vruc. Najgore od svega je sto se ne desava uvek vec kako mu dune. Do sada mi je to najveca zamerka mom motoru. Nije mi se jos desilo da moram da cekam da se ohladi ali jeste da nece iz prve da upali kad je bas vreo. Zamena cetkica nije trajno resenje i vidim da ga preko svi menjaju za Ricks startere koji kidaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21692 Napisano Januar 30 Integrisan, 9459 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Cek da vidim sta je kod mene! Akumulator se ispraznio bio, sada evo pali odmah... Kada je topao pali lepo. Videcu letos sta kaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21692 Napisano Januar 30 Integrisan, 9459 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Denso... P.S. A i taj Rikov anlaser je nov 200e, ako bude trebalo biti ce usrafljen! Cik neka stucne ovaj samo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...