the_doctor 7748 Napisano Decembar 18, 2023 Drug član, 807 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo dobri ljudi! 19 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6158 Napisano Decembar 18, 2023 Drug član, 1773 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, bilo je sjajno. Mali Rajko je hit dana 13 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4816 Napisano Decembar 18, 2023 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari na divnom druzenju .. Uvek je lepo izmamiti osmeh dece koji god to povod bio ... Bas mi je drago sto sam bila deo mini BJB Dedamrazijade .. a kao i uvek reakcije ljudi dok se vozi u koloni su uvek sjajne i smešne hahahahaha Naravno ,spojiti nikove i likove sa foruma je posebna priča ... 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1089 Napisano Decembar 18, 2023 Drug član, 379 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan Namerno nisam dodao ime u prebrojavanje za danas da ne bih izmalerisao dolazak. Ipak sat dva pre i nakon radnog vremena nadam se da će kompenzovati kod pretpostavljenih malo zakašnjenje Deca su deca, pogotovo ova koja su već navikla da im motomrazovi ne donose već odnose paketiće. Vrhunsko druženje, prava uvertira za ono šta nas čeka u subotu. Živi bili i hvala vam na ovakvom početku radne nedelje! 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8292 Napisano Decembar 18, 2023 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan A @the_doctor ide prema vaspitačicama nosi kafu i viče: koga će to Milanče da.....obraduje kafom danas..... Bilo je odlično, moji porasli veliki i zaboravio sam koliko su preslatka tako mala deca. Veliko bravo i za predškolsku ustanovu što su se na lep način priključili akciji. 5 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1089 Napisano Decembar 18, 2023 Drug član, 379 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan Ko hoće da čuje neku od masnih priča starog lisca nek se javi na PP nije za javnost @Atorn 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7748 Napisano Decembar 18, 2023 Drug član, 807 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo super! 27 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1917 Napisano Decembar 18, 2023 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Žao mi je što nisam mogao ove godine da se pridružim. Ponedeljkom su mi sastanci sa svim timovima, a na sve to sam se i razboleo kao ker. Siguran sam da je bilo sjajno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4011 Napisano Decembar 18, 2023 Nemanja Stojanović, 1367 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Odlično je bilo, nema veze što ste svi otišli da odnesete tetki lek kad je trebalo da se nosi iz kamiona u VIR. Dobra proba za subotu, ne znam da li sam nekada vozio na 0 stepeni do sada. Evo i par fotografija: 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5783 Napisano Decembar 18, 2023 Svakom po zasluzi, 12401 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ajd' sta kukas, taman si se dobro ugrejao dok si istovarao kombE Odlicna akcija, bravo! Nadam se da niste previse napadali lepe vaspitacice 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6158 Napisano Decembar 18, 2023 Drug član, 1773 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ne brini @Arakis, pas koji laje ne ujeda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3406 Napisano Decembar 18, 2023 Drug član, 946 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Čiča Rajko bi napravio pometnju medj' ženama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3406 Napisano Decembar 18, 2023 Drug član, 946 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan I deda mrazovi imaju dušu. 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano Decembar 18, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je divno, bravo drugari !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6158 Napisano Decembar 18, 2023 Drug član, 1773 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan @the_doctor bas je dobar video. Svaka cast. PS Nemoj vise da ga obaras na koleno po Zemunu 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 812 Napisano Decembar 18, 2023 Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, Sharky - Alex je napisao: @the_doctor bas je dobar video. Svaka cast. PS Nemoj vise da ga obaras na koleno po Zemunu Na koleno obaraju devojcice, ovo je bilo na kuk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9620 Napisano Decembar 18, 2023 Ne silazi, 2265 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći, dečiji osmesi govore sve ! Vreme nas je i ove godine poslužilo da se u još većem broju odazovemo humanitarnoj akciji. Bravo ekipa ! 