shoyyka 10384 Napisano Decembar 23, 2023 (promenjeno) Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Korisno... https://www.femamotorcycling.eu/consumer-information/rapid-alert-system-recalls/ Promenio Decembar 23, 2023 član shoyyka 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6426 Napisano Decembar 23, 2023 Drug član, 1833 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Triumph svaki drugi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7694 Napisano Decembar 23, 2023 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vrtim al ne vidjeh nigdje da ima koja T700 Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10384 Napisano Decembar 23, 2023 (promenjeno) Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan A Dunlopa kol'ko o'š? A ja se čudim kako ova nova trese od 60 do 80?I nisam jedini... Promenio Decembar 23, 2023 član shoyyka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano Decembar 23, 2023 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan "Pogodjen" sam ovim pod Week 38. Kontaktirali su me od strane ovlascenog servisa da izvrsimo intervenciju. U pitanju je zamena creva MAP senzora. Ostavio sam za prolece, nista epohalno... Videh da su neki opozivi u vidu 'dotegnuti matice na zupcaniku na zahtevanu silu'. Otkud znam, mozda samo jedni ozbiljnije pristupaju problematici od drugih... Kod nekih samo krenu da otpadaju shrafovi... Jeeeebiga... Promaaaklo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10384 Napisano Decembar 23, 2023 (promenjeno) Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Našao i Suzukijevi... Suzuki Cycles - Safety Recalls SUZUKICYCLES.COM Promenio Decembar 23, 2023 član shoyyka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1516 Napisano Decembar 23, 2023 Zainteresovan, 682 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hm, zanimljivo da je Royal Enfield je imao samo jedan opoziv uprkos mišljenju nekih od renomiranih stručnjaka sa ovog foruma da je u pitanj indijsko s**nje. Izvinjavam se, morao sam @shoyyka hvala za link! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10384 Napisano Decembar 23, 2023 (promenjeno) Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan https://www.webbikeworld.com/suzuki-safety-recall-10-models/ Suzuki Recalls 70,000+ Motorcycles for Faulty Rectifier - Asphalt & Rubber WWW.ASPHALTANDRUBBER.COM If you've bought a Suzuki motorcycle in the past few years, you might want to... Promenio Decembar 23, 2023 član shoyyka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Decembar 23, 2023 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, shoyyka said: ova nova trese od 60 do 80? Koji model, druze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10384 Napisano Decembar 23, 2023 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Petre je napisao: Koji model, druze? GPR300 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10384 Napisano Decembar 23, 2023 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Petre je napisao: Koji model, druze? Imaš tamo u GPR300 temi, različiti motori... Ćuti, dobro je dok slojevi ne otpadaju, gore nađoh i da se sa nekim može i pasti... Au! Serijska proizvodnja, pa kome se zalomi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...