živke 7482 Napisano Petak u 14:58 Drug član, 2543 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @knez.mladja Evo ovde imaš, možeš da skineš. Nisam od starta pustio da snima ali lako ćeš da povežeš od Ribarske Banje. JastrebacTour · Ride with GPS RIDEWITHGPS.COM 79.3 km, +1466 m. Bike ride in Za Kučaj ne znam , ali sledećeg vikenda sam na Zlatiboru, pa ako dolaziš - vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez.mladja 111 Napisano Petak u 15:06 U prolazu, 90 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ziv bio Zivke! Ne smem, i deca su pocela da me mrkaju kad izlazim iz stana sa torbama za motor, jos kad vide da nosim kamp opremu.. Ove godine smo organizovali par nas Besnu kobiliu i Divcibare. Idem sad na taj Kucaj pa u Oktobru na sektor enduro na Tarui i ne mere vise.. jebem ti zivot kadne mozes da pecas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7482 Napisano Petak u 15:10 (promenjeno) Drug član, 2543 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jel znaš šta ima na Zlatiboru sledećeg vikenda ? Promenio Petak u 15:10 član živke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez.mladja 111 Napisano Petak u 15:14 U prolazu, 90 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Da nije ono veliko skupljanje Mt-ovaca? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7482 Napisano Petak u 15:16 (promenjeno) Drug član, 2543 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, ali je baš dobra organizacija, amatersko takmičenje, dobre nagrade itd, a besplatno je A SectorEnduro organizuje. elem: Ja izabrao to tako da Kučaj vrv otpada Promenio Petak u 15:17 član živke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez.mladja 111 Napisano Petak u 15:28 U prolazu, 90 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ajoooj ubi me nacisto, dupe hoce a glava cvokoce. Ma bezi i ovako mi je muka od zivota a zena juri oce trece dete a ja bi sad najradije i na Zlatibor i na Kucaj i na Taru i gledao sam i to sto sad bili i aaaaa sveeeeI jos su gume danas stigleSent from my SM-F926B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez.mladja 111 Napisano Petak u 15:33 U prolazu, 90 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve moze ovo magare Sent from my SM-F926B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoCf 15 Napisano Petak u 15:46 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koje ulje je najbolje za Cf, Motul 7100 ili neko drugo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15072 Napisano Petak u 18:25 Integrisan, 8007 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Silkolene PRO4 i uživaj. To je dobro i da se pije! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoCf 15 Napisano Subota u 17:26 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi ovo trebalo da znaci ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1256 Napisano Subota u 17:44 Drug član, 1183 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja vidim privližio ti se servis, manje od 100km do narednog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoCf 15 Napisano Subota u 17:47 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da je to u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rapax 7 Napisano Subota u 19:23 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C Prijavi odgovor kao problematičan Ili mu nisu resetovali servisni interval ako je radio servis na 5000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoCf 15 Napisano Subota u 19:26 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije resetovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2238 Napisano Subota u 19:37 BJB Maxi Scooter Club, 847 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Odeš u meni > vehicle > information, prebaciš dole na maintenace i držiš ENT s dugme 10 sekundi. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6768 Napisano juče u 05:54 Enduraš, 6545 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Juce je mt bio na maltene hard enduro deonicama i istraživao zarasle šumske puteve. Trail xt+ gume su se pokazale u punom sjaju, a I motor se pokazao izuzetno sposoban. Sve više me oduševljava. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6768 Napisano pre 19 sati Enduraš, 6545 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Inače ovo je bila prva voznja sa novim skidplate-om, posle vožnje bio je pun blata i kamenja jer su kinezi prednji deo ostavili otvoren skroz, taman da može da se puni a da nema gde da izađe Ništa što parče lima i pop nitne ne mogu da reše. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez.mladja 111 Napisano pre 17 sati U prolazu, 90 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @aca-pn citam ja na grupi za Kucaj da je MT proterao bez problema hard deo.. a eto tebe sa slikama da te pitam ako padne kisa sta mislis moze li to da se izvade sa MTom? Nesam ja sa iskustvom kao ti naravno ali aj bar sam uzeo te xt+, ovih dana cu ih namontiratiSent from my SM-F926B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6768 Napisano pre 16 sati Enduraš, 6545 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Sa xt+ gumom može, ako je vozač koliko toliko iskusan, sa fabričkom ne pokušavati ako je mokro. Takodje taj tezi deo nije bas za pocetnike, ima dosta velikih uspona gde se trazi odlucnost na gasu. Blato tamo nije mnogo klizavo, crvenica je i ne lepi se za gume. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 131 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan @aca-pn Te rupe ostavljaju zbog hlađenja, ne bih komentarisao koliko imaju uticaja, ali motor već ima problem sa pregrevanjem ulja, a izgleda i izduvnih ventila. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6768 Napisano pre 12 sati Enduraš, 6545 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Da ne vozim po terenu ne bi ih zatvarao, ovako i u slučaju da ih ne zatvorim masina je prekrivena blatom pa je još gore hlađenje. Ako ima problema sa pregrevanjem ulja, čisto.sumnjam da ce rupe na skidplate-u da mu pomognu, moraće da se ugrađuje hladnjak ulja (mada ja nisam čuo za taj problem). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...