Немања 2132 Napisano Januar 17, 2024 Drug član, 793 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, N.F.S. je napisao: Meni je od pre 6-7 godina poceo da se javlja bol u butinama, sve imam osecaj da noge trebam u napred pomeriti (kao na skuteru sto se sedi). Ако је таква ситуација теби Нешо треба онда чопер, банана позиција Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22177 Napisano Januar 17, 2024 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pa zasto da ne! Sve treba probati... Dok sam cbr vozio a cim se pojavio kupio sam onaj sprint princ, nov u celofanu, na stranu to sto su performanse na nivou rosula, polozaj mi nije smetao! Prodao sam ga posle dva meseca naravno, nije imao snage ni za oko kuce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22177 Napisano Januar 17, 2024 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Idemooooo... 25 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22177 Napisano Januar 17, 2024 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I da!!! AMS potvrda vise nije 80evec 177 eura! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 189 Napisano Januar 17, 2024 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jes, a eko taksa po kg težine, jel važi za motocikle?Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22177 Napisano Januar 17, 2024 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 17 din po kilogramu, bilo 14... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Januar 17, 2024 (promenjeno) Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan On 16. 1. 2024. at 11:27, N.F.S. je napisao: Svake godine vec deceniju startujem od osnovnog premijskog stepena Zašto ne preneseš premijski stepen? Prodao si vozilo, preneseš na sledeće premijski stepen (mislim da imaš 6 meseci od prodaje starog da registruješ novo voziklo na sebe i zadržiš popust) Sa srećom te služio! p.s. vidim da ste polemiku oko ulja poveli.. Ljudi, pa to ulje koje kroz Nešin motor prođe ima 2, maksimalno 3 ciklusa grejanja-hlađenja i ide napolje, koja bre potrošnja... Promenio Januar 17, 2024 član nafetS 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2132 Napisano Januar 17, 2024 Drug član, 793 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, N.F.S. je napisao: I da!!! AMS potvrda vise nije 80evec 177 eura! Да да. Сад раде по килажи Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12850 Napisano Januar 17, 2024 Ne silazi, 7405 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, nafetS said: Zašto ne preneseš premijski stepen? Prodao si vozilo, preneseš na sledeće premijski stepen (mislim da imaš 6 meseci od prodaje starog da registruješ novo voziklo na sebe i zadržiš popust) Sa srećom te služio! p.s. vidim da ste polemiku oko ulja poveli.. Ljudi, pa to ulje koje kroz Nešin motor prođe ima 2, maksimalno 3 ciklusa grejanja-hlađenja i ide napolje, koja bre potrošnja... Tako je. Tako sam ja prebacio za auto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22177 Napisano Januar 17, 2024 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Tigar je u dvoristu! Ovako na prvu... ... visok (ja imam oko 180cm visine)! U nazad ga ne mogu gurati. (dok sedim na motoru) Naspanovan je dosta nazad a stapovi imaju podeoke da se propuste kroz trokute. To ce da bude prvo odradjeno. Od sutra popis sta treba 22 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10168 Napisano Januar 17, 2024 Drug član, 1503 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Rasturao bi ti napred štapove , trokute , pozadi koske i da ti je sve potaman... Lep motor Nešo, neka te u zdravlju služi! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2997 Napisano Januar 17, 2024 Drug član, 1059 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Slaže ti se uz kapiju Želim ti puno uživanja sa njim i oko njega Sent from my SM-G996B using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Januar 17, 2024 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan У јбт, ово ново. По слици би се рекло да је већ прошао прање, полирање, воскирање... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8079 Napisano Januar 17, 2024 Drug član, 838 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @Marko05 Nego šta je....još u kombiju to Neša odradio. Ne bi ga on slikao u suprotnom.... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4832 Napisano Januar 17, 2024 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Cak sam i ja to malo prebrisao kad sam bio da gledam (pogadjam kupovinu) hahahahah 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17098 Napisano Januar 17, 2024 Integrisan, 5032 postova Prijavi odgovor kao problematičan 27 minutes ago, N.F.S. said: Tigar je u dvoristu! Ovako na prvu... ... visok (ja imam oko 180cm visine)! U nazad ga ne mogu gurati. (dok sedim na motoru) Naspanovan je dosta nazad a stapovi imaju podeoke da se propuste kroz trokute. To ce da bude prvo odradjeno. Od sutra popis sta treba Vidi ga,kao neki veci Hornet Znam taj osecaj, jedva cekam ponovo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano Januar 17, 2024 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, N.F.S. je napisao: Tigar je u dvoristu! Samo nek se mnoze... Mozda sad zivne tema i za ovu moj 'polutku' 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2997 Napisano Januar 17, 2024 Drug član, 1059 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Ljudiii, nema ga....Sigurno rasklopio do pola Sent from my SM-G996B using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10168 Napisano Januar 17, 2024 Drug član, 1503 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako da čeka do sutra?! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4832 Napisano Januar 17, 2024 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Bokes said: Ljudiii, nema ga.... Sigurno rasklopio do pola Sent from my SM-G996B using Tapatalk Ili to ili je na putu ka meni jer mu je pronašao nešto što ja nisam video 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22177 Napisano Januar 17, 2024 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Popis za servis! 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22177 Napisano Januar 17, 2024 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan E zateceno stanje! Rezervoar oooogroman , plastike deblje nego kod bilo kog japanca, jednostavno se rastura, po par srafova sa svake strane, crni srafovi na crnim plastikama, niklovani na farbanim. Nisam zatekao krpacinu nigde! To mi se svidja. Kutija filtera cista i u njoj BMC perivi filter, super! Svecice relativno nove ali ja cu staviti iridiume. Pod sedistem je akumulator, osiguraci i releji... Sa leve trane iza masine regler. Glavne mase tik do ABS pumpe. Ram kompletno aluminijumski, masivan. Viljuska zadnja takodje (bas mi se svidja). Probao ga jesam, udobniji dosta od Suzane, guvernal stoji ka meni pod cudnim uglom, kada sve poradim i nastelujem bice bolje. Kvacilo mekano, na sajlu, poluga se steluje, ona na kocnici takodje. Zaustavlja se vrh, necu preterati ali pri malom stisku stipa junacki. Obe vile musave, semerinzi i prasinari za zamenu. Toliko za sada, citamo se 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Januar 17, 2024 (promenjeno) Drug član, 875 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Markone88 je napisao: Cak sam i ja to malo prebrisao kad sam bio da gledam (pogadjam kupovinu) hahahahah Kad ti već nije dao da otvoriš temu, sad na svakoj stranici ubuduće provučeš po jedan ovakav komentar, čisto da se ne zaboravi ko je kumovao kupovini Promenio Januar 17, 2024 član Vuleta 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22177 Napisano Januar 17, 2024 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ...i odradio je dobro! Prodavcu sam i naglasio da od njegovih impresija zavisi kupovina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8465 Napisano Januar 17, 2024 Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Čeistitam na kupovini, da te služi sa srećom. Videćemo šta kažu zvezde ove godine, i mene svrbi Triumph. Koliko sam gledao svi hvale kvalitet izrade, tako da će tvoje recenzije biti pun pogodak na forumu, pogotovo oko voznih karakteristika. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...