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5346 Napisano Decembar 18, 2023 Drug član, 1909 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ljudi! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7748 Napisano Decembar 18, 2023 Drug član, 807 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @Sharky - Alex @salem E pa da. Već me jednom tako zajebao ali sam knap uspeo da ga zadržim, što danas nije bio slučaj . Visok je, težak je, kad prodje neku tačku nagiba, nema vraćanja. A još smo u fazi upoznavanja, plus stadoh u mokro lišće desnom nogom. Kreš bar odradio svoje. Sve 5! Hvala na pomoći ko se tu zatekao da pomogne, nisam ni zapazio u onoj brzini ko je bio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9620 Napisano Decembar 18, 2023 Ne silazi, 2265 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Skittles je napisao: Odlično je bilo, nema veze što ste svi otišli da odnesete tetki lek kad je trebalo da se nosi iz kamiona u VIR Prošle godine sam krenuo za kombijem da pomognem. Na pola puta Pablo mi rekao da nema potrebe, ima ih dovoljno. Glupo mi bilo da se opet namećem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 812 Napisano Decembar 18, 2023 Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, the_doctor je napisao: @Sharky - Alex @salem E pa da. Već me jednom tako zajebao ali sam knap uspeo da ga zadržim, što danas nije bio slučaj . Visok je, težak je, kad prodje neku tačku nagiba, nema vraćanja. A još smo u fazi upoznavanja, plus stadoh u mokro lišće desnom nogom. Kreš bar odradio svoje. Sve 5! Hvala na pomoći ko se tu zatekao da pomogne, nisam ni zapazio u onoj brzini ko je bio. Ko da je bitno ko je bio... ko god da je bio isto bi priskocio... Vazno je da je sve ok a nadam se da malo šale ne smeta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7748 Napisano Decembar 18, 2023 Drug član, 807 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @salem Ni najmanje, čak je i poželjna. l Što se istovara tiče, ja morao da palim na šljaku. "Viša sila." @vucko23 Daj tu masnu priču. Umotaj da može i za javnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3406 Napisano Decembar 18, 2023 Drug član, 946 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Teško da @vucko23mož da ga tako umota. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15492 Napisano Decembar 18, 2023 Drug član, 1776 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Šta da kažem sem da mi ovakvi događaji ne samo ulepšaju dan, već me i opskrbe pozitivnom energijom za duži vremenski period. U ovo ludo vreme i kao neko čiji sin sad ima 24 godine, nemam baš često privilegiju da zalazim u te male oaze neiskvarenosti, pune osmeha i vesele graje. Hvala malim herojima, njihovim roditeljima i vaspitačima koji su po drugi put gledali kako im Deda Mrazovi odnose prikupljenu donaciju za drugare u Sremčici. Da se radi o respektabilnoj količini paketa i paketića, najbolje sam video prilikom istovara istih u auto-školu VIR. Naravno, tu ste i vi dragi saborci bez kojih ovakav događaj ne bi ni bio održan. Hvala svima koji ste se odazvali kao i onima koji su želeli a nisu bili u mogućnosti da dođu. Bila mi je čast da danas budem deo tog po broju malog, ali po ljudskosti velikog kolektiva. Nešto fotografija i od mene... 18 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15492 Napisano Decembar 18, 2023 Drug član, 1776 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Skittles je napisao: Odlično je bilo, nema veze što ste svi otišli da odnesete tetki lek kad je trebalo da se nosi iz kamiona u VIR. Kako god, spičismo oba kamiona poprilično brzo (kamion sa donacijama vrtića i kamion sa Jafom), nego... neka ti kažu Pablo i Severian kako je bilo prošle godine u Sremčici po onoj kiši, kada je od nekoliko stotina motora (ljudi) ostalo nas TROJICA da istovaramo kamion sa svim prikupljenim donacijama i paketima. Srećom, pomoglo nam je i nekoliko starijih štićenika doma... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...