Sasha P 6548 Napisano Novembar 30, 2023 MotoDJIR.com, 1353 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se 23.12. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1713 Napisano Novembar 30, 2023 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Isporučili smo odela u Burnout danas, uskoro i na ostale lokacije. Obavestićemo vas čim to uradimo. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16872 Napisano Decembar 1, 2023 Integrisan, 8294 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odela su od juče dostupna i u Moto Garage (Strumička 2a), a od danas prepodne će biti i u Motoland-u (preko puta Dunav stanice) i verovatno popodne i u VIRu (blok 45, NBGD). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11546 Napisano Decembar 1, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dugoročna prognoza kaže kiša/sneg, nadajmo se najboljem. Gledaću da uzmem slobodan dan za ovo pošto radim subotom.. I ići ću kolima sa ženom, na začelju kao i za Uskrs. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1032 Napisano Decembar 1, 2023 Drug član, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan Kaže prognoza svašta, a u stvari vola u dupe ne mogu da ubodu. Bio sam samo na dve dedamrazijade, ali dovoljno da shvatim da većinu ljudi koji se dovezu tada na dva točka ne može da omete vremenska neprilika ili nešto drugo zato što njih vozi ljubav. To je suština ovog poziva. Vidimo se 23.12. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Decembar 1, 2023 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Idem sutra do Mikelea po odelo, javljam s cim sam jos izasao iz radnje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Decembar 2, 2023 (promenjeno) Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo u Moto Gatage, prvi na listi Za nekog ko ide prvi put. 178 visine ne bas širok Uzeo sam XXL, sa moto jaknom jedva sam gornji deo obukao, donji deo pokusao i odustao da ne pocepam. Promenio Decembar 2, 2023 član RankoBg87 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Decembar 2, 2023 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo, odmah iza prvog 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Decembar 2, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Drinkero je napisao: Uzeo, odmah iza prvog Znaci taj si S koliko si kesa jos izašao iz radnje? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7649 Napisano Decembar 2, 2023 Solo Rider, 3073 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87 Navuci odelo na "prazno" pa pa ga tako obućeš 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3351 Napisano Decembar 2, 2023 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, RankoBg87 je napisao: Uzeo u Moto Gatage, prvi na listi I ja jutros prvi na listi u Burnout 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7739 Napisano Decembar 2, 2023 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87 Može može! Na 183cm/100kg, na opremu. Od prošle god: 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Decembar 2, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Moje moto odelo veliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11546 Napisano Decembar 2, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 1. 12. 2023. at 8:50, vucko23 je napisao: Kaže prognoza svašta, a u stvari vola u dupe ne mogu da ubodu. Bio sam samo na dve dedamrazijade, ali dovoljno da shvatim da većinu ljudi koji se dovezu tada na dva točka ne može da omete vremenska neprilika ili nešto drugo zato što njih vozi ljubav. To je suština ovog poziva. Vidimo se 23.12. Sve si u pravu, nego ja posle Sremčice idem odmah za Suboticu, pa mi motor nikako ne odgovara tog dana. Osim poledice nema šta drugo da spreči čoveka, realno, samo se dobro natronta 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Decembar 4, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Milo je i sunce, kisa, sneg i led i nijednom me do sad to nije sprecilo. Druge sile da, ali vremenske nepogode NE. Cilj je jasan i nema tu nekog ostupanja. Smisao osmeh dece. Sto se mene tice mogu govna da padaju. Ja uprezem moje magarence i sa lepsom polovinom polako... Uzdravlje i vidimi se veliki ljudi 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Decembar 4, 2023 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Гледамо се и ове године 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2102 Napisano Decembar 4, 2023 Drug član, 784 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Уплаћено, па ако Бог да и обавезе дозволе ето мене 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uroš Stevke Stević 53 Napisano Decembar 4, 2023 U prolazu, 12 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ako bog da vidimo se u BG i NS. Pozdrav Послато са SM-A528B помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki077 0 Napisano Decembar 6, 2023 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Zeleznik Motocikl: Piaggio Mp3 500 Prijavi odgovor kao problematičan Uplaceno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Decembar 6, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pada beli sneg, sanke deda mraza preko brda jezde. Radujem se snegu, zamisli nas na motorima, sneg i kolona ide 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3351 Napisano Decembar 6, 2023 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan I petorica stignu do Sremčice. 3 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9558 Napisano Decembar 6, 2023 Ne silazi, 2261 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ko nema zimske gume, nek ponese lance... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7649 Napisano Decembar 6, 2023 Solo Rider, 3073 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, Atorn je napisao: I petorica stignu do Sremčice. 3 km nizbrdo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3351 Napisano Decembar 6, 2023 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Da, ali nizbrdo u povratku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Decembar 6, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Atorn je napisao: I petorica stignu do Sremčice. Ti za pocetak da vezbas voznju, pa posle da ulazis u kolonu. Druga stvar pisam se ja na bajkere koji dolaze na ovakav skup samo zbog voznje i da bi bili vidjeni. Bog mi je svedok da dolazim iskljucivo radi pruzanja mucenoj deci radosti i davanje paketica. Bez obzira na vreme ako nisam bio daleko od Beograda uvek sam dosao. I tako vec 11 godina ako se ne varam. Tako da molim komicare da se obuzdaju... jer su bajkeri oravi isli po bilo kakvom vremenu! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...