živke 5694 Napisano Novembar 26, 2024 Drug član, 2006 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, immo said: Pozdrav kolege, ja sam vlasnik 450 MT oko mjesec dana, jedva 500 km prešao sa njim i extra je stroj. Međutim moj je isporučen sa velikim prednjim blatobranom ili kako se to već zove, pa me zanima smijem li se pouzdati da naručim onaj manji od Wanga je li iko probao pošto mi to nekako izgleda krhko da dođe iz Kine do BiH u komadu. Inače ja sam iz Mostara Nije to tako krhko, ako pričamo o visokom blatobranu. Tj.trebalo bi da bude od žilavije plastike a i pakuje se sigurno, tako da ja ne bih mnogo brinuo. Druga je priča što je stvarno preskup, ja do sada plaćao univerzalne po 30ak evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
immo 4 Napisano Novembar 26, 2024 U prolazu, 12 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: CF moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Visoki je u mene i mjenjao bi ga za niski, a da je skup jeste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5694 Napisano Novembar 26, 2024 (promenjeno) Drug član, 2006 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Aha, jasno. Što ne staviš oglas za zamenu, mislim da dosta ljudi preferira visoki, a dobili su niski? Osim ako ne želiš oba da zadržiš. Evo @riderOfTheStorm je super kandidat za visoki blatobran Promenio Novembar 26, 2024 član živke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4186 Napisano Novembar 26, 2024 Nemanja Stojanović, 1408 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dobio sa niskim, a hteo sam visoki, samo nije bilo da se bira tada Posle sam kupio i visoki pa sada imam oba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5694 Napisano Novembar 26, 2024 Drug član, 2006 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Od tebe nismo dobili status report i slike tog tvog KTM-a wanna be 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riderOfTheStorm 98 Napisano Novembar 26, 2024 U prolazu, 43 postova Lokacija: Prijedor, RS BiH Motocikl: CFMoto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan @živke da, razmisljao sam o tom, ali bi volio imati oba kao @Skittles, pa da po potrebi mijenjam. Ali nije mi to prioritet trenutno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5694 Napisano Novembar 26, 2024 Drug član, 2006 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @riderOfTheStorm jasno. Inače pominjao si TET, ako sve bude kako treba, verovatno ću i ja naredne godine da prođem malo vašim TET-om, doduše južne delove, pa se možda i vidimo negde 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riderOfTheStorm 98 Napisano Novembar 26, 2024 U prolazu, 43 postova Lokacija: Prijedor, RS BiH Motocikl: CFMoto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan @živke javi kad planiras, mozemo zajedno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Novembar 26, 2024 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Има ли ко каквих информација да ли бити поскупљења од Нове године? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
immo 4 Napisano Novembar 26, 2024 U prolazu, 12 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: CF moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, živke je napisao: Aha, jasno. Što ne staviš oglas za zamenu, mislim da dosta ljudi preferira visoki, a dobili su niski? Osim ako ne želiš oba da zadržiš. Evo @riderOfTheStorm je super kandidat za visoki blatobran Morat ću na oglas, a ne trebaju mi oba, ovoga svog kad pogledam bode mi oči ovaj visoki skino bi ga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5694 Napisano Novembar 26, 2024 Drug član, 2006 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da je plavi, uzeo bih ga ja verovatno Ovako me mrzi da ga farbam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4912 Napisano Novembar 27, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @thewitchermr Prebacio sam prepisku u temu o CF Moto 300NK pa tamo neka se nastavi da ovde ne brljamo... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5694 Napisano Novembar 29, 2024 Drug član, 2006 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast za braću Grke - stiže nam kit na 480cc, sa još nekim dodacima. Ovo ću ispratiti. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1678 Napisano Novembar 29, 2024 Drug član, 604 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Jel ostaje garancija? