Džim Džarmuš 3053 Napisano Nedelja u 19:59 (promenjeno) Drug član, 1366 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,planirao sam baš da odem do salona kad se vreme prolepša.Apropo auspuha,ovaj o kome pričam (1200xe) ima visoko cevi ,prolaze kod kolena i butine sa desne strane a kod ovih manjih(osim900) skremblera, cevi su dole standardno..!? Promenio Nedelja u 20:00 član Džim Džarmuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 90 Napisano Nedelja u 20:05 U prolazu, 82 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge sr3 Prijavi odgovor kao problematičan Kod 400 da, 900 sa slike baš loše rešenje a 1200 ima taj jedan deo preko kojeg noga prelazi što ne deluje kao problematično al treba to probati u gradskim uslovima vožnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1602 Napisano Nedelja u 20:20 (promenjeno) Zainteresovan, 707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, Džim Džarmuš je napisao: Hvala,planirao sam baš da odem do salona kad se vreme prolepša.Apropo auspuha,ovaj o kome pričam (1200xe) ima visoko cevi ,prolaze kod kolena i butine sa desne strane a kod ovih manjih(osim900) skremblera, cevi su dole standardno..!? Znam kakav je položaj auspuha na Triumph Scrambler 900/1200 modelima, zato sam ti i rekao da je to standardan setup. Ovakav položaj auspuha nudi veći klirens ali ima i svojih negativnih strana jer je izvor toplote bliži vozaču, mada, osim ako ne voziš motor u šortsu i papučama, nećeš imati nikakvih problema zbog toga. Evo npr. kako izgleda Interceptor 650 prerađen u scrambler: Promenio Nedelja u 20:34 član Urban Rider 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5645 Napisano juče u 09:30 Ne silazi, 4974 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Džim Džarmuš je napisao: Ne znam da li uvoznik/diler uopšte ima registrovan motor za test od strane potencijalnih mušterija..? Mislim da nema za 1200XE, ali možda bude na demo danima koji će se organizovati krajem aprila ili početkom maja. Taj motor se ne prodaje tako često da bi bilo finansijske isplativosti da ga registruju kao demo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3053 Napisano juče u 10:38 (promenjeno) Drug član, 1366 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako hoće da se bolje prodaje... nek registruju jedan. Smisao test vozila je da poboljša prodaju a ne obrnuto,na normalnom tržištu, naše znamo kakvo je, pa te razumem šta želiš reći .. Promenio juče u 10:39 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 90 Napisano pre 23 sati U prolazu, 82 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge sr3 Prijavi odgovor kao problematičan Kako da kupiš skup motocikl bez probe? Možda o grešim dušu, meni ta firma odaje utisak blago neozbiljne, osoblje dosta neinformisano, nude se motocikli sa lagera za ostalo ne možeš da dobiješ konkretnu informaciju, sad na sajmu kao da ih je neko naterao da budu tamo, sajt je u izradi od 2023. i td. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bencivenga 96 Napisano pre 12 sati U prolazu, 22 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Vespa Primavera 125, Triumph 400 x Prijavi odgovor kao problematičan Lijepo je rekao Jovan, ako bi dobio na loptu bio bi jedan od motora u garaži. Suština je, a možda i griješim, nikad ne bi bio prvi izbor. Prelijep motor koji, siguran sam mnogo pruža, ali nekako nikad nije prvi pik pri odabiru vecini. A ja možda jednog sunčanog dana u garažu utjeram t120 bonnevile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...