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5694 Napisano Novembar 29, 2024 Drug član, 2006 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Naravno! Ostaje ti za uspomenu 3 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 101 Napisano Novembar 29, 2024 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, živke said: Naravno! Ostaje ti za uspomenu Al samo ako je urami u kineski ram ( china shop ) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5694 Napisano Novembar 29, 2024 Drug član, 2006 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 7/29/2024 at 6:54 PM, riderOfTheStorm said: Zamijenio sam stock rucke original Barkbusters-ima. Kostale su me 159€ sa dostavom, sto jeste skuplje nego kineski konkurenti, ali su mi se jako svidjele zbog par stvari. 1. U slucaju pada, prvi kontakt bi trebao sa ne ofarbanim metalom, a ne plastikom. To je dosta dobro u slucaju laksih "spustanja" motora, ne bi trebala plastika odmah da strada. 2. Plastike su modularne i zamijenjive, tako i da pukne nije problem zamijeniti ako je skelet citav. 3. Boja plastike mi se jako svidja jer je savrsen match za hi-wiz zelene koje su vec na motoru. Mislim da je motor drasticno vidljiviji sa njima. 4. Citao sam po forumima utiske ljudi o njima, i svi su prezadovoljni, cak su neke price da u totalki samo one ostanu citave na motoru... nije da je bitno tad, ali eto. Montaza je prosla ekstra, kao da su pravljene za 450MT. Nista ne zapinje, zateze, itd. Ako je neko zainteresovan, uzeo sam ih na Ducati Multistrada V4 - Two-point Attachment Kit - BHG-089 - WWW.BARTANG.EU Specially designed for the Ducati Multistrada V4 - with OEM (Original Equipment Manufacturer)... Firma je iz Holandije, a cak su se potrudili da napisu licnu poruku za kupovinu Spec: Barkbusters Ducati Multistrada V4 - Two-point Attachment Kit - BHG-089 BHG-089 1 €90,91 €90,91 Barkbusters VPS Plastics High-Vis 1 €40,50 €40,50 Shipping & Handling €24,79 Payment costs €2,58 Total incl. tax:€158,7 Uputstvo za montazu ako kome zatreba Druže kako si naručio ? Tj. gde ? Ako stavim adresu u Srbiji cena ispada 131 evro, ali ne postoji opcija za slanje, tj ne mogu da isporuče. Ako stavim Adresu u DE, cena sa porezom postaje 159 evra, + 10 evra do DE, plus 30ak evra da mi donesu iz DE, a 200 evra mi je već previše za štitnike ruku. Mada svi su poludeli eno Wang traži 150 evra za neke S_WOLF, prvi put čujem ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1325 Napisano Novembar 29, 2024 Drug član, 867 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @živkeVidi u Burnout-u sa Nikolom. Znam da on radi SW-motech program, mozda moze da nabavi i barkbusters, iz iste firme poticu oboje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5694 Napisano Novembar 29, 2024 Drug član, 2006 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Čovek je ekstra ljubazan i želeo je da pomogne, ali mrka kapa, ne samo za barkbusters, nego za bilo koju opciju za ovaj model. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riderOfTheStorm 98 Napisano Novembar 29, 2024 (promenjeno) U prolazu, 43 postova Lokacija: Prijedor, RS BiH Motocikl: CFMoto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan @živke meni je slanje bio 25e za Bosnu, ne znam da li ima za Srbiju, ali ne vidim razlog zasto ne bi bilo. Nismo ni jedni ni drugi u EU. P.S. Imam DPD kao opciju za shipping Citiraj Barkbusters Ducati Multistrada V4 - Two-point Attachment Kit - BHG-089 BHG-089 1 €90,91 €90,91 Barkbusters VPS Plastics High-Vis 1 €40,50 €40,50 - VAT shifted to recipient - Shipping & Handling €24,79 Payment costs €2,58 Subtotal excl. VAT: €158,78 Tax: €0,00 Total incl. tax: €158,78 Promenio Novembar 29, 2024 član riderOfTheStorm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5694 Napisano Novembar 29, 2024 Drug član, 2006 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pa i meni je bilo logično da je ista priča, ali izgleda nije iz nekog razloga: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2983 Napisano Novembar 29, 2024 Drug član, 1750 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo nasi dolaze kuci pa iscimaj nekog da ti donese ako ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1678 Napisano Novembar 29, 2024 Drug član, 604 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, živke je napisao: Pa i meni je bilo logično da je ista priča, ali izgleda nije iz nekog razloga: Boga pitaj kako oni to gledaju. Za puno stvari sa Alija dostava je 100€+ za nas ili ne može nikako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2433 Napisano Novembar 29, 2024 Andragog, 5003 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan On 25.11.2024. at 22:39, MladenV je napisao: Pritom, NX500 je 8000e sto i nije bas mala razlika. Ovaj motor ima hod zadnjeg ogibljenja kao CBR1000RR 130mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivannadjalin 33 Napisano Decembar 1, 2024 U prolazu, 34 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Cfmoto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ima li hrabrih? Kakvo je stanje na putevima? Na severozapadu sve odlično 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...